Thirteen

3.6K 186 3
                                    

- Szerintem meg pont hogy tervezi, figyelj mondom.. egyik barátnőjével sem volt még ilyen mint veled, pedig nem rég óta ismered és még csak a barátnője sem vagy. Bár eddig had ne mondjam milyen barátnői voltak.. -vágott fintort.

- Majd meglátjuk.. -lehet hogy lesz valami.

- Na de én megyek, anyuék már biztos várnak. -köszönt el tőlem. Kikísértem az ajtóig ahol adtunk egymásnak egy-egy puszit majd megvártam amíg elhajt.

A lakás megint csak az enyém. Írok Emilynek nem e megyünk el vásárolni és fodrászhoz.

Jenny Houston: Em, nem megyünk el vásárolni? Meg útba ejthetnénk egy fodrászt is :P

Emily Jeffer: De, persze csajszi. 10 p és ott vagyok nálad :* pussz

Jenny Houston:Köszi drága. Várlak, pussz <3

Ez gyors volt, örülök hogy már ma letudjuk.Nem szeretek vásárolni, de most már ideje lenne. Leültem a konyhába hogy megvárjam barátnőm, de eszembe jutott hogy itthoni ruha van rajtam.Eszeveszett gyorsasággal rohantam fel az emeletre. Gardróbomban állva tanulmányoztam ruhám. Végül egy egyszerű szett mellett döntöttem. (fenti kép) 

Elég gyorsan leszáguldottam az emeletről, csendben vártam barátnőm amikor kettőt dudáltak. Biztos hogy ő az. Beszálltam az anyósülésre és elindultunk a közeli plázába. Bent rengeteg ruha bolt volt, nagyon sokba be is mentünk. Jó sok új cuccot vásároltam. Fehérneműimet is megújítottam. Emily remek társaság, jól elvagyok vele. 

- Nééézd ott egy fodrászat, menjünk bee. -húzott maga után a fodrászatba. 

Ott mint kiderült pont van üres hely, mivel visszamondták, ezért barátnőm és én is helyet foglaltunk egy-egy székben, majd neki is álltak megcsinálni hajaink. 

Az idő rohamosan telt, én meg már csak azt vettem észre hogy barna hajam van. Igen, az eredeti hajam is barna. De ez sötétebb.. már lassan fekete. Nagyon jó lett. Előbb kész lettem mint Emi ezért kint leülve vártam hogy ő is megjelenjen az új frizurájával. Amikor megláttam kiguvadtak a szemeim. Szőke, szőke haja lett... kékről szőke. Hihetetlenül jól állt neki, kíváncsi leszek a többiek véleményére.

- Úristen Em ez baszott jó lett. -dicsértem meg a haját.

- Köszi. -vigyorodott el. -de azért a tied mindent visz, annyira fura vagy barna hajjal, de bombázó vagy vele. -kacsintott. Itt elröhögtem magam, ugyan én meg a bombázó.. -Shawn odalesz érted. -nem hiszem..

Elindultunk a kasszához hogy kifizessük az átalakításunk, rengeteg szatyorral és új hajakkal estünk be a házam ajtaján. Fent lepakoltuk a cuccokat és úgy döntöttünk ma nálam alszik Em. Adtam neki tiszta ruhát, hogy áttudjon öltözni.

- Törölköző pedig van a fürdőben. -mondtam neki mit hol talál. 

Ő elindult fürdeni én pedig gondoltam felnézek a közösségi oldalaimra. Fb-n fent volt Luke így gondoltam ráírok és megmutatom új hajam.

Jenny Houston:fényképet küldött önnek!

  Luke Hemmings: uramatyam ments meg, Jenn ez te vagy? :oo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Luke Hemmings: uramatyam ments meg, Jenn ez te vagy? :oo

  Jenny Houston:igen Luckey en vagyok, am csorosag van nincs ekezet.

Luke Hemmings: juuuj de durva, kemenyen tolod csajszi, alig varom lassalak eloben. Jol all am! De most sajna el kell mennem, mert a sracokkal probalunk. :(

Jenny Houston: oksi, es koszi. Majd beszelunk. puszpa

Luke Hemmings:fényképet küldött önnek!

Luke Hemmings:fényképet küldött önnek!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Miután Em végzett a fürdéssel én nem mentem el mivel voltam ma már. Ezért befeküdtünk az ágyba és minden témát kiboncoltunk. Mikor utoljára ránéztem az időre 3:06 volt, ideje aludni. Holnap iskola. Elaludtunk, reggel a telefonom csörgésére keltünk. Kijelzőn Luke neve villogott, gyorsan elhúztam a hívás fogadása gombot.

- Hol a picsába vagytok? -vont kérdőre egyből.

- Neked is jó reggelt, és jelenleg az ágyban fekszünk. -adtam meg az egyszerű választ.

- Lekéstétek az első órát. -hogy az a... kellett nekünk fent lenni hajnalokig. El sem köszöntem tőle csak megnyomtam a vonal bontását.

- Em elkésünk első óráról, siess a többire be kell érnünk. -pattanok fel és már indulok is rendbe tenni a fejemet. Emi szép lassan felül és még nagyjából az igazak álmát alussza. 

De nem érünk rá erre, be kell érnünk. Barátnőmet karon ragadva, behúztam a fürdőbe ahol hideg vizet fröcsköltem az arcára. Egyből felébredt és mint akit popón rúgtak úgy kezdett el száguldani.  Hajamat villám sebességgel kivasaltam és felvittem egy leheletnyi sminket. Gardróbomba beérve nem tudtam eldönteni mit vegyek fel. Itt kezdődtek a problémák. Emily jelenleg a kutyámat eteti, mert ő már rég végzett, most én lassuskodom. Nem tehetek róla hogy semmi sem áll jól nekem.

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now