Tanışma merasimi

3.4K 428 21
                                    

Multi: Selim Ekici

İyi okumalar yorum ve votelerinizi bekliyorum

SELİM'den

Sinirli bir şekilde durdurduğum taksiye binerken arkamdan bağırıyordu hala "selim selim" o cırtlak sesi kulaklarımdan nasıl temizleyeceğim onu düşünüyorum. Onu takmadan kapıyı kapatıp evi tarif ettim şöföre. Bu kız beni delirtmeyi iyi biliyor. Ben onun için sıkıcı bir kızla sinemaya gideyim. O kıskansın başka bir erkek bulsun. Birde numarasını versin. O piçte hemen yavşamış tı zaten.

10 dakika kadar süren taksi yolculuğum bittiğinde kapıyı açıp indim. Gümüş anahtarı beyaz kapımızın altın rengi kulpuna geçirip içeri girdim. Evde kimse yoktu. Annem kesin yine biryerlerde sürtüyordur. Kim bilir kiminle. Sinirle tişörtümü çıkarttım. Şuanki tek dileğim duş alıp o piç emirin suratını dağıttığımı hayal etmek olacak. Merdivenleri çıkarken kapı çaldı. Sıkılgan bir şekilde kapıya doğru ilerlediğimde kapının ardındaki kişi kapıyı kırmakla meşguldü. Kapıyı açarken sinirli bakışlarımı attım. Karşımda o keçiyi görmeyi beklemiyordum. Önce yüzüme sonra vücuduma bakarken ağızı açık kalmıştı. Hayır gerçek anlamda açık.
"Vücuduma bakıp terlemen bittiyse gidebilirsin" ona çok kızgındım ve kolay kolay affetmeyecektim. Bana kaşlarını çatarak baktığında
"Ukala" diye tısladı. Sıkılmıştım artık. Tamam anladım kendini beğenmiş ukala öküzün tekiyim. ANLADIM. Sıkılgan bakışlarımı atıp kapıyı kapatacaktım birden içeri girdi.
"Çık dışarı" diye bağırdığımda başını iki yöne salladı.
"Ne istiyorsun peki" sıkılgan bakışlarımı üzerinde gezdirdim. Bunu yapmamdan nefret ettiğini biliyordum.
"Bişey istemiyorum ben o numarayı sadece" derken sözünü kesip bağırdım.
"Ne ne için aldın he" diye bağırdığımda olduğu yerde titredi. Fazla bağırdığımı anlamıştım ama o çoktan korkmuştu bile.
"Been" lafı ağızında gevelerken birden ona doğru yürüdüm. Belinden tuttum ve arkasıdaki kapıya yasladım onu. Üstsüz olduğum için titrediğinin farkındaydım ve bu oldukça komikti.
"Sen ne" kesin bir dille ona bakarak bunu  söylediğimde ona kızgın bir şekilde bakıyordum. Birden elleriyle göğüsüme vurmaya başladı.
"Kıskandım tamam mı seni kıskandım. Seni hayvanlar kadar kıskandım çünkü ben malım ukala bir öküzü kıskanıyorum" itiraf  edeceğini biliyordum ama bu kadar çabuk kabul edeceğini bilmiyordum. Kahkaha attığımda daha çok sinirlendi ve daha sert vurmaya başladı.
"Seni pislik hayvan öküz bilerek yaptın dimi" derken ellerini tuttum ve kedi belime doladım hala ellerini tutarken burnumu burununa yasladım.
"Demek beni kıskanıyorsun" keyifli bir şekilde gülerek bunları söylediğimde beni itti. Kapıyı açtığında onu tutacaktım ama ışık hızıyla çıkmıştı resmen. Bir kaç adım attığında kolundan tutup onu kendime çevirdim. O sırada tam karşımızdan iki tane felan kız geçiyordu. Kızlar bana ve vücuduma keyifle bakarken onlara bakmamaya çalıştım. En yakın arkadaşından beni kıskandığı için kendini tırmalayan birisi bu kızları öldürürdü herhalde. Karşıdaki kızlara baktıktan sonra birden elimden tutup az önce çıktığı eve beni ve kendini soktu. Kahkahalarımı durduramıyordum o kadar komikti ki kıpkırmızı olmuştu kıskançlıktan.
