Ένα Απαίσιο Κτήνος

659 45 14
                                    

Επέστρεψα!!! 😍😍

Δεν ξέρω αν σας έλειψα πάντως εμένα μου λείψατε σίγουρα!
Ελπίζω να μην ξεχάσατε την Ρόουζ και την περιπέτειά της. Αλλά ακόμη κι αν ξεχάσατε κάτι μπορείτε πάντα να πάτε να ρίξετε μια ματιά στο Ένα Όμορφο Τέρας!
Η ιστορία μας όμως συνεχίζεται και πολύ σύντομα θα μπει κεφάλαιο από το δεύτερο μέρος που λέγεται Ένα Απαίσιο Κτήνος! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και πάρτε μια μικρή γεύση από τη συνέχεια διαβάζοντας την περίληψη που βρίσκεται παρακάτω. Περιμένω τις γνώμες σας!!! 😊😉
Καλή Ανάγνωση! 😉
Υ.Γ. Ααα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! 😍😘

 Ααα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! 😍😘

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Περίληψη

"Είσαι κτήνος! Τοντ είσαι ένα απαίσιο κτήνος. Μου κατέστρεψες τη ζωή. Πολύ σύντομα όμως θα μετανιώσεις για όλα όσα μου έκανες. Να 'σαι σίγουρος γι' αυτό."

Στη συνέχεια του "Ένα Όμορφο Τέρας" η Ρόουζ έχει πλέον αποδεκτεί το γεγονός πως δεν πρόκειται να ζήσει ξανά τη ζωή ενός φυσιολογικού κοριτσιού. Αυτό όμως είναι ίσως το τελευταίο που την απασχολεί. Η σχέση της με τον Τομ, αυτό που πάντα ήθελε, θυμίζει όνειρο. Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι δυσκολίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αλλά ενωμένοι καταφέρνουν τα πάντα. Γι' άλλη μια φορά ο Τοντ προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους και η Ρόουζ μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη περίπλοκη ζωή της.

Και τελικά το ερώτημα που καλείται να απαντήσει είναι ένα. Τι σημαίνει αληθινή αγάπη; Κι αν η αγάπη είναι θυσία, πόσα είναι ικανή να θυσιάσει;

🎉 You've finished reading Ένα Όμορφο Τέρας (Μέρος 1ο) 🎉
Ένα Όμορφο Τέρας (Μέρος 1ο)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα