Vi sidder og snakker lidt om hvad der er sket og sådan."Der er mad" råber min farmor "kommer" råber jeg, vi går ned og sætter os til bordet "det smager godt" siger jeg "tak" siger min farmor. Der er en akavet stilhed men en dejlig en."Tak få mad" smiler jeg "slev tak, går du oven på?" spørg hun "ja skal ret tidligt op, skal være i lufthavnen ca 06.00 hvis jeg ik skal være der før, få der er nok ret mange fans, men de lovede lige at skrive om jeg skulle komme før" siger jeg og begynder at gå oven på "okay" mumler hun. Jeg går op på mit værelse og beslutter mig så få også at skrive et brev til de andre.

"Heeei Zaynmus, jeg er virkelig glad få du spurgte mig om kærester, få lige siden One Direction kom til Danmark, havde jeg et crush på dig haha<3 nå men du er verdens skønneste fyr jeg har mødt<3 jeg elsker dig virkelig højt, og ja vi har sku haft op og ned turer.. Men det vi blevet stærkere af. Håber du få en godt halvt år<3 hilsen Hannahmus<3<3"

"Hej Liam, du er verdens dejligste bedsteven man kunne ønske sig, jeg har altid drømt om at møde dig sådan rigtig og blive venner med dig<3 du har gjort mit liv godt igen, du fik mig på sporet igen<3 og det sætter jeg meget pris på<3 hunsk nu at passe på de andre..!<3 du den eneste fornuftige af alle de andre tosser haha<3 hilsen din bedsteveninde Hannah<3<3

"Hej Louis din ged <3 du en skøn fyr<3 du godt nok den ældste med ik den mest ansvarlige haha<3 så jeg har bedt Liam om at passe godt på jer alle, så der ik skulle ske jer noget, og jeg kender Liam han kan heller ik altid være helt ansvarlig.. Så du skal også passe på de andre haha<3 hilsen Hannah din ged<3"

"Heej Harry din trold <3 pas nu på dig selv, ellers så har jeg bedt Liam og Louis om det haha<3 nå men håber du få et godt halvt år..<3 og jeg lover nå i kommer hjem, så stå jeg klar og tager imod jer<3 og lov mig du ik har fuck'et en pige haha.<3ses din trold elsker diig!<3"

Jeg vælger at lægge dem ned sammen med Niall's.. Da jeg få en besked, fra Liam.

*Hannah=H Liam=L*

L= Hey søde, du skal nok møde 05.30<3

H= Haha oka, så lægger jeg mig til at sove nu<3 godnat love you<3

L=hahaha god ide, love you too<3

Jeg går ud og børste tænder og lægger mig ned under min varme dyne. Og efter ca 5 minutter er jeg i drømmeland.

*RING RING* "Åh hvorfor så tidligt?" siger jeg stille til mig selv. Jeg finder et bare hvide bukser og en sort trøje, glatter mit hår og børster tænder. "Fuck klokken er 05.05" siger jeg stille. Jeg skynder mig at tage min taske. Løber ned i gangen og finder mine sko. Også er jeg ellers bare skredet.

1DWhere stories live. Discover now