17

136 4 0
                                    

Jeg var lige blevet færdig med at spise ''tak for mad'' sagde jeg og smilede ''så lidt'' sagde Zayn. Vi var lige kørt ind på p-pladsen, men wow der er mange fans ''Zayn hvordan skal vi komme ind?'' spurgte jeg og kigge ud på alle de fans ''hehe bare rolig, vi køre om bag ved'' sagde han og grinte en smule. Vi kørte om bag ved, og skyndte os ud af bilen, der stod stadig mange fans.

''Bare lad som om de ik er der'' sagde Naill ''okay'' sagde jeg og kigge op på Zayn. Jeg kunne høre de råbte ''hvem er det? hold dig fra Harry han er min, hold dig fra dem'' men jeg lod bare som ingen ting. Lige pudslig tager Zayn fadt i min arm, og trækker mig med ud, så vi står midt i det hele ''hvad laver du Zayn?'' spurget jeg nervøst ''jeg skal vise dem du er min oka?'' spurget han og kiggede på mig ''okay, men hvordan vil du det?'' spurgte jeg om ''kysse dig'' svarde han bare og kyssede mig på munden, og skyndte mig at kysse med.

Wow jeg tror jeg er verdens gladste pige lige nu, jeg har den bedste kæreste og de bedste omkring mig jeg mangler bare lige tre Daniel, Malou og Julia. Det var det sidte jeg tænkte inde mine tanker bliver afbrudt af at Harry trækker mig ind. ''Hvorfor trækker du mig ind?'' spurgte jeg om ''du kom ik da vi kaldte på dig, så jeg måtte hente dig'' grindte han.

Vi gik ind til en læge og spurgte efter Liam Payne, der gik ca 3 min også var vi inde ved ham.

''Liam'' råbte jeg og løb hen og krammede ham ''hehe hej Hannah'' sagde han og smilede ''hvor har jeg savnet dig'' sagde jeg og krammede ham igen ''i lige måde, er der sket noget nyt i dit liv?'' spurgte han om ''jaa, der er sket det at mig og Zayn er blevet kærester'' sagde jeg stolt ''ej tillykke'' sagde han.

Efter 1 time, skulle vi pakke Liams ting, også var vi ellers bare på vej hjem til dem. Efter ca 15 min var vi kommet hjem til dem, vi havde aftaldt at tage på stranden og svømme.


1DWhere stories live. Discover now