*noc dvacátá pátá*

127 16 5
                                    

Poslední dobou Thalia stále víc a víc uvažovala, zda-li na Aaronovu hlavu v poslední době nespadl nějaký kokos, a nezpůsobil mu vážný otřes mozku spojený s deliriem. Ne, že by mu to přála, ale jinak Thalia nedokázal přijít na to, jaké má Aaron hranice či zábrany. A dle posledních nocí by se dalo vcelku jasně usoudit, že vlastně ani žádné nemá.

Dnešní hvězda na mapě jí zavedla do dubové aleje, jejíž koruny stromů se v letmém jarním vánku lehce pohupovaly a jehož vítr potichu šustil jejím listím. Desátá hvězda.

Bylo tu tak krásné ticho. Bylo ticho, klid a bože, co by Thalia dala za to, vzít přesně v tomto okamžiku Aarona za ruku a v tom hrobovém mlčení spolu pozorovat hvězdy, které přes jemné listy dubů mocně osvětlovaly celou alej. 

Proto ji tak moc překvapilo, když jí za ruku Aaron doopravdy vzal. A ona málem omdlela štěstím.

Aaron tam byl. S ní. Aaron tam byl. S ní. Aaron tam byl. Byl tam s ní a jenom s ní. Držel její rozklepanou zmrzlou ruku v té, krásné, jemné, teplé ruce a Thalia si myslela, že její srdce se rozpustí.

Jeho smaragdové oči se vpíjely do těch jejích, vše kolem nich naprosto rozpité a nejasné. Však barva jeho očí bylo taky to jediné, co o něm kromě jeho paranoidního strachu ze světlušek a alergie na slunečnice stoprocentně věděla.

Nikdy nechtěla otevřít oči. Tento okamžik si chtěla uchovat navždy. Za každou cenu. Aaron to věděl. Věděl, jak moc na Thalii toto místo bude působit. Že díky němu tu bude s ní, i když jen jako obrys v její mysli. 

Stále přeci zbývalo ještě pár nocí do onoho okamžiku, kdy se setkají. Kdy jeho obrys konečně nabude ostrých rysů, kdy svá ústa opět propojí s těmi jeho a políbí ho. Stále tu bylo ještě pět nocí. Stále tu bylo ještě pět věcí, které měla o Aaronovi zjistit. Stále tu bylo těch pět kouzel, které musela přejít, aby se dostala k tomu kouzlu největšímu.

Jeho hlas se rozléhal nejen její hlavou, ale nyní i celou alejí.

"Někdy se vyplácí začít od znova, i když to znamená něco ztratit, že ano, Thalio?"

Prudce otevřela oči. A ihned pochopila.

Ztratila svou představu Aarona. Před ní ale bylo něco ještě lepšího. Něco o hodně lepšího.

Aaron. Tentokrát ale ten opravdový.

"Ach bože."





A já se tady asi rozplynu❤️❤️ Opravdový Aaron❤️❤️❤️❤️❤️ Jen škoda, že Thalia má pravdu - už jen pět nocí do konce :'(❤️ Pamatujte si ale Aaronova slova - "Někdy se vyplácí začít od znova, i když to znamená něco ztratit" - za oněch pět nocí uvidíte proč :))❤️❤️

vaše - sama vidí Aarona před svýma očima - smile_and_be_crazy




Just Some Stars in the Galaxy✔️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant