29

116 1 1
                                    

kysse med en anden pige. Jeg kan mærke tårnede ned af mine kinder, ''din idiot Zayn'' råber jeg og løber ud af klubben. ''Hannah vent'' råber Zayn, jeg vender mig om og ser han er begyndt at løbe, jeg tager mine stiletter af og begynder selv at løbe så hurtigt jeg kan. Jeg nå lige at få stoppet en taxi, ''kør'' skynder jeg mig at sige, også begynder vi ellers bare at køre.

Efter ca 15 min kørte vi ind af indkørselen til drengene. Jeg betalte og gik hen mod døren ''Liam?'' råber jeg med gråd i stemmen, jeg kan høre han kommer ned af trappen, og da han opdager jeg græder skynder han sig hen og kramme mig, jeg falder sammen i gråd i hans arme. ''Hvad der sket?'' spørg han og fjerner en tåre med hans tommelfinger ''de..det Zayn'' begynder jeg at græde ''hvad har han gjort?'' spørg han og kigger min i øjnede ''han kys..kyssede med en anden'' siger jeg ''kom, du kan sove inde hos mig i nat hvis du vil?'' siger han og smiler, jeg nikker bare ja og begynder at gå op få at hente mine ting.

Liam's synsvinkel.

Hvordan kunne han gøre det over få hende.. Hun elsker ham jo over alt på jorden og han gør det samm, eller det tror jeg da.. Det var det sidste jeg tænkte før Hannah afbrud mine tanker. ''Liam, hvor skal jeg sove?'' spørg hun ''hm, læg dig bare i sengen så finder jeg noget andet jeg kan ligge på'' siger jeg og smiler '' vil du ik nok sove med?'' spørg hun og kigger ned på sine føder ''øh jo'' siger jeg og smiler akavet.

Hannah's synsvinkel.

Jeg gik ud og børstede tænder og fjerner min mack'up, ''godnat Liam'' siger jeg og krammer ham ''godnat'' smiler han. Vi lægger os i hans seng. Efter ca 10-12 min, høre jeg hovedøren går op og ind kommer der en masse stemmer. ''Liam'' råber Harry ''hvad?'' råber han tilbage ''har du set Hannah?'' råber han igen ''øh,fuck, gem dig Hannah'' siger Liam og imens kan jeg høre fodtrin op af trappen.

>>> Hej, skal bare lige sige, jeg har lært at stave til Niall, ik døm mig har svært med at skrive og sådan<<<

1DWhere stories live. Discover now