London.

241 4 0
                                    

Hannah's synsvinkel.

Jeg sad i flyet på vej til London, Jeg sad og hørte musik og tænkte over hvad min farmor og farfar vil sig, og ville de overhovet have mig? det var det sidste jeg tænkte enden jeg faldt ind i drømmeland igen.

Der er 10 min til vi lander, sagde en kvindelig stemme i højtalderen. Jeg gjorde mig klar til at lande få om lidt vil jeg være i London, men jeg kunne ikke bare ringe til min farmor eller farfar klokken 05.00 om morgen. Jeg bestemte mig får at vente til klokken 08.00. Jeg gik ud af flyet, og gik der ind hvor man kan hente sine ting, jeg fik mine ting og gik.

Jeg fandt en bænk og satte mig til rette. Hvis jeg skal være ærlig er jeg fatiske lidt bange, får de gange jeg har været her har være med min mor og far, der kommer en lille tåre ned af min kolde kind. Der kom en dreng gående forbi mig, han var på min alder, han stoppede op da han så mig græde, Hej sagde han, hm hej sagde jeg med et lille smil, Hvad der galt siden du græder? jeg kom bare til at tænke på mine forældre svarede jeg med et lille suk, okay, fryser du ikke ret meget? spurgte han, jo RIGTIG MEGET! okay, vil du så ikke med mig hjem og får noget varmt og drikke? mener du det? sagde jeg glad, ja kom.

Jeg tror vi gik i 10 min også var vi der, wow det er et stort hus du har! sagde jeg, ja jeg bor også sammen med 4 andre drenge fortalte han,  okay, hvad hedder de? du lover ikke at flippe ud ikke? sagde han, jaja, godt de hedder Zayn, Liam, Harry og Louies, OMG det er løgn! så du er altså Naill? ja det er jeg sagde han stolt.

Vi var lige kommet ind og wow det er flot! det er flot sagde jeg, tak smilede han.

Naill's synsvinkel.

Hun se fatiske meget sød ud. Skal jeg kalde på de andre? ja det må du godt sagde hun med store øjne! efter hvad der ca svare til 10 min kom de andre ned, Harry og Zayn havde bare mave, jeg kunne se at Hannah fik store øjne.

Zayn's synsvinkel.

Der står en helt fremmede pige nede i vores stue. Naill hvem er det? spurgte mig og Liam i munden på hinanden, det er Hannah, jeg mødte hende side på en bæk og græde, så jeg spurgte om hun ikke ville med hjem sagde han og smilede okay? nå men hej Hannah, du kender mig vel nok sagde jeg og rakte min hånd frem, He.. hej sagde hun, man kunne se hun var meget nervøs.

Hannah's synsvinkel.

Jeg havde lige sagt hej til dem alle, og var nu i gang med at fortælle lidt om mig selv.

Jeg hedder Hannah og er 15 år, jeg boede i Danmark, min far døde i onsdags. Jeg kunne mærke en lille tåre ned af min ked. og efter min far døde, er min mor begyndt at slå og drikke, det er derfor  jeg stak af her til London får at bo hos min farmor og farfar, men de ved ikke jeg er her, hm jeg har 4 søskende Mark, Sarah, Daniel, Thomas og Anton. Min har kom fra Irland og min mor kommer fra Danmark. Mine bedste veninder hedder Malou og Julia, også er jeg fan af er. Er det okay jeg spørg hvorfor din far døde? spurgte Zayn Ja, altså jeg stod og vaskede op da min mobil ringede, det var min mor så jeg skyndte mig og tage den, hun græd og sagde min far var med i en bilulykke og at jeg skulle skynde mig hen til sygehuset, jeg tog så min cykel og cyklede alt hvad jeg kunne, da jeg så var kommet der hen, skyndte jeg mig og finde min mor og løbe hen til hende, efter ca 2 timer kom der er en læge og sagde min far ikke ville overleve, og vi skulle følge efter ham så vi kunne sige farvel til min far, jeg var så den sidste, og da jeg sagde farvel, stop.. stoppede hans hje.. hjerte med at slå. Jeg faldt sammen i gråd efter jeg havde fortalt, alle drengene kom hen og krammede mig.

Liam's synsvinkel.

Hey skal vi ikke se en film? jo hvis jeg må bestemme skyndte Naill og sige, fint vrissede Harry tilbage! hvilken filme skal vi så se? GYSER! råbte Naill, så Hannah begyndte at flække af grin.

Hannah's synsvinkel.

Men Naill jeg bliver altså altid så bange nå jeg ser gyser sagde jeg flovt, det er okay vi er her til at passe på dig sagde Zayn, tak smilede jeg. Men hvad med morgenmad? skal vi ikke have det først? MAD!?  jeg skal nok lave det, også var Naill ellers ude af stuen.

Efter ca en halv time var der mad. Wow det smager godt, du er god til at lave mad sagde jeg, ja men han er bedre til at æde den sagde Louies, og vi alle begyndte og flække af grin. Da vi var færdige med at spise, begyndte vi at se film, jeg satte mig tæt op af Naill og Zayn. Da vi var midt i filmen gik både Louies og Liam, hvad skal i? spurgte Zayn vi skal bare lige have noget vand sagde de.

Louies's synsvinkel.

Hey skal vi ikke give dem et chok? spurgte Liam mig om, jo jeg er klar!. Vi liste os ind bag dem, 1 2 3 nu. BÅH råbte vi i munden på hinanden, og bagefter falder vi sammen af grin på gulvet, fuck jer sagde de i munde på hinanden.

Hannah's synsvinkel.

Nå men jeg må nok heller også se at finde vejen hjem til min farmor og farfar, nu? spurgte de i munden på hinanden, ja, må vi så ikke få dit nummer? jo, jeg gav dem min telefon og jeg fik deres, efter ca 5 min, spurgte de om de ikke skulle køre mig hen til min farmor og farfar, jo hvis i vil det sagde jeg glad.

Efter jeg havde fortalt dem hvor de bode, kørte vi der hen. Wow hvor har de fatiske været søde over får mig, skal jeg sige tak, det var det jeg sad og tænkte hele vejen der hjem, tak! tak får hvad? spurgte Naill, fordi i tog imod mig. Det var da så lidt vi har hygget os meget, det har jeg også, og tak fordi i kørte mig hjem. Farvel drenge, farvel Hannah, håber snart vi ses igen, me too råbte jeg!

1DWhere stories live. Discover now