Güzel Kokan Tenin

2.1K 326 21
                                    

M: Selim Ekici

Söz verdiğim gibi aynı günde iki bölüm paylaştım ✌🏻️kdjd

Mert elini omuzuma atıp ibne gibi sırıttığında bende güldüm. Selim cesaret dediği için ne söyleyeceğini düşünüyordu. "Ne yaptırayım kanki" dediğinde bende düşündüm bir şeyler. Kulağına eğilip aklıma gelen şeyi söylediğimde "sende az piç değilsin be kanki" dedi gülerek ikimizde selime piç gibi baktığımızda kaşları çatılmıştı. "Siz bayağı yakın oldunuz ha" dediğinde omuz silktim. "Sen sevgilinle ilgilen lan piç" merte şaşırarak bakmıştım selime piç demişti ve selim bir şey dememişti diyecekken ayağı kalkıp mertin üstüne doğru yürüdüğünde mertin önüne geçip "uzak dur kankimden" dediğimde "bi siktirme kankini çekil yavaş vuracam" dediğinde çekilmedim. Mert arkama saklanıp "koru beni kanki valla hulk gibi bu bana vursa ölürüm ben" dediğinde gülmüştüm. Mira selimin kolundan tutup "tamam sevgilim boşver" dediğinde gülümsemeyi kesmiştim. Selim sırıtarak miranın belinden tutup oturduğunda bende somurtarak oturdum. "Söyle hadi ne söyliceksen seninle sonra görüşcez" dediğinde merte bakıp "boşver sen kanki ben varken kimse bişey yapamaz" dediğimde selim nah der gibi baktı. "Sokağa çık bir adamın yanağından öptükten sonra ben gayim de" dediğinde gülmeden edemedim. Selim bana şaşkınca baktığında "ben söylemedim bana öyle bakma" demiştim ama ben söylemiştim. Mert bana bakıp "yalancı" dediğinde "şşt" diyerek onu susturdum.

İstemesede zorla dışarı çıktığında bizde peşinden gülerek geliyorduk. "Ya şimdi durduk yere yüzüm dağılacak kaç kız bu yüze hasta biliyormusunuz" dediğinde ayy götüm der gibi baktım. Yani tamam söylediği doğru olabilir ama olsun söylemesin aq. "Ego sıçmayı bırakta söylediğimi yap" merte baktığımda bana göz kırpmıştı. "Sikecem oyununuzu" mira ve ben sesli güldük. Yolda yürüyen genç çocuğu işaret etti mert. "Bunu öp hadi" dediğinde selim küfür ede ede çocuğa doğru yürüdü. Mert bana bakıp "ne duruyosun kanki çeksene videoya" dediğinde hemen telefonumu çıkarttım ve videoyu başlattım. Mira daha simdiden özkanla gülme krizine girmişti. Selim çocuğun karşısına geçtiğinde ben hala kayıttaydım. Çocuğu yanağından öptüğünde gülmekten yıkılmıştım bu sırada mert de resim çekiyordu. Bu anı ölümsüzleştirmek lazım değil mi. İçimdeki kötü ses nijajaja diye gülerken sonradan selimle nasıl dalga geçeceğini düşünüyordu. Adamın kafa göz dalmasını beklerken selime sarıldığında ben gülmekten neredeyse bayılacaktım. Hepimiz gülme krizindeyken selim çocuğa küfür ettikten sonra yumruk atmıştı. O kadar insanın içinden gayimi seçmişti yani mert allahım bu çocuk kesin cenabet ya. Selim yanımıza gelirken kameraları saklamıştık ama harika çekmiştim güldüğüm için titremiş olabilir ama harika çekmiştim.

SELİM'den

Siktiğimin çocuğu resmen sarıldı bana piç kurusu ya. Rezil oldum resmen herkese. Handelere doğru ilerlerken hande gülmekten yerde oturuyordu. Mert zaten çoktan gebermiş amına koduğumun piçi hepsi onun yüzünden. Yanlarına gittiğimde hepsi gülmemek için sıçıyordu resmen öyle bir sıkıyorlarki kendilerini tiplere bak ya. "Eğer bir kez daha gülerseniz hepinizi sikerim" dediğimde susmuşlardı hande hariç ah şimdi benimle dalga geçecekti hep. Sinirle merte bir yumruk indirdiğimde mert handenin üstüne düştüğünde piç gibi sırıtmaya başlamıştı. Sikeyim böyle işi resmen kızın üstüne çocuğu attım ya "kalk üstünden kanki" dediğinde mert "ben böyle iyiyim" dediğinde yakasından tutup kaldırmıştım. "Siktirme iyiliğinden" dediğimde ciddileşmişti. Sonunda. "Hadi gidelim yarın görüşürüz geç oldu" özkana kafamı salladığımda hande susmuştu sonunda.

HANDE'den.

Pijamalarımı giyip saçımı kalemle toplamıştım bir kızın hiç tokası olmazmıydı evet benim yoktu. Telefonu elime alıp çektiğim videoyu izlerken mesaj geldi.
UKALA ÖKÜZ
Kapıyı aç
Wat didin gülüw ne kapısından bahsediyon sen ya of of of.
Cama çıktığımda onu kapının önünde beklerken buldum. Aradığımda hemen açmıştı "defol git şurdan bak babama seni dövdürtürüm ha" dediğimde aldırmamıştı. "Aç yoksa zile basarım bak komşuları toplarım cama dillerine düşersin ha" dediğinde telefonu kapatıp kafasına fırlatmak istedim ama buda iphone 6 yani boru değil. Kendimi atarım daha az canım yanar. Kapıyı açtığımda bıkkın bir şekilde odama doğru yürümeye başlamıştı. Odaya girip kapıyı kilitlediğimde belime sarıldı hemen. "Seni özledim" dediğinde şaşkınca baktım. "İçtin mi sen" dediğimde elini hafif aralayarak "biraz" dediğinde o kadar tatlı olmuştu ki. Acaba benim özlediğim kadar özlemişmiydi çünkü rüyamda bile onu görüyordum artık. "Neden geldin" dediğimde elini yanağıma koyup alınını alınıma yasladı. "Dedim ki evde içip içip kendi kendime seni ne kadar sevdiğimi duvarlara söyleyeceğime sana söylemek istedim. Seni çok seviyorum ben yaaaağğ" diye sarhoş sarhoş konuştuğunda boynuna doladım kollarımı nasılsa sarhoş uyadığında bir bok hatırlamaz. Ama çok tatlı değil mi beni çok sevdiğini söyledi resmen allahım ya yerim. O miraya sevgilim dedi iç sesim küçük bir hatırlatma yaptığında kendime geldim. Beni bırakıp yatağıma yattığında peşinden gittim. Elimi tutup beni kedine çektiğinde kucağına oturdum ve başımı omuzuna yasladım. "Biliyormusun senden önce hiç aşık olmadım ben bütün kızlarla takıldım ama" dediğinde piç gibi güldü çünkü piç. "Bende aşık olmadım" dediğimde bana şaşkınca baktı birşey düşünüyormuş gibiydi. "Emire aşıkmısın" dediğinde acı çekiyor gibiydi. O kadar kötüydü ki. Saçlarını okşadığımda elimi tuttu ve "cevap ver eğer öyleyse"derken elimi dudaklarına götürdüm. "Hayır değilim benim odunları sevme gibi bir lanetim var ne yazık ki" dediğimde güldü. Öpmek için eğildiğini düşünsemde başını omuzuma koyup uyumaya başladı. Çocuğun sızması bile karizmaydı ya. Onu o kadar seviyorum ki şuan kokusunu içime çektiğim için şükrediyorum resmen. O kadar özledim ki onu. Kucağından kalkıp üstünü örttüm ve karşıdaki koltuğa oturup onu izledim.

Uyandığımda karşımda horluyordu resmen ama tatlı bir horlama hayvan gibi anırmıyordu mırıltı çıkarıyordu ve galiba bu horlamak olmuyor neyse konu bu değil konu ne kadar müko olduğu eğilip yanağından öptüğümde saçlarını okşamak için elimi kaldırdığımda birden elimi tutuna altıma yapacaktım korkudan. Beni kendine çekince üstüne düşmüştüm. Hemen kalkmaya çalışırken belimden sıkıca tutmuştu. "Kıyamadım dimi bana" dediğinde gözlerimi devirdim hala tatlıydı şerefsiz. "Evet o kadar acınacak haldeydin ki" dediğimde bozulmasını beklemiştim ama gülmüştü çünkü o bir adet Selim Ekici. Soyadının Ekici olduğunu bende yeni öğrendim çünkü instagramdan beni takip ediyor yakışıklı jojuk. "Yada beni seviyorsun" dediğinde cevap vermedim çünkü sevdiğimi oda bende çok iyi biliyoruz kalkıp üstümü başımı düzelttim. "Defol git evimden" dediğimde beni takmayıp yastığımı koklamıştı. "Kokunu özledim" dediğinde gülmemek için yanaklarımın içini ısırdım. "Parfümün markasını veririm şimdi kalk" dediğimde bi siktir hande der gibi baktı. "Güzel kokan parfümün değil tenin" dediğinde yutkundum. Niye öküzlükten romantik gibi birşey olmuştu ki.

Lütfen yorum ve votelerinizi eksik etmeyin birdahaki bölümde grşrz jsjs

Tatlı İhanet (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin