Fest

312 5 0
                                    

Hannah's synsvinkel.

Jeg vågner ved lyden af noget der går i stykker. Jeg rejser mig op med et sæt og kigger mig forvirret omkring og ser at Daniel ligger på gulvet. Jeg lister hen og tager noget nattøj på og begynder stille og vække Daniel. Danni sagde jeg stille, der kom bare nogle små lyde fra ham. Daniel! sagde jeg denne her gang bare lidt mere højt, denne her gang vågnede han med et sæt. Jeg bryd ud i grin men bliv hurtig alvorlig igen, jeg hørte noget vælte nede i stuen sagde jeg, Daniel kigge underligt på mig, nå så lad os gå ned og kigge, han fandt hurtigt noget tøj, og så var vi ellers på vej ned at trappen mussestille. Da vi kom ned og ind i stuen, sad min mor med en øl i hånden. Mor? spurgte Daniel, HVAD!? råbte hun, hvor har du været? til fest svare hun, kom mor du skal op og sove sagde jeg. Nej det skal jeg ikke, jeg bestemmer selv svarede hun bare igen. Daniel gik hen og tog fat i hende, med det skulle han aldrig havde gjort, han fik en kæmpe lussing. Mark skynd dig og komme ned råbte jeg imens min stemme rystede. Efter ca 2 min kom han løbene ned og ind i stuen, først så han underligt på mig men bagefter alvorligt da han opdage hvad der var sket. Han bad mig om og gå i seng, men hvis jeg ikke ville sove alene skulle jeg bare gå ind til ham. Jeg bestemte mig får at sove hos Mark. Jeg gik ind til Mark og lage mig på gulvet og tænkte og alle de ting der var sket, 1 min far dør en lille tåre ryger ned over min kind, 2 min mor slår Daniel plus er hun skide fuld. Mere når jeg ikke at tænke før jeg falder i søvn.

Jeg vågner klokken 07.00, jeg skynder mig og tage et bad og finde noget tøj, jeg kan bare ikke glemme det der skete i går, hvorfor skulle det lige være min far!? og hvorfor skulle Daniel også lige blive slået? også af vores mor!? det hele køre bare rundt i mit hoved. Jeg ser klokken er 07.48, SHIT jeg er sent på den, så jeg skynder mig og børste tænder og børste mig hår, jeg løber ned i gangen og tager et æble med på vejen, jeg får taget mine sko på, og ellers er jeg den der er skredet. Jeg er halvvejs nu, og jeg overvejer faktisk bare at vende om, men nej hvad ville min mor så ikke sige? tænkte jeg, måske ville hun slå ligesom hun gjorde med Daniel?.

Jeg bankede på døre og gik ind, åh nej vi havde Dorthe, hun bliver altid så sur nå man kommer forsendt. Og hvor har du så været henne Hannah!? spurgte hun, jeg kom bare til at sove lidt over mig sagde jeg og satte min ned ved siden af Malou.

Malou's synsvinkel.

Jeg kan se der er noget galt, får hun plejer aldrig og jeg mener aldrig forsendt! jeg må spørge hende i pausen.

Hannah's synsvinkel.

Det ringer og jeg skynder mig bare ud af kassen. Malou og Julia kommer løbne hen til mig og spørg om jeg er okay? jeg begynder lige så stille og græde, de kigger begge underligt på mig, men kommer så hen og krammer mig.

Julia's synsvinkel.

Hannah begynder lige så stille og græd, jeg bliver faktisk lidt bange hvis jeg skal være ærlig, får hun plejer aldrig og græde, så det må være noget alvorligt. Jeg spørg hende igen og denne her gang svare hun. Min fa... far er dø... død, og der begynder hun og at falde sammen i gråd.

Hannah's synsvinkel.

Jeg har lige sagt det med min far, og bagefter falder jeg sammen i gård i Malous arme. Skal jeg sige det med Daniel og min mor? tænkte jeg, jeg valgte og gøre det. Efter jeg havde sagt kunne jeg se de græd en smule. Klokken ringede ind til time.

Om 5 min har jeg fri, og jeg skal hjem og snakke med Daniel om hvordan han har det. Ring ring ring klokken ringede ud, jeg skyndte mig og pakke mine ting sammen, også var jeg den der var skredet. Jeg tog min cykel og cyklede alt hvad jeg kunne. Imens jeg kørte hjem, tænkte jeg over det hele, hvorfor slog min mor Daniel? hun elsker jo os over alt på jorden.

Da jeg var kommet hjem smid jeg mine sko og skyndte mig op til Daniel. Daniel! råbte jeg, han kigge op fra sin bog meg et sæt, jeg flækkede sammen af grin bagefter!. Det er altså ikke sjovt sagde han fornærmet! nå undskyld! sagde jeg, nå men hvordan har du det? spurgte jeg, altså jeg har det okay fint nok, men mor er altså ikke hjemme hun sagde noget med hun skulle mødes men nogle gamle venner sagde han, okay sagde jeg og smilede. Jeg gik ind på mit eget værelse og satte 1D musik på, jeg elsker virkelig deres sange! efter noget tid ringer min telefon, jeg sætter mig op med et sæt eftersom jeg lå og slappede af, nå men jeg tager min telefon og se det er Malou.

* Hannah=h Malou=m*

H= hej Malou

M= hey, hvad skal du i aften?

H= hmm ikke noget tror jeg, hvorfor?

M= tænkte om du ville med til fest?

H= ja MEGET gerne sagde jeg og grinte et lille grin

M= okay, skal jeg komme over til dig eller hvad?

H= du kan bare komme hjem til mig

M= okay er der ca om en halv time

H= okay ses

M= ses

Jeg lage på, og gik ind Til Daniel. Hey søs, hej Danni sagde jeg, hvad så? spurgte han, hm Malou kommer over om lidt, er det okay? spurgte jeg, jaja hvad skal i da? spurgte han, hun spurgte bare om jeg ville med til fest, også sagde jeg ja. Okay, men du kommer ind og siger farvel sagde han bestemt, ja selvfølgelig sagde jeg, også var jeg den der var skredet.

Bank bank, kunne jeg høre ude på dør, jeg skyndte mig der ud og åbnede, da jeg så Malou overfalde jeg hende med et kram. Hej smukke sagde hun, jeg skat, kom ind.

Malou's synsvinkel.

Hmm Hannah det linger ikke det samme som sidst jeg var her hjemme sagde jeg, hm nej det er fordi min du ved det med min far, og min mor som er begyndt og drikke ret meget. Jeg kunne se på hende at det var svært at snakke om, så jeg tog hende ind i et kram. Nå lad os komme op og gøre os klar, vi bliver hentet om 2 timer sagde jeg.

Hannah's synsvinkle.

Jeg havde lige fundet det jeg skulle have på og lagt lidt make'op. Nu venter vi bare på vi bliver hentet. Efter sådan ca 10 min kom den bil der skulle køre os til festen. Vi kørte i ca 20 min, og så var vi der. Wow der er fedt sagde jeg, ja ikke? savrede hun, vi gik ind og begyndte og danse, efter vi havde danset gik vi op til baren og fik vær en drink.

Malou's synsvinkel.

Jeg tror jeg har fået hende til at glemme det hele lidt, og til at være mere glad, det virker sådan. Malou? spurgte Hannah, Ja? svarede jeg hende, kom vi skal ud og danse, hun træk mig med ud på danse gulvet også var vi ellers bare i gang med at danse.

Hannah's synsvinkel.

Vi havde lige danset færdigt og er på vej hjem, alle de dårlige minder kommer tilbage, hvad vil min mor ikke sige til jeg har været til fest? den tanke kørte bare rundt i mit hoved. Da jeg kom hjem, kunne jeg se der var lys i stuen så jeg skyndte mig ind så jeg kunne få det hele overstået med det samme, får på en måde ved jeg hvad der venter, en lussing ligesom i går. Jeg skyndte mig og smide min jakke og sko, og prøvede at liste mig forbi, men selvfølgelig skulle det gamle lorte gulv også lige larme. Er det dig Hannah? kunne jeg høre min mor sige med en meget vred stemme, ja det er mig sagde jeg, kom her ind lige nu råbte hun! jeg kom gående lige så stille ind i stue, Hvor har du været? spurgte min mor, det hjælper ikke at lyve så jeg må heller fortælle hende sandheden. Je... jeg var til fest sagde jeg bange, og ja nu kom det to lussinger lige efter hinanden, det svig meget og jeg kunne mærke tårne ned af mine kinder, gå i seng med dig sagde min mor bare!

 

1DOù les histoires vivent. Découvrez maintenant