Abaza YK

2K 324 35
                                    

M: Özkan Peker

SELİM'den

Elimde telefonla sik gibi kalmıştım. Telefonun öbür ucundaki piçe o telefonu sokunca görecek o kötü olmayı. napcam lan ben şimdi elim ayağıma dolaştı bari nerde olduğunu söyleseydi . Hızlıca anahtarı alıp dışarıya çıktım. Annesine gitmek yerine babasına gitmeyi seçtim çünkü annesi beni öldürebilirdi biraz garip bir kadın. Aklımda bir sürü iğrenç iğrenç düşünce vardı ve biri bile gerçek olursa o piçi yada piçleri sikecektim. Babasına yani onur beye gidip olanları söylediğimde direk polise gitti. Aferin ben akıl edememiştim zeki jojuk. Neyse içimden gözlerimi devirdim. Polis harakete geçerken bende arabaya atlayıp bir kaç kişiye haber verdim. En son alışveriş yaptığımız yerin yakınlarına bakacaktık. MFÖ grubumu aldım. Mert furkan Özkan. Hepimiz bir bir mahallere dağıldık ne bulacaksak sanki ne yapacaklarsa mahallede yapmazlar herhalde içimi korku kaplıyor ya bişey olursa o mala bana küs gitmesini istemiyorum öbür dünyaya. Onu bayağıdır öpmüyordum da sikeyim böyle adaleti kavuşamadan ayrılcaktık resmen.

HANDE'den

Uyandığımda ellerim başımın üstünde bir yatağın başlığına bağlıydı aman ne şaşırdım içimden gözlerimi devirdim. uyandığım halde hala uyuyor taklidi yapıyordum bunlar benim ırzıma geçer diye korkuyorum çok pis bakıyor abaza YK. "Olum bi kaltak yüzünden başımıza belayı aldık" kaltak senin götüne girsin pezevenk. İçimden ona yumruk atmak istesemde kendi mezarımı kazmaya hiç niyetim yoktu. "Olsun lan eğlencez hele bi uyansın" ah şimdi sıçtım. Napıcam sonsuza kadar uyuyor taklidimi yapacağım. Yatağın yanına oturduğunda tiksintiden yüzümü buruşturmamak için kendimi zor tuttum. Elini yanağıma koyduğunda derin derin nefes aldım. Sakin ol hande sen yaparsın hande tiyatro eğtimin var hande egolu olmasın ama çokta iyisin hande. İç sesimle kendi kendimi rahatlatmaya çalışırken elini karnıma indirdiğinde biryerlerimden ter akıyordu resmen. Irzıma geçecek pezevenk ulan ölürüm yinede sana ellettirmem lan kendimi Abaza YK seni. "Napıyosun olum" diğeri birden uyardığında yinede bir umut var diye düşünmüştüm fazlamı erken düşündüm ben. "Noldu lan" dediğinde durmuştu eli şeytan diyo ısır kopar etini ama dişerime yazık. "Kamerayı açmadım daha" piç gibi sırıttığında derin derin nefes almaya çalıştım. Şaka maka bu olanlar gerçekmiydi ? Tamam ciddiye alma zamanım gelmişti ulan şu ipler olmasa o kamerayı götünüze sokmak var. "Uyansın lan böyle zevkli olmuyo bekle biraz daha" siktiğimin çocuğu konuştuğunda diğeri oflayarak durmuştu. Yine bir şans. Ne şans ama iç sesim yine beni kışkırtıyordu resmen sen kimin yanındasın iç ses. İkiside odadan çıkıp kapıyı üzerime kilitlediklerinde gözlerimi açtım. Her an ağlayabilirdim ve ağlamıştım doğal olarak neyim ben damon salvatore mu tabiki ağlayacağım. Ellerimi kurtarmaya çalıştığımda derim kopacaktı ölümüne bağlamış itler. Şuan selimin yanımda olması için hatim indiriyordum içimden resmen. Allah'ım valla şurdan kurtulayım bir daha kimseyi üzmeyeceğim selim bana beddua ettiyse onu aldırma sen o mal beni sever aslında lütfen yarabbim şu müko bedenime yazık ya. Hıckırmak üzereyken zor tutmuştum kendimi resmen. Etrafta komidinin üstünde bıçak falan aradım ama bulamadım. Tabi bulamazsın arka sokaklardamısın kızım sen bu iç sesim ne kadar sikik benim böyle ya. Gözlerimi devirdiğimde camı tutturmak için uzun sivri birşey vardı önünde. Aha şans diyecekken kendimi engelledim. Şansın beni aldattığını bugün öğrenmiş oldum iyice. Neremle alacaktım ben o kurtarıcı şeyi götümlemi. Aslında ayaklarım fazla sıkı bağlanmamıştı zorlasam çözerdim ama ses çıkarsa siker bunlar beni. Hayır gerçek anlamda siker.

