2.5x

1.8K 120 2
                                    

- Megint kissé többet ittam a kelleténél. -mondta Justin.

- Hát igen haver, elfogod veszíteni Jenny-t, amit gondolom nem szeretnél. -mondta Mickey.

- Hát egyáltalán nem,nem tudom mit tehetnék. -mondta tanácstalanul. 

- Talán tölts velük több időt?! -mondta Michael kissé hangosabban a kelleténél.

Ekkor következtem én. Beléptem a konyhába és a hűtőhöz sétáltam. A két fiú érkezésemre hallgatott mint a sír. A kivett tejet a müzlimre öntöttem és nyugodtan leültem az asztalhoz megreggelizni. 

Gyorsan elmostam a mosatlant és kezdtem el tanulmányozni a hűtőt mit is főzzek ma. Gondolatban már meg is terveztem hogy palacsintát fogok sütni. 

Már épp indultam volna felöltözni hogy elmenjek boltba amikor kezdődött a műsor.

- Drágám, nagyon sajnálom. -nézett rám kiskutya szemeivel. 

De ez most egyáltalán nem hatott meg, sőt inkább csak felidegesített.

- Tudod Justin mindig a szemeiddel és az idióta sajnálatoddal próbálsz esedezni a bocsánatomért. De nekem most bizonyítás kell, hogy igenis helyt tudsz állni a kisfiad és a barátnőd  mellett! -mondtam hűvösen. 

Egy mozdulattal lehúztam az ujjamról a gyűrűt, és leraktam a pultra. 

- Ezt pedig akkor fogom visszavenni ha már úgy is viselkedünk mint egy igazi család. Felnőhetnél már, az istenért egy kisfiad van. Nem bulizgathatsz bármerre! -mondtam már kiabálva.

Ő csak ült a széken mintha néma lenne. 

- Tudod kurvára senki nem kérte hogy ideszülj nekem egy gyereket. - kezdett el ordibálni.

Szemeim kitágultak, hogy mondhatott ilyet. Szívem millió darabra tört, ismét. Hát jó, ha nem kér a fiából, akkor belőlem se kérjen. Amikor tudatosult benne mit is mondott azonnal rohant utánam.

- Jenn nem úgy gondoltam. -mondta sajnálkozóan.

Fogtam magam és feltrappoltam a hálóba. A szekrény mélyéről kirángattam a bőröndöm és elkezdtem beledobálni a ruháim és Nash ruháit. Mikor megtelt levittem a földszintre. Felrohantam a fiamért akit gyorsan felöltöztettem. 

Már a kocsinál voltunk amikor utánunk kiabált.

- Na ehhez értesz, hogy elmenekülj a problémák elől. -mondta gúnyosan.

Visszafordultam és felmutattam a középső ujjamat. Velem aztán nem fog szórakozni, mit képzelt.. 

Utam apa lakásához vezetett. Nem volt otthon, de volt kulcsom szóval könnyedén bejuthattunk. Leraktam a cuccainkat és kivettem a hűtőből egy bébiételt, mindig volt neki itthon. Megetettem az éhes fiamat és és lefektettem. Magamnak rendeltem kínait, ami hamar megjött. Gyorsan befaltam és elmentem fürdeni. 

Este hat körül érkezett meg apa, aki meglepődve nézett végig rajtunk. Nash éppen mellettem játszott a földön a kockáival. Felálltam a kanapéról és sírva borultam apa nyakába. Ledobta a csomagokat a kezéből és azonnal átkarolt. Nem kérdezett semmit, csak biztonságot nyújtott. Tudtam hogy el kell majd neki mondanom miért jöttünk el otthonról, de nem most.

Leültünk a kanapéra és elmeséltem neki mindent. Nem szólt bele egyszer sem, amit díjaztam. Mondandóm végére már a fiam is megunta a játékot, aki most papájánál próbálkozott. Apa viszont még mindig kabátban és cipőben volt. 

Az este további részében felhívtam anyát aki mondta hogy örülne ha meglátogatnám. Megbeszéltem apával hogy mindhárman elmegyünk Sydneybe, ő is pihen egy kicsit és kiszakad a munkából. Nash és én pedig élvezhetjük anya szeretetét. 

Korábban mentem el fürdetni meg altatni, hogy legyen ereje felkelni reggel. 

Én is elmentem fürdeni. Csináltam jó habos vizet és vagy két órán keresztül áztattam magamat. A fiam pedig már nem szokott felkelni sűrűn, éjjelente csak egyszer, úgyhogy ki pihenhettem magamat.

Reggel ötkor keltem hogy időben elkészüljek, mert hétkor indul a repülő. Mikor lementem a konyhába apa már ott ült a jól megszokott pózban. Újság a kezében kávéja az asztalon. Érkezésemre letette a papírt a kezéből és felállt hogy nekem is csináljon kávét.

Gyorsan szürcsölgettem a meleg folyadékot, ami kicsit égette a torkomat. Már 5:30 van és még sehol sem tartok. Mondjuk este nem pakoltam ki semmit sem a bőröndből, de még fel sem voltam öltözve, se én se Nash. Gyorsan felkaptam magamra egy régi szakadt farmerem és csíkos pólóm majd indultam is át a fiamhoz. 

Megetettem a szentemet és felöltöztettem. Negyed hétkor már teljes harci díszben álltunk az ajtóban.  

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now