Farmor og farfar.

205 6 0
                                    

Hannah's synsvinkel.

*bank bank* jeg stod og tænkte, '' hvad nu hvis de ikke vil have mig her? skal jeg så bare tage hjem, eller kan være hos drengene?'' det var det sidste jeg tænkte før døren bliv åbnet, og jeg så min farmor stå og smile. '' Øhm hej farmor, du må undskylde jeg bare sådan kommer, men ja der er sket nogle ting der hjemme, så jeg havde bare lige brug for et komme lidt væk fra det hele'' fortalte jeg ''Hej Hannah, det gør ikke noget, ved din mor og far godt du er taget her hjem? der er jo ret langt'' nej de ved det ikke, jeg fortæller det nå vi kommer ind i stuen'' også var jeg ellers bare den der var skredet. Da jeg kom ind i gangen smed jeg mine tasker, sko og jakke, og der efter var jeg på vej ind i stuen. Jeg kunne se min farfar som var i gang med at læse avis, '' øhm hej farfar'' sagde jeg med et lille smil på læben, jeg kunne se han fik et lille chok, da han så det var mig, fik han et kæmpe smil på læben og skyndte sig hen for at kramme mig '' hej Hannah, hvor er jeg dog glad for at se dig igen, hvor er de andre?'' en lille tåre løb fra mit ene øje, og ned over min røde varme kind, jeg havde ikke lagt mærke til min farmor var kommet ind i stuen og stod lige overfor mig, før hun spurgte hvad der var galt? '' Far er dø.. død han var me.. med i en bil.. bilulykke, og mor er beg.. begyndt at slå og drik.. drikke'' fik jeg stammet frem før  jeg bryd ud i gråd, jeg kunne se min farmor var begyndt at græde, og min farfar gjorde alt får at prøve og lade vær. '' Jeg er ked af at i ikke fik det af vide lidt før, jeg troede at mor havde ringet eller skrevet'' sagde jeg med gråd i stemmen, ''det kan jeg så fortælle dig at det har hun IKKE!!'' sagde mig farfar, jeg kunne høre han var vred, det ville jeg altså også være hvis mit barn var død, uden jeg vidste det.

En time sener.

Jeg sad med min mobil, da jeg fik en besked fra Daniel.

* Hannah= h Daniel= d.

D= Hej søs, er du kommet ned til farmor og farfar?

Jeg skyndte mig og svare.

H= Hej Danni :-) ja det er jeg, hvordan går det der hjemme, og hvad sagde mor til jeg var væk?

D= Godt at høre :-) det går ligesom det har gjort siden far døde.. Hun sagde ikke så meget, andet end nå det må du selv bedstemme, det er ikke mit problem :-(

Det gjorde lidt ondt på mig, da jeg læste det med min mor.

H= Fuck hende! ville ønske far aldrig havde været med i den fucking bilulykke :-(

D= Me 2, men må gå skal lave mad til de andre :-((..

H= hehe, ses bror, love you!

D= love you too!

Jeg lage min mobil på boret, og gik ud til min farmor og farfar som sad og snakkede i køkkenet. '' Hannah, kan du ikke lige sætte dig, vi skal lige snakke om noget?'' sagde mig farmor, '' øhm jo det kan jeg da godt'' sagde jeg, jeg gik hen til boret imens jeg smilte, da jeg havde sat mig begyndte min farfar og snakke. '' Nu nå du ikke vil være der hjemme, hvilket vi også forstår efter alt det der er sket, har mig og farmor snakket om at du skal bo her, altså kun hvis du vil?'' Det vil jeg mere end gerne, fatiske har jeg pakket alle mine ting'' sagde jeg stolt. '' Godt, i morgen køre vi ud og kigger på en skole til dig'' sagde min farmor.

2 timer sener.

Jeg var lige blevet færdig med at pakke ud, jeg lage mig på sengen med min mobil og gik på Facebook, jeg kunne se jeg havde fådet 5 nye venneanmodninger, da jeg så det var drengene bliv jeg så glad at jeg skreg.. Ups hehe.. Min farfar skyndte sig op og bankede på døren, '' hvad sker der?'' spurgte han om '' jeg bliv bare glad'' svarede jeg. Jeg sagde selvføgelige ja til dem, for hvem vil ikke være venner med One Direction på facebook!?. Der er mad, kunne jeg høre min farmor råben.

Da jeg kom ned, sad de og snakkede, '' hvad snakker i om?'' spurgte jeg, '' vi snakke om at vi skal få dine brødre i pleje, og at Daniel så kan komme her hjem og bo, sammen med dig'' sagde min farmor. Jeg begyndte at smile over hele ansigtet, '' tak'' sagde jeg glad.

Da jeg vi var færdig skyndte jeg mig ovenpå får at skrive til Zayn.

* Hannah=H Zayn=Z*

H= Hej Zayn, jeg har en god nyhed :-)

Der gik ikke mere end 2 min før han skrev.

Z= Hey, hvad er det for en nyhed? :-)

H= Min farmor og farfar har sagt jeg godt må bo hos dem! så jeg skal ikke tilbage Danmark :-)

Z= Det da fedt, så kan vi jo være sammen en anden dag igen ik? :-)

H= Hehe jo self, vil du ik sød og sige det til de andre?

Z= Jo self, men skal smutte, ses søde :-)

Omfg kaldte selve ZAYN MALIK  mig søde?

H= ja ses :-)

'' Hannah du skal i seng'' kunne jeg høre min farmor råbe, '' jaja''. Jeg skyndte mig ud og børste tænder og sige godnat. Da jeg kom op igen, kunne jeg se at Harry havde skrevet.

* Hannah=H Harry= HA*

HA= Er det rigtig du skal bo hos din farmor og farfar? :-)

H= Hehe hej Harry, ja det er det, jeg skal ud og kigge på en skole i morgen, så skal i seng nu, godnat.

HA= Okay fedt, godnat :-)

Jeg lage mig ned i min nye dejlige seng, og efter ca 10 min var jeg i drømmeland..

1DWhere stories live. Discover now