"Gülme ya gülme" diye bağırdığında daha çok güldüm.
"Yoksa naparsın" dedikten sonra tekrar gülmeye başladım. Omuzlarıma vurmaya başlayınca tekrar
"Ya gülme bak yoksa" derken sözünü kesip alaycı bir ses tonuyla
"Naparsın" dediğimde birden ellerini boynuma dolayıp beni öpmeye başladı. Bunu yapmasını beklemiyordum. Bu keçinin çıkıp o kızları dövmesini bile beklerdim ama bunu beklemezdim. Tek eli saçlarımın içinde diğeri boynumdaydı. Bende belinden tutup vücutlarımızı birleştirdiğimde alt dudağını emmeye başladım. Islak öpüşüyorduk. Bu iğrenç değildi. Tam tersi daha fazla tahrik olmama sebep oluyordu. Kalçasından tutup bacaklarını kendi belime sardığımda merdivenleri çıkmaya başladım. Bu biraz zor olmuştu ama onunkiler benim dudaklarımın arasındayken hiçbir sorunu görmüyordum. Onu odama çıkarttığımda üstümden yatağa fırlattım. Bana şaşkın gözlerle bakarken üstüne çıktım. Dudaklarına yapıştığım zaman elleri belimde geziniyordu. Pantolonunun üstüne oturup üstündeki kirli tişörtten onu kurtardığım zaman kızardığını gördüm. Oldukça iyi bir fiziği vardı ve çok seksiydi. Tekrar eğilip dudaklarını öpmeye başladığımda dilimide devreye sokmuştum. Dudaklarından ayrılıp dilimi boyununda gezdirdiğimde vücudu dans ediyordu. Dudaklarının arasından derin nefes alış veriş seslerini duyuyordum ve bunlar beni daha çok tahrik ediyordu. Boyunundan göğüsüne doğru indiğimde tek elimle pantolonunun düğmesini açtım birden üzerinden kalkıp pantolonu hızlıca çekip attım üzerinden. Tekrar üzerine çıktığımda bacaklarını belime sardı. Ellerim belindeydi ve yukarı aşağı oynatıp onu tahrik ediyordum. Göğüsüne doğru çıkıp göğüsüne ıslak bir şekilde dilimi değdirerek dudaklarımı koyduğumda inledi. Tam sütyenini açacakken kapı sesini duydum birden durmuştu. Üzerinden kalktığımda parmağımı kendi dudağımın üstüne götürerek ona sus işareti yaptım. Benim yatağımda bana endişeli ve çıplak bir şekilde bakarken oldukça seksi ve ağız sulandırıcıydı. Ona bakarak dudaklarımı onu tahrik edeceğim bir şekilde yaladığımda yatağın üstündeki küçük minderi bana fırlattı. Güldükten sonra kapıyı kapatıp üstüne kilitledim. Kim bu amk tam zamanında geldi. Merdivenleri indiğimde annemi gördüm. Meğer o amk annemmiş jdşd
"Hey nerelerdeydin" diye sorduğumda koltuğa oturup
"Bilmem gezindim öyle sen neden çıplaksın" dediğinden gülmeden edemedim. Yanına oturup ona gülümseyerek baktım.
"Ne var çok mu mutlusun" oda gülerek bana bu soruyu sorduğunda eğilip yanağından öptüm. Aslında seviyordum bu kadını ama biraz fazla sürtük. Yada biraz değil bayağı
"Sevdiğim kız burda" dediğimde omuzuma vurup
"Yürü be" diye bağırdığında ağızını kapattım.
"Sakin ol duyacak" dediğimde daha çok güldü.
"Hadi getirde tanışalım" dediğinde kafamı salladım ve merdivenleri çıktım. Annem genellikle takıldığım kızları eve almayacağımı bilir. O yüzden bu keçinin benim için özel olduğunu anlamıştır.

Tatlı İhanet (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin