Twenty-six

2.3K 144 5
                                    

Az emeleten vártam mikor jön utánam, pár másodperc múlva az ajtó kivágódott. Mire észbe kaptam már a falnak nyomva falta  durván az ajkaimat. Felemelt a belső combomnál, így könnyen a dereka köré tudtam csavarni a lábaim. Óvatosan oldalazott az ágyhoz, hogy véletlenül se essen bajunk. Letett a puha ágyra majd ennyit mondott.

- Mész előbb te fürdeni ? -nézett rám kíváncsian.

Csalódottan hajtottam le a fejem és indultam meg a fürdőbe. Vagyis csak indultam volna, ha nem ránt vissza.

- Tudom  hogy nem állsz készen, és amúgy sem így terveztem. -nyomott puszit a homlokomra.

Bólintottam egyet és már tényleg az úti célom felé vettem az irányt. 

Felkontyoztam a hajam és beszálltam a zuhanykabinba. Forró cseppek égették a bőrömet, de jólesett. Mentolos tusfürdővel mostam meg testem minden szegletét. Mikor kiszálltam és betörölköztem fáztam egy kicsit a tusfürdő miatt. Hajam kiengedtem, így természetes hullámokban hullott a hátamra.

Keresni kezdtem a ruhám, de rájöttem nem hoztam be alvósat. Kisettenkedtem a szobába. Jus nem volt bent, de a ágyon találtam egy pólót és egy alsót. Ezek szerint gondolt rám. Odaléptem és leejtettem magamról a testemet takaró textilt. Felvettem az alsót és a pólót.

Lesétáltam az emeletről, a konyhába. Bieber uraság éppen müzlit öntött két tálba. Leültem az asztalhoz és néztem mit tevékenykedik.

Elém rakta az egyik tálat.

- Tessék, jó étvágyat. -kezdte el enni a másik tányér tartalmát.

Miután befejeztük a vacsorát leültünk filmezni.

- Na milyen legyen? -mutogatta nekem a dvd-ket.

- Huh, hát nekem mindegy. -vontam vállat.

Random szerűen berakott egyet és elindította. Helyet foglaltunk a kanapén és figyeltük az eseményeket. Egy horrort rakott be basszus. Közelebb csúsztam hozzá, hogy biztonságban érezzem magam. Átkarolt én pedig az ölébe hajtottam a fejem. Simogatta a hajam és nagyjából a film felére már aludtam.

Akkor kezdtem el ébredezni amikor Jus felemelt menyasszony pózban cipelt egészen az ágyig. Bebújt mellém és egy utolsó puszit nyomott az arcomra, nem tudhatta hogy fent vagyok.

" Jó éjt szerelmem. " 

Ennek hallatára boldogság járta át a testemet. Mosolyogva aludtam el karjai között.

Másnap reggel kipihenten nyitottam ki a szemeim. Mellettem Jus feküdt teljesen meztelenül. Próbáltam keltegetni, nem sok sikerrel jártam. Takarón keresztül ráültem a derekára és simogattam az arcát. Annyira nyugodt, és nyugodtan ki is jelenthetem hogy szép arca van.

Nagyszerű ébresztésemnek hála hamar észhez tért és felült. Miattam kicsit lejjebb csúszott a takaró, ezzel már a v-vonalát is felfedve. Kuncogtam egyet és leszálltam róla hogy feltudjon állni. Na meg persze ő is az ágyról. (lol, szar poén.) 

Kaptam tőle egy melegítőt és egy pólót, amiben haza tudok menni. Megreggeliztünk és ő is elkezdett készülődni.

- Haza doblak. -állt meg mellettem teljes harci díszben.

- Oké, köszi. -adtam puszit a szájára.

Elkértem a telefonját hogy csináljak vele egy képet én pedig neki a sajátomat, ugyan olyan telefonunk van,még a színe is egyforma. Lőttem pár fotót majd fogtam mindkét telefont.Az út csendben telt, egyikünk sem szólalt meg. Mikor a házhoz értünk elnyomtam egy köszönés félét és már szálltam is volna kifele ha nem kap le egy csók erejéig. Bent a házban apa várt az asztalnál ülve.

- Szia Hercegnőm. -adott puszit a homlokomra.

- Szia Apa. -öleltem meg.
- Merre jártál? -ült vissza a helyére.
- Justinnál voltam. -mosolyogtam angyalian.

Mindent tudóan elmosolyodott és folytatta tovább az újság vizsgálását. 

Felértem a szobámba és letettem a telefonom tölteni. Leültem egy kicsit tanulni, mert holnap jön a magántanárom és hát apa kinyír ha romlanak a jegyeim.

Bele voltam merülve az évszámokba amikor jelzett a telóm hogy üzenetem érkezett. Odasétáltam hogy megnézzem ki üzen ilyen késő este. Felnyitottam a kis fület ami felfedte az üzenetet, teljesen ledöbbentem.

Egy kép volt csatolva ahol egy szőke nő.. khm.. éppen kielégítette magát. És ez volt odaírva:

Jus drágám! Nem sokára ott vagyok nálad, készülj!! Addig is itt egy kép, hogy mire odaérjek készenlétbe legyél ;) csók.

Szemeim megteltek könnyel, hiába nem mondtuk ki teljesen hogy járunk. Elárulva éreztem magamat,pontosan nem is tudom miért. Még magamnak sem  akartam bevallani hogy igenis kedvelem Justint és... és azt hiszem szeretem is. De ilyen nem történhet meg... velem... megint.

Felkaptam a telefont és futva elindultam Jus háza felé, nem érdekelt hogy kurva messze lakik. Csak jól be akartam neki olvasni. Nagy nehezen odaértem a házhoz, az oldalam majd' leszakadt.

Csöngetés nélkül rontottam be és egyből indultam meg a szobájába. Nem volt ott senki, viszont a fürdőből hallottam a vízcsobogást. Bementem, nem törődve azzal hogy valszeg meztelen. 

Jus a zuhanykabinba állt, érkezésemre felkapta a fejét és döbbenten nézett rám.

- É-én azt hiszem hogy a telefonomért jöttem. Igen, ezért. -takartam el a szemem.

- Igen, tudom hogy elcseréltük. -vigyorodott el.

Teljesen átlátszott az üveg úgyhogy inkább végig csak a szemébe néztem. Huncutság és vágy keveredett benne, gyönyörű barna szemei most sötétebbek voltak az átlagnál. Kinyújtotta karját, gondolom a telefonjáért. Odanyújtottam neki, de a készülék helyett engem húzott be a kabinba és kezdte el engedni a vizet. Felsikítottam a hirtelen ért nedvességtől. Kitéptem karom az övéből és mérgesen fújtattam.

- Nem leszek az egyik a házi libáid közül. -mondtam a szemébe. 

Megszeppenve nézett rám, én pedig kihasználtam a lehetőséget és rohantam kifelé. Nem érdekelt hogy vizes vagyok, hazáig meg sem álltam. Ez biztos egy jó kis tüdőgyuszi lesz... ahj.

Immár ruha nélkül tusoltam, jól is esett mit ne mondjak. Párnába fúrva a fejem elgondolkodtam mihez kezdjek magammal.

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTحيث تعيش القصص. اكتشف الآن