Seventeen

2.9K 165 0
                                    

18+!!

Shawn kérdésére egy csókkal válaszoltam.

- Szóval vehetem ezt egy igennek? - nevette ki a reakcióm.

Heves bólogatásba kezdtem. A csókomat nem hagyta viszonzatlanul, tarkómnál fogva visszahúzott és heves csókcsatába kezdtünk. 

- Ugorj. -parancsolt rám. Tettem amit mondott.

Lábaimat dereka köré zártam, így hátráltunk a sátorig, csókunkat meg sem szakítva. Beérve a sátorba óvatosan letett.  Szemei csillogtak a vágytól és a szeretettől. Éreztem hogy ha most nem állunk le Ő sem és én sem fogom tudni abbahagyni. Sosem éreztem így fiú iránt, de most teljesen érzem hogy vágyaim vannak az előttem lévő fiú felé. 

- Biztos hogy ezt most folytatnunk kéne? Nem tudok majd leállni. -nézett rám, de éreztem hogy férfiassága már keményedett. -Nem így szeretném hogy megtörténjen az első. -korholt le.

- Nem kell hogy megtörténjen, csupán  kényeztetjük egymást. -huzogattam nevetve  a szemöldököm.

Kicsit meglöktem így hátraesett, kezembe vehettem az irányítást. Ráültem a csípőjére és lehúztam a pólóját. Puha puszikkal hintettem be a teste apró zugait is. Csípőmet köröztem ágyékán hogy fokozzam az izgalmat, úgy látom be is jött. Alattam éreztem hogy már nem nagyon bírja és szűkössé vált gatyájában a hely. Kicsi Shawn nem nagyon bírja.  Nem tagadom.. nem kicsit beindultam, már csak a látványtól is. Rendesen ki van dolgozva  a teste, nem hagyta sokáig hogy felfaljam a tekintetemmel. Fordított a helyzetünkön és most már én voltam alul. Engedélyt kért hogy levegye a pólóm, amit örömmel meg is adtam neki. Miután lekerült rólam a textil, hátamnál kezdett el matatni a melltartó csatját keresve. Hamar meg is találta és egy egyszerű mozdulattal kikapcsolta. Valahol kint landolt a szabadban. Melleimet kezdte el kényeztetni, az egyiket szájába véve szívta, másikat a kezével masszírozta. Nem sokáig időzött a kebleimnél, nyakamat és a hasamat kezdte el behinteni nedves csókokkal. Nyakamnál itt-ott megszívta egy kicsit, aminek egészen biztosan nyoma marad. Alhasamnál járt már amikor megállítottam. Kérdőn pillantott rám, de én csak egy magabiztos mosollyal leintettem. Felkeltem és letornáztam magamról a nadrágom, már csak egy fehérnemű volt rajtam, vagyis csak egy tanga. 

- Szép darab! -simított végig a vörös csipkés darabon, ami mellesleg rohadt drága volt. 

Egy laza mozdulattal letépte rólam.

- Héé.. tudod mennyire szerettem ezt a darabot? -korholtam le tettetett idegességgel.

- Majd kapsz másikat. -mormogta vissza.

 Mire észbe kaptam már az egyik ujjával pumpált, nem is olyan lassan. Többet és még többet akartam. 

- Gye-rü-nk mááár. -lihegtem szaggatottan a szavakat.

Ennek hatására még két ujja társult, egyre jobban pumpált én meg élvezettel markolásztam a takarót. 

- Mi-ndjááárt. -kiáltottam el magam. Ennek következtében kihúzta mindhárom ujját én pedig felháborodottan néztem rá.

- Nem engedem hogy így menj el. - kacsintott egyet majd a nyelvével kezdett kényeztetni. Nem kellett sok, a csúcsra juttatott és elélveztem.

Miután tisztára " nyalt" gondoltam én segítek a szükségletein, ezért elkezdtem kigombolni a nadrágját, de megállított.

- Majd viszonozd Bébi. -kacsintás kíséretében kiment a sátorból. 

