Tripçi Öküz

3K 346 9
                                    

Multi: Selim Ekici

Evet selim bey bana olan sinirinden elini kırmıştı. Salak. Benim anlamadığım nasıl bağırıp çağırmadı ben olsam bebek gibi ağlardım. Hastanede elini alçıya aldıklarından sonra sonunda çıkmıştı odadan. Şükür. Beklemekten ölcektim neredeyse.
"Hadi gidelim" sert bir ses tonuyla yüzüme bakmadan önümden yürümüştü. Ahh şimdi birde bu öküzün tripini çekecektim. İçimden selime gözlerimi devirirken arkasından ilerledim. Hastaneden çıktığımızda etrafa bakındı. Aşağıda bir taksi durağı vardı ama bunu bildiğini hiç sanmıyorum. Hala etrafa bakındığında
"Selim" diye kısık bir sesle konuştuğumda bana aldırmadan etrafa bakmaya devam etti.
"Selim" tekrarladığımda nefesini dışarıya üfleyip
"Ne var" diye çıkıştığında kabuğuma çekilerek kısık bir sesle
"Aşağıda taksi durağı var" yüz kaslarının gevşediğini görünce birazda olsa rahatlamıştım.
"İyi" iyi mi ? Ahh trip atmak erkeklere gerçekten yakışmıyor. Gözlerimi devirdikten sonra önünden yürüdüm.
"Nereye" onu aldırmadan yürümeye devam ettiğimde bana yetişip önümde durmuştu.
"Sana nereye dedim" hala dövecek gibi bakıp sert konuşuyordu harika. Ona kaşlarımı çatarak baktıktan sonra
"Sanane" deyip önünden yürümeye başladım. Kolumdan tutup beni kendine çevirdiğinde sessizce inledim.
"Bana daha ne kadar böyle davranacaksın tamam seni dinlemeden bir sürü aptalca şey yaptım. Oldumu bunumu duymak istiyordun" bunları tek nefeste söylediğim için nefesim yetmemişti. Bana daha kızgın bir şekilde baktıktan sonra tekrar tuttuğu kolumu sıkmaya başladı. Zor olsada kolumu ondan çektikten sonra ovaladım. Bu sefer çok sıkmamıştı ama sabah morarttığı yeri sıktığı için acımıştı.
"Sana o yüzden kızgın değilim" bileğimden tutup beni durağa doğru sürüklerken ayağım takıldığı için neredeyse yerle öpüşecektim selim düşmemem için birden beni kendine doğru çekince göz göze gelmiştik. Yutkunduktan sonra
"Çekiştirmeyi bırak yürümeyi biliyorum" dediğimde alaycı bir şekilde  sırıttıktan sonra
"Ciddimisin" dediğinde karınına yumruk atmak istedim ama şuan fazla kızgındı. Hala bileğimden tutup beni aşağıdaki durağa sürüklerken
"Neye kızgınsın" diye sorduğumda yürümeyi bırakıp bana baktığında bende durmuştum. Gözlerini büyülterek kırpmadan bana baktığında korkmuştum. Hemde çok. Tekrar yürümeye başladığında kolumu ondan kurtarıp karşısına geçtiğimde ellerimi belime koyup ona meydan okudum.
"Beni bakışlarınla korkutamazsın tamam mı şimdi söyle neye kızgınsın" o kadar etkilenmemişti ki bayık bayık bakıp tek kaşını kaldırmıştı. Cevap vermeden tekrar bileğimi tuttuğunda hemen elimi geriye çektim. Sesli bir şekilde inlediğinde "söyle" diye tekrarladım.
"Bana kızıp bara gitmekte neydi öyle. Hadi bara gittin bir piçin seni ellemesine nasıl izin verirsin ha !! ben gelmesem o piç seni daha ne kadar elleyecekti" birden bağırdığında tırsmıştım ama sonradan beni kıskandığını anlayınca o kızgın surata aldırmadan aptalca sırıtıyordum. Sırıttığımı görünce şaşırmıştı.
"Şimdi de sırıtıyor musun aptal" diye çıkıştığında sırıtmayı bırakıp kaşlarımı çatmıştım.
"Sensin o aptal" beş yaşında bir çocuğun vereceği cevabı verip önünden yürümeye başlamıştım. Durağı geçtiğimde arkamdan seslendi ama aldırmadan yürümeye devam ettim. Aptalmış. Sensin o aptal öküz. Ahh şuan içimde onu öldürüyorum. şuan yanımda olsa kesin yumruklardım. Onu dövdüğümü hayal ederken birden kolumu çekip beni taksilerin olduğu yere doğru sürüklemeye başlamıştı.
"Bırak ya madem kızgınsın neden hala çekiştiriyorsun beni" diye mızmızlandığımda bana ciddimisin bakışları atmıştı. Çok çocukça davranıyordum. Ayağımdaki pembe şekli köpek olan terliğim çıktığında durmuştu. Terliğimi giydikten sonra hemen kaçmaya çalışmıştım ama üstümdeki aptal pijamamdan tutup beni kendine doğru çekmişti.
"Ya bırak bırak bıraaaaak" göğüsüne vurmaya başladığımda sıkılgan bir bakış atıp birden beni kucağına almıştı. Tek elle beni kaldırmıştı. Ahh bu erkeklerin gücünden nefret ediyordum. Kucağından inmeye çalışırken bir taksinin kapısını açıp eğilerek beni içeri sokmaya çalıştığında kafamı çarpmıştım. Hemde hızlı bir şekilde. Ahh diyerek içeriye girdiğimde kafamı tutuyordum. Yanıma oturduğunda şoföre adresi tarif edip olduğu yerde yayılmıştı.
"Seni şikayet ediceğim kadına şiddetten" diyerek kafamı tuttuğumda sırıtmıştı. Bayadır ilk defa sırıtmıştı.
"Çok mu acıdı" gözlerini kısarak bana baktığında
"Evet öküz" diyerek çıkışmıştım. Güldükten sonra elini omuzuma atıp beni kendine doğru çektiğinde göğüsüne doğru yaslayıp başımı öpmüştü. Ayyy şuna sevinçten içimdeki hormonlar halay çekiyordu resmen. Bu çocuk hem bu kadar öküz hemde böyle romantik olmayı nereden öğrenmişti böyle. Suratımı göğüsüne yasladığı için nefes alamıyordum. Kalp atışlarını duymak için biraz daha sokulduğumda hiçbir ses duymamıştım. Öküz. Şu anda  başını Benim göğüsüme yaslasa halay sesi duyardı. Mızmızlanarak göğüsünden kalktığımda sırıtarak bana bakıyordu. Suratımı büzerek
"Öküz nefes alamadım" diye mızmızlandığımda gözlerini devirerek nefesini dışarıya üfledi.
"Sanada ne yapsam yaranamıyorum" dediğinde elimi kafamdan indirip "canımı acıtmadan önce düşünecektin bak heryerim mosmor" dediğimde hem moraran kolumu hemde kızaran bileğimi göstermiştim. Sinirlenerek
"Sende beni sinirlendirmeden önce düşünecektin" dediğinde yutkundum. Verecek cevabım yoktu. Olamazdıda zaten. Köküne kadar haklıydı çünkü. Susup önüme döndüğümde oda sinirlenerek camdan bakmıştı. Beni görmemek için camdan bakıyordu resmen. Şuan onu öldürmek istiyorum. Böyle trip atmayı kimden öğrendi acaba ? en kral kızdan daha iyi trip atıyor resmen. Ya ben trip atarken sevdiğim çocuğa bakmamak için haftalardır uzattığım tırnaklarımı köküne kadar yiyiyordum ama o yanında ben varım hala takmıyor beni. Ona baktığımda damarlarını görebiliyordum resmen. Ona düşünerek bakmayı sürdürürken birden başını bana doğru çevirdiğinde elim ayağıma dolandı. Hemen başımı başka tarafa çevirdiğimde sessizce kahkaha attı. Arkasına yaslanarak güldüğünde o kadar tatlıydı ki ama beni rezil ediyordu ve ona rezil olmaktan nefret ediyordum. Somurtarak ellerimi önüme bağladığımda arkama yaslanarak bende onu görmemek için camdan bakmayı tercih ettim. Camdan bakarken aklıma gelmişti. Annemle bütün gece ne konuşmuşlardı öyle. Ayrıca gece gece selimin bizim evde ne işi vardı. Dur bir dakika selim bizde mi kalmıştı. O bizdeyken bende aptal aptal uyuyor muydum ahhh. Ayrıca o bardaki çocuk derken ben hiç birşey hatırlamıyorum ki ne çocuğu. Ayrıca ben kime vücudumu ellettim acaba. Bir daha içki içmeyeceğim. Birde sarhoş olmam diyordum içimden. Selim beni öldürse haklı aslında. Çekinerek ona baktığımda benim baktığımı farkedince oda bana bakmıştı. Suçlu gözlerle baktığım için kaşlarını çatarak ve sert bir şekilde bakmıştı. Birbirimize bakmaya devam ederken birden araba durmuştu. Selimlerin evine gelmiştik. Selim parayı öderken ben arabadan inmiş onu kapının önünde bekliyordum. Ellerimi önümde bağlayıp onu beklerken burada ilk kalışım gelmişti aklıma birde şimdiki halime bak çocuk bana olan sinirinden elini kırmıştı. Ahhh ben bu tripçi öküzün gönlünü nasıl alacağım ?

Tatlı İhanet (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin