Fourteen

3.4K 188 1
                                    

Végül bejött Em és kirángatott egy sima farmert meg egy fekete pólót. Így indultunk el a második órára. Útközben megálltunk egy pékségnél hogy vegyünk reggelit mert nem értünk volna e így se, úgy se második órára. Ezért csak harmadikra megyünk, ami pont osztályfőnöki.

Suliban eléggé megnéztek minket, de nem törődtünk velük egyből felmentünk a 16-os terembe, ami a mi osztálytermünk volt.Nagy nehezen bementünk, az egész osztály odakapta felénk a fejét. Álluk valahol a padlón volt.

- Aztaa, mi a.... -jutott el először Shawnhoz hogy máshogy nézünk ki.

Luke már tegnap tudta, de nem szólt senkinek sem. Legalábbis nem úgy tűnik.

- Most már mindent értünk... De azért el se hisszük hogy ismertek olyan épületet hogy iskola, ráadásul még be is jöttök. -vágtak tettetett döbbenetet. Ezt pont ők mondják..

Szem forgatva mentem a helyemre, vagyis Shawn mellé. Mosolyogva vette el a táskáját hogy letudjak ülni. Meg kéne beszélnünk a tegnap előtti dolgokat, ezért felé fordultam. Érdeklődve fordult ő is felém, de azért ott virított a huncut mosoly az arcán, mielőtt megkérdeztem volna hogyan tovább az osztályfőnök rontott be.

- 11.C! -ült le asztalához. -mindenki pakoljon össze, holnap kirándulni megyünk, péntekig elleszünk. Természetesen tanulni ott is kell! Szíveskedjetek hozni egy füzetet, és íróeszközt. Egy táborba megyünk ahol mindenféle dolgot kipróbálhattok, ezen felül rengeteg program lesz. A füzet azért kell, mert le kell írni a számotokra fontos dolgokat, hétfőre pedig esszét írtok belőle. -ismertette a dolgokat. -Most pedig kérlek titeket foglaljátok el magatokat halkan mert nekem el kell mennem megbeszélni a részleteket az igazgatóval, és persze felhívni a szüleiteket. -ezzel már itt is hagyott minket.

Szerintem a folyosó végéig nem jutott el, már mindenki dobálózott és kiabált a másikkal. Én csendben ültem a helyemen. Mellőlem Shawn elment a fiúkhoz. Többi osztálytársam még mindig kicsit furán nézett rám és Emire aki idő közben mellém telepedett le, megszokták már gondolom a furcsa hajú lányokat, erre ma kapnak teljesen átlagos hajú lányokat. Csendben ültünk egymás mellett amit ő tört meg először.

-Most mi lesz veled és Shawnnal? -súgta a fülembe úgy hogy senki más ne hallja rajtunk kívül.

- Őszintén fogalmam sincsen akkor szerettem volna megkérdezni amikor bejöttünk de az osztályfőnök miatt nem tudtam. - hangomból csak úgy sütött a szomorúság, hiszen ilyen kétségek között melyik lány nem szomorú?!

- Ez a tábor pont jó lesz arra hogy kialakuljon közöttetek ez a dolog. Hiszen ennyi időt önszántatokból nem is töltenétek ennyi időt együtt, ismerlek már ennyire titeket. Mindketten szégyenlősök vagytok. De nem kéne mert a hülye is látja hogy odavagytok egymásért meg vissza is. - röhögte el magát mire mindenki felénk kapta a fejét.

-Miről beszéltek lányok? - huppant le az ölembe Luke. AZ ÖLEMBE.
Ez sem százas az biztos.

- Luke nagyon nehéz vagy! -nyögtem fel alóla, ő ezt egy vihogással le is tudta.

Ki akartam menni a folyosóra hogy egy kicsit sétáljak és ne üljek mindig.

- Luke ki szeretnék menni a folyosóra. -próbálom lelökni magamról, nem sok sikerrel.
Aztán eszembe jutott hogy csikis.

Elkezdtem csikizni az oldalát, egyből felpattant az ölemből. Gonosz kacaj jött ki a számon. Egyből felkeltem és indultam az ajtó felé, de félúton valaki visszarántott. Annak a valakinek az ölébe landoltam.

- Hova hova? -nézett rám huncutul.

- Ki szeretnék menni a folyosóra. -próbáltam felállni, de nem engedett szorításából.

- Egy pusziért cserébe elengedlek. -húzta azokat a tökéletes ajkait huncut mosolyra.

Lassan közeledtem felé mintha szájára adnék, de az utolsó pillanatban elfordultam, így az arcára sikerült. Tudtam hogy nem így értette, de szeretem húzni az agyát. Már hajoltam is volna vissza hogy meglegyen a kellő távolság, de a tarkómnál fogva magához rántott és egy lágy, érzéki csókolt lehelt ajkaimra. Egyből viszonoztam, a többi jelenlévő ember hol fütyült hol pedig irigykedően nézett ránk. Megnyalta az alsó ajkam, ezzel engedélyt kért a bejutásért. Örömmel meg is adtam neki.

- Na elég tubicáim, kettő másodperc és itt a tanár. - szólt ránk Cal. Egyből szétrebbentünk.

Égő vörös fejjel sétáltam a padomhoz majd vágtam le magam. Az óra elkezdődött én pedig körmöltem amit magyarázott a tanár a földrajzi viszonyokról. Hamar elment az óra, folyosóra kiérve elkezdtem keresni a szekrényem. Meg is találtam, bepakoltam a nem kellő cuccokat és kivettem az angol felszerelésem mivel már csak ez az egy órám lesz. Külön a többiektől, ők németen vagy esetleg kisebb angolos csoportban vannak. Három fokozat van, a magas, a közepes és az alacsony. Én a magasban vagyok mivel elég jól tudok angolul, hála a születési helyemnek.

Elsétáltam a 32-es teremig majd vártam a becsöngetést. A szünetnek már javában vége volt de a tanár még sehol sem volt. Negyed óra után az igazgató sétált oda hozzánk.

- Elmehetnek haza, ma nem lesz megtartva az órájuk. -közölte velünk a tényeket, majd ott is hagyott minket.

Mivel velem senki ismerős sem volt ezért gyalog indultam haza. Nem is baj mert szükségem van egy kis egyedül létre. Fél óra alatt hazasétáltam, nem nagy táv. Hazaérve levetkőztem fehérneműre mert rettentően melegem volt. Felmentem a szobámba és elkezdtem becsomagolni. Mikor már minden a helyén volt leellenőriztem nem e hagyok itthon valami fontosat. Ezzel végeztem, gondoltam elmegyek a parkba és közben megsétáltatom Stone-t.

Magamra kaptam egy egyszerű fekete Nirvánás trikót és egy virágos rövidnadrágot. Úgy döntöttem a deszkámmal teszem meg az utat.

Rácsatoltam szeretett kutyámra a pórázát és elindultunk. Nagyon imádom Stone-t ő az akinek bármit elmondhatok. Mindig is hűséges társam volt. Világon nála jobban senkit sem szeretek, sokszor mondták már hogy talán még az életemnél is jobban szeretem őt. Tavaly előtt kaptam karácsonyra. Két és fél éves a drágám.( Fenti kép)

Így indultunk el a parkba. Vagyis inkább versenyeztünk a parkig. Ott elkezdtem neki dobálni egy botot, jól elvoltunk. Nagyon elfáradt a drágám így elindultunk keresni valami kajáldát hogy vegyek magamnak vacsit.

Az egyik sarkon megláttam egy mekit úgyhogy beszaladtam és vettem elvitelre egy menüt. Olyan hét-nyolc óra lehetett mire ágyba kerültem. Izgultam a másnap miatt. Ébresztőmet beállítottam szóval nagy gond nem lehet. Kutyám elfoglalta a mellettem lévő helyet, s orrát a nyakhajlatomba túrta én pedig átölelve őt elaludtam.

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now