Five

4.3K 230 1
                                    

Szorosan tartott karjaiban. Kicsit már kínos volt hogy én semmit sem teszek, így óvatosan megütögettem a hátát. Tudom nem ilyen köszönést kellett volna produkálnom, de 14 év után ne várja hogy a nyakába boruljak. Eljöttem meglátogatni de ennyi. Ezután a férfi jött oda hozzám.

- Andrew Hemmings. -nyújtotta kezét. Eléggé hivatalos.. remélem nem olyan mint apa.

- Jenny Houston. -tettem a kezem a tenyerébe. Próbáltam mosolyogni, de szerintem inkább tűnt vicsorgásnak, csodálom hogy nem ijedt meg tőlem. Elengedte a kezem, kínos csend állt be a konyhába, amit anyám tört meg.

- Gyere Jenn, megmutatom hol aludhatsz. -elindult fel a lépcsőn, követtem egészen a második emeletig. Ott benyitott az első ajtón, beléptem utána. Az ajtót gondosan becsukva magunk után. Megcsodáltam az ideiglenes szobám, nem nézett ki rosszul. Barack színű falak, fehér szekrények. Bazi nagy franciaágy, amin akár hárman is lazán elfértek volna. Hosszú szálú, világos barna szőnyeg. Falon pár kép lógott, amin állatok voltak. Közös képem nincsen anyával, így hát sok kép nem kerülhetett volna ide rólam. Két ajtó volt még jelen a szobában. Beléptem az elsőn, egy gardrób, üres volt. Benyitottam a másik ajtón, egy gyönyörű fürdő. Azt hiszem ezeket a dolgokat megtudom szokni. Leültem a hatalmas ágyra törökülésben, és vártam anya mit mond. Csendben állt az ajtónál a falnak támaszkodva. Elindult felém, az ágy szélén helyet foglalt. Kezeit ráhelyezte arcom két oldalára. Melegség járta át a testem. Azt hiszem rátaláltam az anyámra 14 év után.

- Szép nő lettél. -jegyzi meg csendesen. - Én sajnálom.. -tudom mire érti, arra hogy elhagyott.

- Semmi baj, lépjünk túl rajta. -válaszoltam kedvesen. Megbocsájtottam neki. Hisz mindenkinek jár egy második esély, nem?!

- Luke még nem tudja hogy te vagy a mostohatestvére, még nem is szándékoztuk elmondani neki. -erre rájöttem magamtól is.Csak azt nem értem miért nem tudja.

- Miért nem mondtátok el neki? -kíváncsi vagyok miért titkolják. Nekem szükségem van Luckeyra.

- Nehéz időszakon van túl, nem akartuk ezzel terhelni, így is kiborult amikor megtudta. -hát ez szuper..nem akarom hogy utáljon.

- Tőlem nem fogja megtudni, amíg nem mondjátok hogy elmondhatom. -talán igazuk van és még nem áll készen rá.

- Holnaptól suli van, beírattunk oda ahová Luke és a barátai járnak, remélem nem gond. Apád elküldte az autódat és a kutyádat Stone-t. De el kell valamit mondanom, nem itt fogsz élni. -miaszar én azt hittem velük fogok addig lakni.. -Apád vett neked egy lakást, s a lelkemre kötötte hogy ott légy. -ilyen könnyen lemond rólam, ez nem a legjobb..

- Rendben, akkor én nem is zavarok tovább. -álltam fel az ágyról.

- Jenny! -szólt utánam.

- Igen? -fordultam hátra kíváncsian.

- Tudod hogy ide bármikor jöhetsz! - ezek után nem hiszem hogy jönnék ide.

- Persze, köszönöm. De most inkább mennék. - alig várom végre bedőljek egy ágyba.

- Oké, kikísérlek. -együtt indultunk el a lépcsőn. Kezembe nyomta a lakáskulcsot és a kocsim kulcsát.

- Sziasztok! - köszöntem el csalódottan.

- Máris mész? -döbbent le Luke és Andrew egyszerre.

- Fáradt vagyok, hosszú volt ez a nap. -ki kell innen mennem, nem bírom tovább.

- Akkor jóéjt, óvatosan az utakon! -köszöntek el mindannyian. Anya odajött megölelt és már ott sem voltam. Ház előtt ott parkolt a megszokott fekete Audim. Idén kaptam a szülinapomra apától. Ezért is lenéztek, pedig egyáltalán nem kocsit kértem. Csomagjaimat már valaki bepakolta a hátsó ülésre. Bepattantam és elhajtottam az új otthonom felé.Odaérve a megadott címhez, kikászálódtam a kocsimból elindultam kivenni a csomagjaim. Kirángattam őket az ülésről. Nagy nehezen oda hurcoltam őket az ajtóhoz és beléptem az új életembe. A ház egyszerűen mesés, nem túl nagy, de kicsi sem. Modern berendezések. Köröm koppanásokat hallottam megfordulva szembe találtam magam a kutyámmal. Egyből ledobtam csomagjaim és megszeretgettem. Elindultam felfedezni az új szobám. Felérve benyitottam az első ajtón. Ez a fürdő, de nyílik belőle egy ajtó. Megnézem hátha az mögött rejlik a szobám. Telitalálat. Belépve megdöbbentem. Falai sötét bordó színűek voltak. Az ágy barack színű, és nagy, nagyon nagy. Sarokban egy sminkes asztal, tele lányos cuccokkal. Megvizsgáltam cuccaim majd elindultam megkeresni a gardróbom. Kimentem a folyosóra és benyitottam az utolsó ajtón. Egy szoba, tele cuccokkal, nagyon sok ruhával és cipővel. Kivettem pár cuccot, az én méreteim. Ráadásul az én stílusom. Kíváncsi lennék ki vette őket, egy biztos. Nem apa.

Gyorsan kipakoltam a cuccaim. Elrendeztem ruháim majd kivettem egy pizsit. Elsétáltam a fürdőig majd birtokba is vettem. Beszálltam a kádba, a forró cseppek égették a bőröm, de nem bántam. Egy óra áztatás után rávettem magam hogy kiszálljak. Megtörölköztem és gyors mozdulattal felkaptam egy pizsit. Ami egy fekete nyúzott póló és egy rövidnaci volt. Lesétáltam a lépcsőn, Stone a nyomomban volt. Mindenhol ott volt ahol én. Ránéztem az órára és este 11 órát mutatott. Konyhába érve csináltam egy szendvicset magamnak, majd megetettem a kutyát. Hulla fáradtan dőltem be az ágyba. Az álommanó hamar megtalált.






Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now