Twenty-two

2.4K 160 0
                                    

Lábaim nem mozdultak, földbe gyökereztek. A velem szemben álló abbahagyta az éneklést és engem figyelt barna szemeivel. Mikor felfogta a dolgokat szemei 2x akkorára nyíltak mint eredetileg. Ennyire ijesztő lennék?

Én csak apámat keresem.  Jó néhány másodpercig csak bámultunk egymásra, egyikünk sem mozdult.

                                                            Justin szemszöge

Eltöprengtem hogy ez a lány szimplán ennyire bátor hogy ide betör, vagy csak szimplán ennyire imád. Biztos egy fanatikus rajongóm. Nem hittem volna hogy ilyenre is képesek, csupán azért hogy pármásodpercre lássanak. Gondolom ilyenkor kellene megkérdeznem jól van e, vagy valami ilyesmi. Vagy hát kéne jönniük a biztonságiaknak, de egy sem jött. Ahogy látom ő is zavarban volt, és nem csak én.

- Te hogy jutottál be? -kérdeztem tőle.

- Mondjuk bejöttem az ajtón?! -felelte flegmán és közben megforgatta a szemeit.

Értem odavannak a lányok, ha hozzájuk szólok sokszor sokkot kapnak vagy még durvább, el is ájulnak. De ehelyett ő.. ő flegmázik.. Chh

- Na gyere adok egy aláírást aztán menj, mert dolgoznom kell. -indultam meg felé a tollammal, ami szinte mindig velem van. Felkészülök az ilyen esetekre.

- Te miért gondolod hogy minden kibaszott lány elcsöppen akár a hangodra is? Rohadtul nem vagyok a rajongód, csak mivel apámé a cég így eljöttem hozzá. - mondta határozottan.

- Más lány már el is ájult volna ennek hallatán. -töprengtem.

- De én nem vagyok más lány. -forgatta meg szemét most már másodszorra a beszélgetésünk alatt.

Kiakasztó a lány, de komolyan. Megint beleestem abba a hibába hogy belenéztem a szemeibe, annyira szép a szeme. De nem csak a szeme ám.. gyönyörű az alakja, a haja, mindene. Van benne valami különleges. 

Arcán volt egy rakoncátlan tincs, én pedig nem tudtam megállni, odaléptem és kitűrtem az arcából. Mozdulatomtól eléggé meglepődött. Mondjuk egy rák megirigyelné a színét. Zavarban volt az érintésemtől, és ez tetszett.


                                                Jenn szemszöge 

Nem mondom hogy nem lepett meg az előbbi mozdulata. Kicsit zavarba is ejtett, mérget vennék rá hogy elég rendesen elpirultam. Nem akartam kimutatni mit vált ki belőlem az érintése. Belenéztem ismét azokba a gyönyörű barna szemekbe, hajába is szívesen beletúrtam volna. Végig simított a karomon,beleborzongtam az érintésébe. Nekem pedig eszembe jutott az összes emlék. Pár napja még Shawn simított végig rajta. Fejem lehajtottam hogy ne lássa kitörő könnyeim. Próbáltam visszatartani a sírásom, de így is egy rakoncátlan könnycsepp kibuggyant a szememből és szép lassan szántotta végig az arcomat. Leesni viszont nem esett le, ehelyett puha kéz letörölte amikor arcom felénél járt.

- Hé mi a baj? -emelte fel a fejem. Szemében egy kicsi aggódást véltem felfedezni.

Megmagyarázni neki hogy mi volt az előbbi már nem tudtam mert apa nyitott be, mi meg azonnal szétrebbentünk és ismét pár lépés távolság volt közöttünk.  Sokat sejtő vigyor jelent meg az arcán miközben közelebb jött hozzánk.

- Látom megismerkedtetek. -kacsintott egyet, azt hiszem ha lehet egy kívánságom akkor most nyíljon ki alattam a föld. - Hercegnőm, most ha szeretnéd felveheted az egyik dalod, mert Jus-nak pihennie is kell. -ajánlotta fel, miközben a kezembe adta a mikrofont. 

Bólintottam egyet hogy elfogadom és gyakorlok egy picit. Fél szemmel láttam hogy a becézésemnél halványan elmosolyodik a mellettem álló fiú. 