On dakika kadar bir süreyle ayaklarımı zor çözmüştüm. Ve esnekliğimi kullanıp camın önünden kurtarıcımı aldım. Ayaklarımı kaldırıp ellerime düşecek şekilde fırlattığımda kendimi tebrik ettim. Elimdeki şeyle ipi koparmaya çalışırken ayak sesleri geldi. Şimdimi geliyonuz aq. Ayaklarımı çözdüğüm iplerden geçirip bağlıymış gibi yaptığımda elimdeki ipin kesilmesiyle sırıttım. Böyle bir halde sırıtıyorsam ne diyeyim ben kendime. İpleri çözdüğümü farkettirmeden tutmaya devam ettim. "Bu kaşar niye uyanmadı amk lan bi zevk yaşicaz içine ediyo ya" derken üzerime doğru geldiğinde birden tekme atıp onu yere serdim. Zazaza noldu lan abaza. Diğeri üstüme doğru geldiğinde yandaki kamerayı alıp başına başına son gücümle vurduğumda abazanın kirli kanı elime bulaşmıştı ıyyk. "Bu kamerayı götüne sokacağım" dediğimde yere serdiğim kalkmaya çalışıyordu. "Seni piç" derken bir sağ kroşe indirip duvarla öpüşmesini sağladım. "Al sana zevk siktiğimin malı" zaferle gülüyordum resmen. Bir kroşe ve foto makinasıyla iki abaza dövmüştüm ya ne müko kızım ben ya.

Ellerini ve ayaklarını beni bağladıkları iple son gücümle bağlamam yetmiyormuş gibi birde bulduğum bantla heryerlerini bantladım Ağızlarınıda bantladıktan sonra cebindeki telefonu çıkardım. Selimin numarası tabiki ezberimdeydi hadi ama bütün gün profiline bakıp iç çekiyorum.
"Kimsin" seni çok seven biri aşkıw  "deden" dediğimde küfür mırıldandığını duydum. "Hande senmisin" dediğinde sırıtarak "deden dedim ya" dediğimde bir kez daha küfür etti. "Nerdesin lan sen meraktan sikildim burda bütün polisler seni arıyor" çüş amına ya alt tarafı saate baktığımda bayağı geçtiği farkettim sabahın 7 siydi. "Nerde olduğumu bilmiyorum bi evdeyim" dediğimde sinirle "onlardan nasıl kurtuldun" dediğinde havalı bir ses tonuyla "kurtulmadım ikisininde ebesini yokladım boksçu bir kıza bulaşarak hata yaptılar" dediğimde hala baygın olan iki mala baktım. Aslında bu kadar sıska olmasalar nah döverdim de neyse. "Telefonu kapatma en geç yarım saate ordayım dikkatli ol" dediğinde yutkundum. Sesi kötü geliyordu demek benim için hala endişeleniyordu.

SELİM'den

Telefonun sinyalinden buldumuz eve polislerle birlikte girdiğimizde hande ayakta endişeli bir şekilde bekliyordu. Boynuma sarılıp ağlamaya başladığında onu boğabilecek kadar sıkı sarmaladım. "O saatte dışarda olmanın hesabını vereksin bu bir bu piçler sana birşey mi yaptı niye ağlıyorsun bu iki" dediğimde gözyaşlarını silerek alaycı bir bakış attı. "Onların ebesini ağlatan benim körmüsün çocuğun kafasını yardım" arkamdaki piçe baktığımda kafası kanıyordu. Bir şaplakta ben indirdiğimde handenin güldüğünü gördüm. "Bana hiçbir bok bırakmamışsın ki sen" dediğimde gözleri devirdi. Alay etmeyi bırakıp onu tekrar sımsıkı sarmaladığımda afallamıştı ama karşılık vermişti. "İçimdeki korkuyu bilemezsin sana birşey olsaydı onları sikecektim" dediğimde beni sarmalayan ellerini daha çok hissettim. Kollarımı belinden ayırıp yüzüne baktığımda gayet rahattı sanki her gün abazanın teki gelip onu eve atıyormuş gibi. Eğilip dudaklarına yapışacakken kafasını geriye çekmesiyle göt gibi kaldım. Allahtan polisler piçlerle birlikte çıkıp bizi yalnız bırakmışlardı. Kaşları çatıldığında anlamsız baktım. "O dudaklar mirayı öptü canım nah bidaha beni öpersin" dedi ve içeriye ışık hızıyla giren babasına koşarak sarıldı. Şimdi sıçtım bide bu olay vardı dimi.

Tatlı İhanet (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin