Tak!

191 6 0
                                    

Hannah's synsvinkel.

Efter ca 15 min, kørte vi ind af den lange indkørsel.

''Kommer du Hannah?'' spurgte Zayn med sin dejlige bløde stemme. '' Øhm ja'' skyndte jeg mig bare og svare tilbage, med et lille smil på læben.

Da jeg kom ind i gangen, skyndte jeg mig og stille mine sko. Der var lidt akavet stilhed. ''Hannah? er du okay?'' spurgte Harry, '' Hehe ja, hvad skulle der være galt?'' svarede jeg med et lille grin. ''ik  noget, du er bare ret stille, det var du ik sidst?'' smilede han.

Zayn's synsvinkel.

Jeg ved godt jeg kun lige har lært hende at kende, men wow hun er bare så smuk, og hendes grin JEG elsker det, bare alt ved hende er perfekt. Det var det sidste jeg nåede at tænke, før Liam afbryd mig, ''vil du med ud og svømme?'' jaja kommer nu'' svarede jeg igen.

''Hvor er Hannah?'' spurgte jeg og kigge rundt, ''Hun kommer der, hun skulle bare lige skifte'' sagde Naill.

Hannah's synsvinkel.

Wow de drenge er bare så søde, men hvorfor er det lige mig de vil være sammen med? der er jo så mange andre de kan være sammen med, som fx Elise eller Line?, også vælger de mig?. Det var det sidste jeg nåde at tænke, før der bliv sprøjtet vand på mig. Jeg kunne høre dem grine, jeg lod som ingenting og begyndte og gå ned i poolen.

''Hannah kom lige her hen'' sagde Zayn med et lumsk slim på læben, ''okay?'' svarede jeg, og skyndte mig hen til ham. Han tog fat om mig og de andre begyndte og plaske med vand på mig.

Efter ca 2 timer. Skulle jeg til og hjem.'' Tak drenge, det har været rigtig hyggeligt, men jeg har bare et spørgsmål?'' sagde jeg, ''hvad?'' spurgte de i munden på hinanden. ''Hvorfor valgte i lige mig? der er jo så mange andre piger, der er jo fx Elise eller nogle af jeres fans?'' sagde jeg og kiggede ned i gulvet, '' vi ville heller lære dig og kende, du er mege sjov og sød, også ved vi jo hvad der er sket i dit liv, og vi ved du er fan af os, så vi vil rigtig gerne lære dig af kende'' sagde Harry, jeg begyndte og smile '' TAK DRENGE, jeg elsker jer meget'' sagde jeg '' vi elsker også dig, vi ses i morgen i skolen'' sagde Zayn og træk mig ind i et kram. Jeg krammede dem alle også var jeg elders bare den der var skredet.

Imens jeg sad i bussen, kunne jeg mærke min mobil bevæge sig i min lomme. Jeg havde fået en besked far Daniel.

*Hannah=H Daniel=D*

D= Hey søs, har du det godt? :-)

H= Hej Danni, ja det har jeg. Jeg er jo startet på ny skole, og har også fået nye venner, hvordan har du det?

D= Det da godt, hvad hedder de?. Ja jeg har det godt.. :-)

H= oki, de hedder Zayn, Liam, Naill, Harry og Louies. Men jeg skal gå ses, og hils de andre <3

D= Hyggeligt, okay ses elsker dig! <3

15 min efter.

Jeg var lige gået af bussen, da jeg kom i tanke om at jeg havde glemt min taske hos drengene. OMG hvor er du dum Hannah. jeg skyndte mig og tage min mobil og ringe til Zayn.

*Hannah=H Zayn=Z*

Den ringede to gange før han tog den.

Z= Hej det er Zayn.

H= Hej Zayn, det er Hannah.

Z= Hej Hannah, er der noget galt?

H= Ja altså jeg har glemt min taske hjemme hos jer, og jeg er næsten hjemme. Så ville bare lige høre om i ik ville tage den med i skole i morgen?

Z= Okay, det skall vi nok, ses i morgen smukke.

OMG har ZAYN MALIK lige kaldt mig smukke?

Z= Hannah er du der?

H= Hehe ja jeg er, ses imogen.

Jeg lagde på og beyndte og gå hjem.

Da jeg kom hjem, gjorede jeg mig godnat klar og sagde godnat.

WOW tænk Zayn Malik kaldte mig smuk, og tænk One Direction vil være venner med mig. Det var det sidte jeg tænkte inden jeg faldt ind i drømme land.



1DWhere stories live. Discover now