Most nem értem hogy nem szeretné hogy kielégítsem vagy nem kíván?! Kételyek között összeszedtem a cuccomat és felöltöztem. Hát én sem így képzeltem a dolgokat, most úgy érzem magam mint egy ribanc. Szégyenkezve lehajtott fejjel mentem ki én is a sátorból, Shawn hamar észrevette hogy valami baj van.

- Héé mi a baj? -emelte fel a kezével az államat ezzel arra kényszerítve hogy a szemébe nézzek.

- Nincsen semmi. -hazudtam neki. Tudom nem szép dolog, de hát hogy mondjam el neki hogy ez szarul esett nekem?! 

- Nekem nem tudsz hazudni! -rázta meg a fejét.

Arcomat két keze közé vette és homlokon csókolt.

- Nehogy azt hidd hogy nem kívánlak, esetleg más van a dologban. Csupán nem most szeretném hogy kényeztess. - ujjait rákulcsolta az enyémekre és így indultunk vissza a táborba.

Visszaérve Emily nagyon dühös tekintettel nézett ránk, de azért láttam némi boldogságot is a szemében. Intett a fejével hogy menjek be az ideiglenes házunkba. Azonnal megindultam, mikor beértem egyből letámadott.

- Mégis hol voltatok?! Tudod mennyire aggódtam, azt hittem kora reggel jöttök vissza. Erre tessék.. majdnem 10 órakor jöttök vissza. -nézett rám szúrósan. 

Sajnáltam a dolgot.. hiszen ő tartotta a hátát nekünk. Le is bukhattunk volna. De még Emi kirohanása sem rontotta el a kedvem.
Bűnbánóan lehajtottam a fejemet. Egy öleléssel jelezte hogy nem is haragszik annyira.

- Azért elmeséled milyen volt a randi? -kérdezte izgatottságtól csillogó szemekkel.

Elmeséltem neki a-z-ig a dolgokat, néha hümmögött jelezve hogy figyel és érti. A mese végére hagytam a legjobb részt.

- Mellesleg összejöttünk. -ugrándoztam jó kedvemben.

- Úristeeeeen gratulálok. -ugrált ő is visítozva. -Remélem sokáig együtt lesztek! - mondta még mindig ujjongva.

Örülök hogy ilyen jól fogadta a hírt, nem nagyon szeretném nagy dobra verni a dolgokat, hiszen még nagyon friss a dolog. Azért kíváncsi leszek Luke és a fiúk véleményére,bár Shawn biztos beszámol nekik a fejleményekről.

- Ezt meg kell ünnepelnünk!!!- vett elő Emi a táskájából egy Jack Daniels-t.

Azt hiszem nem lesz jó vége ennek az estének.
Kiveséztünk konkrétan minden lányos dolgot, többek között azt is megtudtam hogy Emi és Mike már lefeküdtek egymással, s mindkettejüknek ez volt az első. Már javában iszogattunk amikor megjelentek a fiúk és szóltak hogy menjünk velük mert bulit tartanak a pincében, pontosan nem is tudtam milyen pincében. Elindultunk velük, bár kissé támogatni kellett mert az üveg tartalmát kiittuk, és elég ütős ital. Fiúk iszogatásunkat röhögéssel díjazták amikor megbotlottam vagy én vagy Emi. Nem sokat sétáltunk és elértünk egy rozoga faajtóhoz, azon belépve már javában piás bulizó fiatalok mászkáltak. Emily magával húzott a tánctérre és a ritmusra kezdtük el riszálni a seggünket. Annyira nem érdekelt se engem se a barátnőm hogy nem is olyan ruhában vagyunk mint a többi lány, és hogy nem is táncolunk olyan jól... kis műsorunkat a fiúk fütyüléssel díjazták.

Nagyon elfáradtam és ahogy látom barátnőm is eléggé kész volt már. Botladozva ugyan de odamentünk a fiúkhoz. Shawn odahúzott magához egy lágy mégis érzéki csókra. Ők is sokat ihattak mert eléggé kész voltak. Minden hülyeségen röhögtünk. Az utolsó amire emlékszem hogy lenyomtam egy öltáncot Shawnnak majd lehajtom a fejem a vállára és elalszok.

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTDonde viven las historias. Descúbrelo ahora