Saçma oyunlar

2.3K 319 12
                                    

M: Mira Beyoğlu

Beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin görüşleriniz önemli :))

Sabah emirle buluşmak için erken kalkmıştım. Saçlarımı maşa yapıp üstüme salaş bir şeyler giymiştim. Selim bana hala tripliydi o çocukla konuştuğum için. Ona gerçekleri söylemekte emin olmadığımı söylediğim zaman sinirlenip bağırmıştı. Hiç empati yapmıyor ve bu beni sinir ediyor. Güya beni mira'yla kıskandıracak. Ben yermiyim bu numaraları olum. Yani tamam kıskanç biriyim ama çok değil yada evet çok kıskancım ama umursamıyormuş gibi yapabilirim. Emirin söylediği adresi taksi şoförüne gösterdikten sonra çalan telefonumu açtım.
S
"Nerdesin buluştun mu o piçle" al işte tipik erkek. Sanki çocukla buluşunca aşık olucam çocuğa.
"Hayır buluşmadım sen buluştun mu miracığınla" dediğimde beni sinir eden bir gülümsemeyle
"Evet yoldayız ve ne tesadüf sizin gideceğiniz kafeye geliyoruz" ya piçe bak ya. Sırf beni sinir etmiyorsa bende neyim.
"İyi sana miranla mutluluklar" dedikten sonra onu dinlemeden telefonu kapattım. Bunun onu sinir ettiğini biliyordum ve oh canıma değsin. Kafenin önüne geldikten sonra parayı ödeyip arabadan indim. Bu nedir ya ölü soyucumusunuz kardesim içime oturdu valla keşke yürüseydim. Gözlerimle emiri aradığımda kafenin açık alanında oturmuş sigara içiyordu ve açıkça söylemek gerekirse eline yakışıyordu şerefsizin ama selimin elinde o sigara farklı bir şey oluyordu. Piç çok yakışıklıydı. Karşısına oturduğumda hemen sigarayı söndürecekti ama elini tutup onu engelledim.
"Napıyorsun sen onun dalı kaç para biliyonmu" samimi bir şekilde güldüğümde oda güldü.
"Ne bileyim belki sevmezsin diye" derken elinden alıp kendi dudaklarıma götürdüm sigarayı
"Saçmalama" derken yüzüne üfledim. Güldüğünde çok tatlı olmuştu.
"Geldiğin için sağol aslında daha önce arayacaktım ama cesaret edemedim" bu çocuk ne kadarda kibardı böle. Bir an selim olmasa belki diye düşünecektim ama bu çok adice olur diye hemen zihnimi temizledim.
"Önemli değil çok merak ettim zaten ne konuşacaktın benimle" derken sigaranın dumanını içime çektim. Gözlerimi emirin arkasındaki arkaları dönük tatlı çifte çevirdiğimde çok tatlı olduklarını farkettim. El ele tutuşmuşlar birilerini arıyor gibiydiler. Arkalarına döndüklerinde öksürük krizine girdim. Vay piç hemen mirayı götürmüş. O değil de ben az önce sevgilimi başka kızla yakıştırıp hayalimde yüzük taktım nerdeyse. Bizi gördükten sonra masaya doğru ilerlediler. Ben bardaktaki suyu içerken selim piçce sırıtarak bana bakıyordu.
"Hande sizdemi burdaydınız" selimin elini tutmuş bana sırıtarak bakan Mira'ya yapmacık bir şekilde güldükten sonra yanımdaki sandalyeleri gösterdim.
"Evet hadi sizde gelin" dediğimde emire baktım. Zorla gülüyordu. Özel birşey konuşacaktı acaba neydi gerçekten merak etmiştim. Karşılıklı oturduklarında selime sırıtarak baktım.
"Siz sevgilimi oldunuz ha hemde benim haberim yok" dediğimde handeye baktım. Bana utanıyorum salak söyleme şöyle der gibi bakmıştı.
"Evet handeciğim Mirayla birlikteyiz" selim gözlerimin içine bakarken aldırmadan emire döndüm.
"Peki ya siz" miranın sorusunun karşısında emir dudaklarını yalayıp bana bakmıştı.
"Biz değiliz ama neden olmasın" dediğinde tek kaşım havada gülerek ona baktım. Ayy aptal çocuk şimdi birde bunumu kandıracaktım ben. Öbür dünyada bunlar yüzünden yanacağım ya. Allah'ım valla isteyerek olmuyo hepsi bu piçin yüzünden hem ben iyi kızımdır asılında valla. İçimden saçma duamı ettikten sonra selime baktım. Ellerini yumruk yapmıştı.
"Ay inşallah ne diyeyim" dediğimde emir güldü bende güldükten sonra sigaranın dumanını içime çektim ve emire doğru üfledim. Selime piç bakışlarımı attığımda dudaklarını yalayıp bana sen görürsün bakışlarını attı.
"Sevgilim ne içersin" sevgilim mi. Ulan piç kurusu bana bile nerdeyse iki kere sevgilim dedin ilk günden sen hayırdır. Umursamaz gözükmek için duymamazlıktan gelmiştim.
"Bilmem burda servis yok herhalde biz alıyoruz" dediğinde başımla onayladım. Mira ayağı kalkıp
"Ben çay alayım hepimize" dediğinde masadan uzaklaştı. Emire gülerek tatlı suratımla baktım.
"Yakışıklı sen bana simit alsan kahvaltı yapmadım" dediğimde yanağımdan makas alıp masadan kalktı. Baş başa kalmamız için ufak bir numaraydı bu ve kahretsin yine çok zekiyim.
"Yeni sevgiliniz hayılı olsun selim bey allah devamını getirsin hatta dur siz evlenin beyaz eşyanız benden" dalga geçtiğimde oda alaycı bir bakış atıp
"Şimdide ergenler gibi birbirimize lafmı sokacağız" dediğinde hiç bozmadan
"Aslında ben sokuyorum sen öylece bakıyorsun" dediğimde tek kaşını kaldırdı.
"İyi görelim bakalım ama söyleyeyim seni sevgilinin yanında fena bozarım" dediğinde alaycı bir şekilde güldüm.
"Sevmediğin bir çocuğu seviyormuş gibi yapmak çok koyuyor mu hande hanım" dediğinde saniyesinde cevap verdim.
"Sevmediğimi nerden biliyorsun ki" dediğimde yalandan öksürdü. Güldüğümde gözlerini devirdi. Emirle mira yan yana gelirken selimin sürekli dudaklarını ısırdığını gördüm. Yavaş yavaş bana birşey bırakmadın demek vardı şimdi ama role kendimi kaptırmıştım. Oturduklarında çayımı önüme alıp simidimden ısırdım.
"Teşekkürler valla seninle buluşacağım diye sabahın köründe saçlarımı falan yaptım" emire biraz iltifat edeyimde selimi sinir edeyim nihaha. Mira bana şaşkın gözlerle bakarak
"Bugün çok romantiksin" dediğinde ağızımdaki simidi yutup
"Tabi kızım karşımda böyle bir taş olunca mecbur" dediğimde emir sesli gülmüştü. Gözleri kısıldığı için çok tatlı olmuştu namussuz. Elimdeki simidi emirin ağızına doğru götürdüğümde başını geriye çekmişti.
"Yoksa benden mi tiksiniyorsun" dediğimde yok deve bakışlarını attı. Zorla ısırdığında gülümseyerek yemeğe devam ettim. Selime baktığımda emirin suratına yumruğunu yapıştırmamak için zor tutuyordu kendini. Hande 127277272 selim 0 zazaza. İçimden dans ederken dışımdan karşımdaki iki yakışıklı çocuğa baktım.

Tatlı İhanet (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin