Twenty-eight

2.4K 144 1
                                    

Másnap reggel fejfájással keltem. Oldalra néztem és észrevettem hogy Jus nincs mellettem, ezért felöltöztem és elhagytam a szobát. 

Mindenhol üvegek, koszos poharak vagy éppen földbe taposott rágcsák voltak. Undorodva lépkedtem lefelé a lépcsőn és megláttam a velem szemben álló fiúkat.

- Sziasztok! -köszöntem mosolyogva, már amennyire tudtam.

- Szia. -köszönt vissza a házigazda, majd itt is hagyott minket.

Jus egy gyors puszit adott a számra, majd a kezembe ejtett egy fájdalomcsillapítót. Gyorsan bevettem.

***

Bieber gyorsan hazadobott, én pedig immár itthon sorozatozok. Telefonom egyszer csak rezegni kezdett. 

Emily: fényképet küldött Önnek! 

Emily: fényképet küldött Önnek! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jenny: Most már tudom ki adta át nekem a szépségét! :)

Nem beszéltünk többet, ő is és én is leléptem a közösségiről. Sorozatoztam egész nap, este viszont kimentem egy kicsit a kertbe.

Leültem a hintaágyra és néztem a lemenő napot. Gyönyörű volt a látvány, ha lehet ilyet mondani akkor a lelkem is megnyugodott ha lehet ilyet mondani. Apa settenkedett mögém, próbált megijeszteni de nem sikerült mert láttam az üvegből hogy közeledik.

- Van egy ajándékom számodra. -puszilt homlokon.

Felhúztam az egyik szemöldökömet, hiszen milyen ajándéka lehet?! 

- A szobádban van. -mosolygott.

Elindultam a szobámba hogy megnézzem mi az ajándékom. Fent viszont a lehető legjobb ajándék várt.

Stone, a kutyusom. Amikor meglátott azonnal rám ugrott, én pedig örömkönnyekben törtem ki. Hogy is hanyagolhattam el ennyire?! De most már itt van velem. Lelkem egy része megnyugodott, hogy magam mellett tudhatom. Úgy volt hogy még két hónapig anyáéknál kell lennie, mire átengedik a határon. Rettentően örültem neki, össze vissza ölelgettem és puszilgattam.

Úgy gondoltam még elmehetünk egyet sétálni, így fogtam a cipőm és a farmerkabátom. Elmentünk a parkba, ez viszont nem volt annyira jó ötlet, fotósok tömege kezdett el minket fotózni. Amennyire csak tudtam futottam haza a kutyámmal, mindenféle mellékutcán ,hogy véletlenül se tudják meg hol lakom. Két óra bolyongás után végre lekoptak rólunk, mi pedig nyugodtan haza sétálhattunk.

Holnap egészen biztos hogy a címlapokon fogok szerepelni. Búslakodva léptem be a házba, ez az átka ha valaki híres... fotósok és rajongók mindenhol. Az utóbbit nem bánom, de a fotósokat rühellem.

Viszont nézzük a jó oldalát futottam egy jót Stonnal. Levetettem magamat a kanapéra és benyomtam a TV-t, ahol valami idióta film ment. 

Telefonomon ügyködtem, éppen a naptárat nézegettem. Holnap fotózásom lesz, remek. 

Megetettem az éhenkórász kutyámat, majd elköszöntem apától. Holnap egészen biztos hogy hosszú napom lesz. Vettem egy gyors zuhanyt és már estem is be az ágyba. Azért írtam még egy üzenetet Justinnak.

Jenny: Jó éjt Bieber! :)

Justin: Jó éjt Szerelmem. :)

***

Reggel rettentően jól ébredtem, de tényleg. Sehol a karikás szemek, sehol egy pattanás. Viszont a hajam annál gázabb volt. Felkeltem és elvégeztem a napi rutinomat. Ma nem festettem ki magam mert majd Perry a sminkesem széppé varázsol.

Lent elköszöntem apától és fogtam egy almát, amit majd megehetek útközben. 

Hamar odaértem a magas épülethez, beérve egyből a stylisthoz navigáltak.

