Ten

3.4K 216 4
                                    

Srácok már eléggé piásak voltak, nem sokára meg is jöttek a lányok. Emi meg még egy csomó lány, köztük Shawn barátnője. Intettem barátnőmnek aki mosolyogva jött oda hozzám.

- Szia. -köszöntem vidáman.

- Sziaaaa drágaa.. -ölelt meg.

Következő pillanatban meg már nem is volt mellettem. Így hát gondoltam elmegyek és nézek valami innivaló után. Nem terveztem berúgni.. de azt hiszem most jó lenne. Konyhában találtam rengeteg italt, nem is volt közöttük alkoholmentes. Felkészültek az biztos. Töltöttem egy vodka narancsot, ezt szeretem a legjobban. Poharammal a kezemben tértem vissza a nappaliba, ahol már rengeteg fiatal bulizó volt. Szememmel ismerős alakot kerestem, de nem találtam. Elkezdtem táncolni, az alkohol megette hatását, hiszen vagy az ötödik pohárral ittam. Elég jó bírom az italt. Tánc közben megéreztem két birtokló, mégis lágy érintést a csípőmön. Megfordulva azok a gyönyörű barna szemek tekintettek vissza rám. Végig táncoltuk a dalt, közben olykor összeért az egész testünk. Ott ahol érintkeztünk bizsergést éreztem. Hideg futkosott a hátamon egy ilyen tánc után. Eltávolodtunk egymástól, s máris hiányzott az érintése, de nem kellett sok. Szerintem észrevehette mennyre kívánom puha ajkait, közelebb lépve megkérdezte.

- Megcsókolhatlak? - szemébe vágyat fedeztem fel.

Miért teszi ezt velem ha egyszer barátnője van. Nem csinálhatja ezt. 

- Shawn neked barátnőd van, nem teheted ezt vele. -kissé csalódottan hajtottam le a fejem, cipőm orra érdekes volt.

- Nem, már nincsen. Más kifogás? -vigyorgott pimaszul. 

Tehát szakítottak. Akkor nem teszünk semmi rosszat, hiszen egyszer én is elengedhetem magamat. Boldogság futott át rajtam, lehet kicsit szemét vagyok, de örülök hogy szakítottak.

Meg sem várva a válaszom, ajkai már az enyémekkel táncoltak. Kezei derekamra vándoroltak, szinte már görcsösen fogott. Mintha azt hinné hogy elmegyek, pedig eszemben sem volt. Kezemet hajába vezettem, ujjaimat simogatta puha haja. Nyelve bejutásért esedezett, amit örömmel meg is adtam.Tökéletes pillanat volt.

                                                          Luke szemszöge

Em nagyon nézett egy párt, odafordulva kissé megdöbbentem. 

- Srácok az a smároló pár, nem Jenn és Shawn? - kérdeztem tőlük.

Tudtam hogy lesz valami közöttük, hiszen ez már akkor látszott amikor a másodszorra találkoztak nálunk. Nem lennének rossz pár, ismerem Shawn. Ha egy lányt szeret akkor őt megbecsüli. Rendes gyerek. 

- De, ők azok. Szerintem nagyon aranyosak, összeillenek. -kezdett bele az olvadozásba Em, és már örökítette is meg a pillanatot. Mindig is ilyen volt. Minden aranyos vagy éppen cuki dologtól már elolvad. Srácok helyeslően bólogattak, akkor szerintem nem csak én szurkolok nekik, hiszen Jenn a mostohatestvérem Shawn pedig az egyik legjobb haverom.

- Ha megbántja a húgomat, velem gyűlik meg a baja. -feléledt bennem a bátyus ösztön. Igen, tudom nem rég óta ismerem, de mindig is akartam egy tesót. Jenn remek lány, örülök hogy nem egy beképzelt picsa a féltestvérem. Döbbenten fordultak felém mindannyian.

- A húgod? -tért észhez legelőször Ash. Tényleg nekik csak azt meséltem hogy megfog látogatni anyám eltitkolt lánya. Amikor ki kellett mennem a reptérre már tudtam hogy a tesómért kell mennem. Hiába akarják eltitkolni, látszik is rajtuk hogy anyja-lánya. Nagyon hasonlítanak.

- Ja igen, megpróbálják eltitkolni, de számomra egyértelmű. Szinte ugyanúgy néznek ki. -mosolyogva fordultam vissza, hogy megkeressem a tekintetemmel őket a tömegben.

Azzal hogy mutassák tudomást vettek róla, bólintottak. Örülök hogy nem kérdeznek többet, nem szeretnék most erről beszélni. Csak élvezni a bulit.

    

                                                                      Jenny szemszöge

Elváltak ajkaink, de még mindig éreztem az ízét. Nem mintha eddig sok fiúval csókolóztam volna, de Ő mindent visz. A listám élén áll, azt hiszem ott is fog egy jó darabig. Szemében tűz lobogott. Testem felhevült az előbbi érintkezéstől. Egyre többet akartam hogy hozzám érjen.

Az este további részében hol Emivel hol mással táncoltam, jól éreztem magamat. Az alkohol már nem volt annyira a szervezetemben, így tisztában voltam minden tettemmel. Hajnali kettő lehetett amikor Luke elküldte az embereket, nagyon nagy a felfordulás. Élmény lesz holnap kitakarítani. Nagyon fáradt vagyok, csak egy ágyat szeretnék látni. Összegyűltünk a nappaliban, a szokásos hatos banda, és én.

- Tehát. -csapta össze tenyerét Luke. -Em és Mike együtt alszik. Jenn és Shawn is. - mindenki perverz fejjel nézett ránk, Ash még fütyült is. - Ash és Cal és én egy szobában. - zárta le ezzel a témát, s mindenkit utára engedett. 

Felérve a szobába az ágyon volt egy hosszú póló, gondolom nekem lett iderakva. Elmentem a fürdőbe, gyorsan áthúzni. Combom közepéig ért, csak ez a póló és egy francia bugyi volt rajtam. Mikor kimentem a fürdőből Shawn már az ágyon feküdt, mikor meglátott megnyalta az alsó ajkát, és pimaszul elvigyorodott. 

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now