2.3x

2.2K 129 4
                                    

Négy órát utaztunk mire elértünk arra pontra hogy most már mindenki fészkelődve várta hogy mégis mikor landolunk már. 

Plusz egy óra után végre földet ért a gépünk, megkönnyebbülve szálltam le a fiammal a kezemben.

Kilenc személyes autóval jött elénk Cal, aki mellesleg nagyon örült hogy mi is jöttünk. Luke-nak meglepetést akarok szerezni úgyhogy nem szólt neki senki a történtekről. Az 5SoS házhoz érve mosolyt erőltettem magamra, hogy ne lássák mennyire letört vagyok.

Bent volt mindenki, olyan ember is akivel nem szívesen találkoztam. Shawn és barátnője volt éppen látogatóba. Viszont amikor Luke meglátott minket azonnal szaladt ide hozzánk és egyből kérdezősködni kezdett. Mindent elmeséltem neki, közben pedig tisztába tettem a prücsköt.

***

Lassan mindenki nyugovóra tért, én pedig csak holnapig vagyok itt. Holnap veszek egy saját házat hogy ne legyek a fiúk terhére, persze ők vadul ellenkeztek hogy ne menjek el. De nem élhetek velük életem végéig. Megígértem nekik hogy látni fogják még Nasht.

Az éjszaka folyamán csupán egyszer keltem fel megetetni a fiam, többször ő sem ébredt fel.

*** 

Reggel kómásan ébredtem fel, fiam mellettem feküdt az ágyon, lefotóztam és tegnap kapott telefonommal feltoltam a közösségikre hogy a rajongóim is kapjanak életjelet. 

Egy óra alatt több mint 11

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy óra alatt több mint 11.000 lájk érkezett, és 3000 komment. Rengetegen kívántak jókat nekem is és a picinek is. Amik nagyon jól esnek ebben a helyzetben.

Most épp a fiúkkal lent ülünk a nappaliba és nézzük a híradót. Elmondták a halál híreket, aztán leadták a sztárokat. Köztük volt Justin féle interjú is, amiben megemlíti kisfiát Nasht. Elmondta hogy nagyon szereti és hogy nehezére esik itt hagyni, akár két órára is. Hát tisztán látom..

Ma megyünk el lakást keresni, vagyis inkább megnézni, nem messze a fiúktól. Felöltöztem a picit, és én is elkészültem. Cal fog minket elvinni kocsival. 

Nem szóltunk egymáshoz semmit sem az út alatt, amikor kiszálltam és elindultam a ház felé, akkor szólt utánam hogy 'remélem igent mondasz'. Gondolom a házra érti, bekopogtam.

Egy fiatal lány nyitott nekem ajtót. Bemutatkoztunk egymásnak, majd körbevezetett a házban. Az utolsó szoba a nappali volt. Azt mondta nézzem meg egyedül, ő addig előkészíti a szerződést. Bólintottam egyet és elindultam a fiammal megnézni leendő otthonunk nappaliját.

Mikor beért tele volt szórva rózsaszirmokkal, és az volt odaírva gyertyákkal a szoba közepébe hogy  


I'm sorry, I'm stupid

A felirat mellett Justin állt, kisírt fáradt szemekkel. Próbáltam leplezni meggyire meghatódtam, igazából már nagyon hiányzott, az ölelése, a csókja. Mindene, az egész ember. Idefutott hozzánk és szorosan megölelt minket. Sokáig nem szólt egyikünk sem semmit, csak a lélegzetvételünk lehetett hallani. Először Ő törte meg a csendet.

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now