32

112 2 1
                                    

Jeg gik stille hen mod Zayn's dør. ''Zayn?'' siger jeg stille ''hvad?'' sagde han med gråd i stemmen, jeg kunne mærke tårnede ned af mine varme røde kinder ''de..det ik som du tror, det lover jeg'' siger jeg og prøver alt på ik at bryde sammen i gråd ''så forklar'' siger han og kigger på mig, jeg kan se hans øjne er lid røde ''du kyssede med en anden pige, også ja, stak jeg af fra dig og her hjem, også tilbyd Liam mig at sove hos ham i hans seng, imens ville han sove på gulvet, men jeg bedte ham sove hos mig fordi jeg var så ked af det'' sagde jeg og bagefter falder jeg sammen i gråd ''Hannah, kig på mig'' sagde han, jeg rette mit hoved mod ham ''Hannah, det var hende der kyssede mig, lige så snart hun kyssede mig, skubbede jeg hende væk, men ja.. hun bliv bare ved'' sagde han og kiggede mig dybt i øjnene ''hvis du tror mig så tror jeg også dig'' sagde jeg helt uden at bryde øjnekontakten ''skat, du ved jeg altid vil tror dig'' det var det sidste han sagde inde han kyssede mig, kysset bliv hurtigt udviklet snav.

Niall's synsvinkel.

''Harry, gad vide hvad de laver?'' spørg jeg og kigger hen mod døren ''kom lad os gå hen og kigge'' sagde han og var allerade på vej der hen ''1 2 3 nu'' hvisker jeg, også flyver døren ellers op, og vi begynder at hoppe i sengen og drille dem.

Zayn's synsvinkel.

Efter de var færdige med at hoppe rundt og synge og det de nu gjorde, bedstemmte jeg mig få at sige undskyld. ''Hey boys, jeg vil bare gerne lige sige undskyld'' siger jeg og kigger op på dem ''det nok mere Liam du skal sige det til'' siger Harry og smiler ''ok, så gør jeg det'' siger jeg og begynder at gå ind til Liam.

''Hey bro, øh undskyld jeg opførte mig som en idiot'' sagde jeg og kigger ned i gulvet '' det gør ik noget bro'' smiler ham gå hen at krammer mig.

1DWhere stories live. Discover now