Twenty

2.6K 159 5
                                    


Reggel amikor elmentem elintézni a fürdőbe a teendőim elborzadtam a saját látványomtól. Szemeim a sírástól feldagadtak, alattuk táskák voltak. Hajam kócosan össze vissza állt mint egy szénakazal. Lehet ennél jobb?! Ez költői kérdés volt istenem kérlek ne cáfold..Nagy nehezen eltüntettem a táskákat és egy fokkal jobb lett. Felvittem egy kis sminket, majd nekiálltam kibogozni a hajamat. Nehéz szülés volt de végre sikerült.  Ma olyan semmilyen kedvem volt és ráadásul még az eső is esett. Felvettem egy szürke pólót, rá egy farmerdzsekit majd egy térdnél szakadt fekete farmert. Tökéletes kombó, illik a kedvemhez. Lementem az emeletről és felvettem az adidas cipőmet. El fogok késni első óráról. Felkaptam a táskámat és már rohantam is kifelé.

 Betartva a sebesség határokat "rohantam" a suliban, de közben azért megálltam egy pékségnél hogy vegyek magamnak reggelit, amit sikeresen kihagytam otthon. Sulihoz érve viszont semmi kedvem nem volt kiszállni. Megláttam ahogy Shawn és az a ribanc egymás szájában turkálnak. Ilyen hamar túltette magát rajtam, vagy nem is szeretett? Emi és a srácok furán néztek rájuk de amint megláttak kérdőn és döbbenten néztek rám. Én csak legyintettem egyet hanyagul, hogy hagyjuk a témát. Meg sem álltam a társaságnál, egyből mentem befelé. 

Hamar elmentek az órák, a szünetekben egyedül sétáltam vagy épp ültem a folyosón. Kerültem a srácokat, de legfőképpen Emilyt. Többször láttam a gerle párt, ami igazán nem esett jól. Nem gondoltam volna hogy Shawn ilyen fiú. 

Becsöngettek az utolsó órámra ami tesi. Sajnos a ribancékkal van együtt órám, ergo együtt kell velük öltöznöm legnagyobb örömömre. Eseménytelenül telt el az óra első fele. Amíg egyszer ezt nem éreztem hogy valaki elég durván nekem jön én pedig hasra vágódom.  Felnézek és ugyanaz a gúnyos tekintet néz rám vissza mint tegnap. Felállok de hallom hogy a lelátóról nevetnek, oldalra fordítom a fejem és látom hogy mindenki rajtam nevet. Közöttük van Emily, Luke... mindenki.

Fogtam magam és kifutottam a teremből, át sem öltöztem. Csak megfogtam a cuccom és itt hagytam az egész helyet. Tényleg jobb lesz London. Fel is hívom apámat.

Miután lebeszéltem apámmal a dolgokat foglaltam magamnak jegyet már a holnapi repülőre. Kiiratkozok a suliból és elhagyom a várost. Már csak anyuéktól kéne elköszönnöm és elhozni a kutyám. 

Összecsomagoltam az összes cuccom, egy kis táskában hagytam azokat a dolgokat amik kelleni fognak még ma és holnap reggel.

Átsétáltam Luckeyhoz,de mivel neki még órája lesz remélem hogy anya itthon van. Becsöngettem és ki is nyitódott az ajtó. Édesanyám mosolygós arcával találtam magam szembe.

- Jenny de régen láttalak. -ölelt meg szorosan.

Viszonoztam ölelését majd beljebb léptem hogy mégse a küszöbön álldogáljak. Csinált nekem egy teát majd leültünk a kanapéra és elmeséltem neki mindent. A mondandóm végére már könnyeztem, Ő pedig szorosan megölelt.

- Köszönöm hogy meghallgattál Anya! -adtam puszit az arcára.

- Bármikor Kincsem...bármikor. Ugye tudod hogy nagyon nagyon fogsz hiányozni?! És ne aggódj nem mondom el senkinek hová mész. Még Luke-nak sem. -megkértem rá, mert képes lenne utánam jönni, amire egyáltalán nincs szükség.

Megígérte hogy Stone-t elküldik valahogyan. Még beszélgettünk pár dologról majd elköszöntem, mert véletlenül sem akartam találkozni egyik sráccal se. Hazaérve vettem egy gyors fürdőt és már az álommanó társaságában az ágyamban feküdtem. 

Kora reggel ébredtem ezért lementem nyugodtan megreggeliztem, de még így is rengeteg időm volt a repülő indulásáig. Gondoltam felmegyek közösségi oldalaimra. Az egyiken megláttam hogy Shawn a szőke lánnyal pózol, azonnal eltekertem. Inkább el is raktam a telefonom. Felmentem felvenni a ruhát, amit már tegnap este kikészíttettem.  Londonban elég hideg lesz szóval melegen kell öltöznöm.  Még egyszer átgondoltam a dolgokat, de tényleg jobb lesz itt hagynom a rossz emlékeket. Bevallom hiányozni fognak, nem is kicsit. De az hogy kinevettek eléggé szarul esett. Ideje elindulnom ha elakarom érni a gépem. 

Csomagjaim bepakoltam az autóba és már száguldottam is az autópályán. Háromnegyed óra az út a reptérig. Apám fog rám kint várni miután landoltam. Csodálom hogy maga jön ki és nem küld helyette valaki mást. Mikor behurcolkodtam a váróba még volt kettő percem a becsekkolásig így gondoltam én is posztolok egy képet, amiből esetleg leesik neki mennyire megbántott és hogy elmegyek innét. Instagramra ki is raktam a  képet.

  # iranyLondon # viszlatSydney# szepvoltjovolt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  # iranyLondon # viszlatSydney# szepvoltjovolt

Miután megbizonyosodtam róla hogy kikerült a kép indultam is becsekkolni. Átnézték a cuccaim és nem volt benne semmi sem szóval zökkenő mentesen mentek a dolgok. A váróban ültem mert még volt idő az indulásig. Nagyjából tíz percet várhattam amikor szólítottak.

- Kérjük a Londonba tartó gépünk utasait hogy legyenek szívesek felszállni a gépre. -szólt a női hang.

Megfogtam a kézi táskám és elindultam a tömeggel. A repülőn az ablak mellé szólt a jegyem. Igen jó volt a gép, hiszen első osztályon utazom apám bankkártyájának hála. Hát csak nem hagyná hogy másodosztályon utazzon a kicsi lánya... Azt hiszi pénzzel minden el van intézve, hát pont nem. 

Nagyjából az egész utat végig aludtam, pá képet azért készítettem. Arra keltem hogy a mellettem ülő nénike kelteget hogy megérkeztünk. 

Váróban a csomagjaimmal apát kezdtem el keresni, hamar meg is találtam. Bár amennyire haragszom rá, most igazán örülök neki. Nyakába ugrottam ő pedig megpörgetett a levegőben és kaptam egy cuppanós puszit. Hiányzott már. 

Otthon a házban minden olyan más volt, megszoktam hogy valakivel mindig voltam. Most éppen tévézek, de valaki ezt is megzavarja mert kopog.

- Igen? -szóltam ki.

Apa nyitott be kezében pedig egy vaskos boríték. Letette az ágyamra majd szó nélkül felállt, de azért az ajtóból visszaszólt.

- Gondold át kérlek. -majd becsukta az ajtót. 

Kinyitottam a borítékot és kettő ajánlatot találtam benne, méghozzá olyat hogy nyomtam egy hátast az ágyamon.


Következő részben kiderül Jenny milyen ajánlatot kap a levélben :D

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now