Jus és apa kiment én pedig elkezdtem begyakorolni a saját soraim. Már rendesen belejöttem amikor valaki belesuttogott a fülembe.

- Gyönyörű tiszta hangod van. -leheletét éreztem a nyakamon. 

Annyira megijedtem hogy a kezemből kiesett a mikrofon. Megpördültem a tengelyem körül és elkezdtem ütni Just. Jó elhiszem eléggé lányosan ütök, de azért na. Kiröhögte az előbbi reakcióm én pedig próbáltam minél nagyobbat taszítani rajta hogy neki essen a falnak. Egyetlen mozdulattal fordított a helyzetünkön, én voltam a falnál. Neki nyomott a falnak, csuklóimat pedig lefogta a fejem felett, ismét suttogott. 

- Ilyet többet ne csinálj cica! Különben meg kell hogy büntesselek, annak pedig rossz vége lenne. -húzta perverz mosolyra azt a jó száját... Még ilyenkor is ilyeneken jár az eszem... tisztára nem vagyok normális.

Elengedte a kezem és kiviharzott a szobából, csak remélni tudom hogy senki sem nézte végig az előbbi kis játékunkat.  Lesokkolva álltam még mindig egy helyben, kimentem én is. Jus éppen akkor ment ki a gorilláival. Mielőtt kilépett volna az épületből kacsintott egyet, válaszul csak megforgattam a szemem. Azt hiszem nekem ez védjegyemé vált.

Az épületben mire megtaláltam apámat vagy fél órát bolyongtam. Beléptem a terembe ahol Ken és apa várt. Megbeszéltük a részleteket, titeket most nem traktállak ezzel.. Jó kedvűen léptem ki az épületből. 

Amint megláttam hogy esik az eső egyből elillant a jókedvem. Nem akartam megázni úgyhogy a kocsim felé futva tettem meg az utat. Vagyis apu kocsija felé. Javítottam ki magam hangosan, mire jó pár érdekes szem felfigyelt rám. Gondolom most azt hiszik hogy valami beteg idióta vagyok. Mondjuk egyszer kellet járnom pszichológushoz azóta ő a pszichiátriára jár. Lol mennyire szar poén volt. 

Már nagyon éhes voltam, de mivel tegnap elhatároztam hogy ma bevásárolok így elindultam a közeli bevásárlóközpontba. Bent mindent megvettem ami kellett, na meg azt is amit nem, de ez mást téma. A legfontosabba nutella és a fagyi, mindkettő megvan szóval a fontos dolgokat nem hagytam ki. Vettem még pár ehető ételt, meg persze alapanyagokat hogy majd tudjak főzni. Nem élhetünk egész végig gyors kajákon, hamar elhíznék. S mivel most modellkedni is fogok nem nagyon kellene, tényleg majd megint el kéne  mennem futni, esetleg edzőterembe..

Otthon mindent elpakoltam, kivéve ami a vacsihoz kell. Gondoltam összeütök egy melegszenyót. Éppen kentem a kenyeret amikor csipogott  a telefonom hogy üzenetem érkezett. Felnyitottam hogy megnézzem mégis ki küldött üzenetet.

Ismeretlen szám: Cica, 8-ra legyél a park bejáratánál, ne késs. 

xx A szerelmed.

Jó tudni hogy van szerelmem.. ránéztem az órára ami negyed nyolcat mutatott. Nem hagyhatom itt apámat, na meg szakad az eső is. Amúgy is miért találkoznék egy idegennel.. tuti nem megyek el. Meg sem válaszoltam az üzenetét. De ki lehet ez?!

Kész lettem a szendvicsekkel nagy nehezen. Vacsi közben sokat gondolkodtam ki küldhette az üzenetet.

Felmentem fürdeni, mikor pizsiben bebújtam az ágyamba észrevettem hogy üzentek nekem. Feloldottam a telefonom és megnéztem az üzeneteket.

Ismeretlen szám:Nem jöttél el, ez rossz húzás volt hercegnő! Most már biztos hogy megbüntetlek ;)

Ekkor leesett hogy ki is üzent nekem. 

Jenny Houston: Jó éjt Bieber. :)

Justin idegesítőseggfej Bieber: Jó éjt Cica. :*

Mit tesz velem ez a srác...Mosolyogva aludtam el..

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now