14

145 5 0
                                    

'' Ja'' sagde jeg og smilede. Jeg kunne se han begyndte at smile. ''Er du glad nu?'' spurgte jeg med et lille grin ''meget'' sagde han.

Okay Hannah, du er lige blevet kærester med fucking ZAYN MALIK, og wow det var ham der spurgte mig om kærester, men ømh hvem skal tage det første skridt?, det var det sidste jeg nåde at tænke før Zayn tog fat om mine hofter, og kyssede mig, jeg skyndte mig at kysse med.

Imens vi stod og kyssede kom Harry ud.

Harry's synsvinkel.

WHAT? stå Hannah og Zayn og kysser?

''Ømh hvad laver i?'' spurgte jeg ''ømh kysser'' svarede Zayn men et smil på læben. Mig og Hannah begyndte at flække af grin. ''Så det vil sige i er kærester?'' spurgte jeg ''ja det vil det, og jeg er glad for han spurgte for jeg har kunne lig ham i laaaaaang tid'' sagde Hannah med et smil på læben.

Hannah's synsvinkel.

Vi gik ind til de andre. Da vi kom ind, satte mig og Zayn os ved siden af hinanden.

'' Ømh, jeg har noget jeg gerne vil fortælle jer, mig og Hannah er kærester'' sagde Zayn stol, måske lidt for stolt. ''Ej tillykke'' sagde de i munden på hinanden.

''Hannah, er det ik lidt svært for dig at være her? altså du ved det der med din far, også Liam nu?'' spurgte Louies ''ømh jo, det er det, hvis Liam ik overlever, så så ved jeg ik havd jeg gør''sagde jeg ''ok''

Efter ca 35-40 min hvor vi bare sad og snakkede, kom der en læge ind.''Vi vil gerne lige have i alle underskriver de her papir, også kommer jeg tilbage om 10 min'' sagde han, han gav os vær to papir og en blyandt.

Efter der var gået 10 min kom han ind. Han tog papirerne og gav til en anden læge. ''Hej igen, vi har noget om Liam, og ja det er fatiske svar på om han vil overleve eller om han ik vil, nå men han vil...


1DWhere stories live. Discover now