Egy egyszerű fekete farmert és szürke háromnegyedes pulcsit adtak rám. Hajamat begöndörítették, sminkem pedig egyszerű volt.Egy erdős részen csináltuk meg a fotókat, amik khm.. kurva jók lettek.

Gyorsan elkértem a képeket, hogy nekem is meglegyenek majd indultam el ebédelni. Mary vendéglőjét választottam ami nem messze van a munkahelyemtől. 

Mary egy nagyon kedves idős hölgy, aki egyedül vezeti az éttermet. Nagyon finom ételeket lehet itt kapni, és még az emberek is kedvesek. 

Ma is a szokásos adagomat kértem ami egy salátából és egy kávéból állt. Hamar befaltam mert nagyon éhes voltam, hiszen csak egy almát ettem. 

Ma még rengeteg teendőm van, például el kell mennem bevásárolni ami egy hosszabb procedúra. Gyorsan le is akartam tudni, szóval utam a bevásárlóközpontba vezetett. Ott megvettem minden dolgot ami kellhet szóval bazi nagy pakkokkal sétáltam ki az autóhoz. Hál' isten nem vett észre egy rajongó sem, mert most nem hiányzik hogy lerohamozzanak. Békében hagytam el a parkolót.

Vezetés közben felhívtam gyorsan Just hogy át jön e este, ő persze igent mondott. Otthon kipakoltam a cuccokat és nekiálltam főzni, spagetti lesz a vacsora. Jus és Apa is nagyon szereti. Hamar kikevertem a szót és megfőztem a tésztát. Mire az órára néztem már este 9.-et mutatott szóval pár percen belül itthon lehet a két éhesszájú férfi.

Szépen megterítettem és mindenkinek öntöttem egy kis bort. Minden tökéletes volt, így már csak a fiúk hiányoztak. Stone-t gyorsan megetettem és kiengedtem az udvarra had futkosson egy kicsit.

Közben betoppant Apa és Jus is akik éhesen dobták le magukat az asztalhoz. Nekiálltunk enni, közben pedig agyon dicsérték a főztömet, ami mondjuk annyira nem lett jó.

Lepakoltam az asztalt és elmosogattam. Bieber próbált segíteni de inkább kiküldtem a kutyáért hogy ő is bejöhessen végre, szegénykém azóta kint volt mióta elkezdtünk enni.

Fáradtan lépkedtem felfelé az emeletre hogy vegyek egy meleg fürdőt. Apa és Jus éppen meccset néznek, szóval nem akartam őket megzavarni. Levetkőztem és beálltam a zuhany alá, megmostam a hajam és a testem is. Bő egy óra alatt végeztem, mikor kimentem Bieber már az ágyon feküdt és nyomkodta a telóját.

Lehuppantam mellé és hagytam hogy vizes hajam szétterüljön az ágyon. 

- Láttam a képeket, barom jók lettek. -dicsért meg.

- Köszi. -adtam csókot neki.

- Akartam valamit kérdezni. -nézett rám, közben pedig telefonját lerakta a szekrényre.

- Hmm, és mit szeretnél? -bújtam oda hozzá.

- Arra gondoltam elmehetnénk nyaralni, hiszen most egyikünknek sincsen semmi dolga. -magyarázott hevesen.

- Hát felőlem elmehetünk. Mikor indulnánk? -néztem meg a naptáram.

- Hát akár holnap. -vigyorgott.

Tényleg nem volt semmi dolgom sem még két hétig, szóval ráértünk.

- Oké, akkor holnap, és mégis hová megyünk? -kíváncsiskodtam még mindig. 

- Meglepetés. -mosolyodott el huncutul. -Ne aggódj apádtól már elkértelek. -vigyorgott.

Mindenre gondolt... Bólintottam egyet és mellkasára hajtottam a fejem, fáradt voltam már.


*** 

Azt álmodtam hogy valami nyalja az arcom. Felnyitottam szemeimet és rájöttem nem csak álom volt, a kutya ténylegesen nyalogatta az arcom. Jus pedig a széken ülve hangtalanul próbált röhögni. Letöröltem magamról a nyálat és adtam egy puszit a kutyámnak.

- Én is szeretlek. -röhögtem.



Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now