13

159 5 2
                                    

Zayn's synsvinkel.

Hvorfor skal det lige være Liam? hvorfor kan det ik bare være mig? han fortjener ik at lægge der inde.

Det var det sidste jeg tænkte inden Hannah kom og tog min hånd, jeg kiggede op på hende, men skyndte mig at kigge væk igen. Hvorfor ved jeg ik, hun græd jo selv og det samme gjorde de andre, jeg hader bare at græde over for andre.

Hannah's synsvinkel.

Jeg tror jeg går ud og ringer til Daniel. ''Ømh drenge, jeg kommer om lidt'' sagde jeg og begyndte at gå, ''hvad skal du?'' skyndte Zayn at sige inde jeg var gået helt ''ringe til Daniel'' råbte jeg.

Jeg gik ud, og fandt min mobil gik ind under kontakter og fandt Daniel.

*Hannah=H Daniel=D*

Den ringede 4 gange før han tog den.

D= Hej det Daniel

H= Hej Daniel, det er Hannah

D= Hej Hannah, går det godt?
H= Øhm nej, det gør det ik

D= Hvad der sket?

H= Liam er på hospitalet, og han er kommet i koma og lægerne ved ik om han klare det.

Jeg kunne mærke tårende pressede sig på. Jeg prøvede at holde dem inde, med til sidst kunne jeg ik mere, jeg faldt sammen i gråd.

D= Søde, ring tilbage nå du har det lidt bedre, og jeg skal også gå nu ses

H= Ok se.. ses

Efter ca 10 min mærkede jeg to stærke arme om mig, jeg fik et chok så jeg hoppede en smule. Jeg skynder mig at kigge op, og der står min yndlingsdreng over dem alle Zayn, jeg skynder mig at komme op og stå så jeg kan kramme ham.

''Det er okay Hannah'' siger han ''me.. men Liam er i ko.. koma og vil mås.. måske ik over.. overleve'' sagde jeg meg gråd i stemmen ''bare rolig, han skal nok klare den det ved jeg'' sagde han ''tak Zayn'' sagde jeg ''tak for hvad?'' grinte han '' du er her altid for mig'' sagde jeg glad ''nåå så lidt og i ligemåde, men jeg skal lige spørge dig om noget'' sagde han ''hvad?'' spurgte jeg '' vil du være kærester?'' spurgte han om og kigge nervøst ned i jorden.



1DWhere stories live. Discover now