30

114 2 1
                                    

Jeg nå lige at gemme min inde i hans klædeskab, inde jeg høre døren bliver åbnet med fuld kraft. ''Har du set Hannah?'' kan jeg høre Harry sige ''nej'' skynder Liam sig at svare tilbage ''lover du?'' spørg Harry, jeg prøver at kigge ud af et lille hul, ''ja jeg lover'' kan jeg høre Liam sige nervøst ''men hvorfor stå hendes ting så her inde?'' spørg han og lyder lidt sur ''øhm, det var fordi hun ringede og sagde jeg skulle tage dem her ind'' siger han og smiler et falsk smil ''ok'' siger Harry og går igen.

Liam's synsvinkel.

Fuck, jeg glemte alt om at hendes ting lå her inde. ''Bare kom frem Hannah'' siger jeg og går hen få at låse min døre ''okay'' siger hun og stiger ud af mit klædeskab. Vi lægger os til at sove. Og efter ca 3-5 min falder jeg i søvn.

''Liam, hvorfor har du låst din dør?'' spørg Niall ''fordi jeg havde det dårligt i går, og så ville jeg ik have i skulle gå her ind'' siger jeg ''nå, men der mad'' siger han og går ''bare bliv her oppe, jeg kommer med mad, så kan vi også spise sammen'' siger jeg og låser døren op ''ok'' siger hun og kigger rundt.

Jeg går ned i køkkenet få at hente alt den mad vi kan spise. ''Du godt nok sulten'' siger Louies med store øjne ''hm, hvor Zayn?'' spørg jeg og kigger på de andre ''han sover, han har det ik så godt'' siger Niall ''ok'' siger jeg koldt og går igen. Da jeg kommer ind af døren, ser jeg Hannah har taget en af mine bluser på, ''så der morgenmad'' smiler jeg ''ja'' siger hun og begynder at spise. Vi er lige blevet færdige ''tak få mad'' siger hun og smiler ''så lidt'' siger jeg skal til at rejse mig, da døren gå op, og...

1DWhere stories live. Discover now