Twelve

3.3K 199 0
                                    

Miután a házamhoz navigáltam a testvérem, nem szálltam ki. 

- Bejössz? -fordultam felé, amennyire engedte az öv.

- Ha nem zavarok, lenne mit megbeszélnünk. -vajon elmondták neki?

Ezt csak bent tudhatom meg. Kiszálltam a kocsiból, és kinyitottam a hátsó ajtót hogy Stone se maradjon bent. Kulcsomat kezdtem el keresni, de rájöttem a pórázon van. Lenéztem, de nem lógott a kutyám cuccán, kezdtem bepánikolni hogy hol lehet, tegnap tisztán emlékszem hogy odaraktam. Tök jó lesz ha nem találom meg, akkor konkrétan nem tudok bemenni... Luke csendben nézte a szenvedésem. Aztán elkezdett röhögni amikor meglátta az arckifejezésem, kétségbe voltam esve.

- Ezt keresed? -lengette meg a kezében a kulcsomat.

- Hát ez meg? -próbáltam durcizós képet vágni, hogy tudja nem volt vicces hogy végig nézte a szenvedésem.

- Tegnap mikor megtudtam hogy a te kutyád támadott le, lecsatoltam róla a pórázt, ekkor esett le. Gondoltam hogy kelleni fog még. -röhögte el magát megint.

- Ja hát nem árt ha van egy. -nevetek most már én is.

Odalépett az ajtóhoz és kinyitotta, egy egyszerű mozdulattal. Nem is itt lakik, és csak így kinyitja. Vagy csak nekem jelent gondot a zár?! Kinyílt az ajtó és félre állt hogy bemehessek előtte. 

Lerúgtam a futócipőm, és letettem Stone pórázát. Luke-ot magammal húzva igyekeztem a konyhába.

- Kérsz enni? -fordultam a hűtőm felé. 

- Nem, köszi. -adta az egyszerű választ.

- Inni? - kérdeztem ismét. Közben elővéve a konzerves kutyakaját. Elkezdtem adagolni a kutyám ebédjét, hiszen nem evett tegnap este óta.

- Azt igen. -kezébe adtam egy poharat, és biccentettem a hűtő felé. Töltött magának egy pohár kólát, és elindult a lakásban.

 Nem akartam neki szólni, hiszen körbenézhet. Szeretnék majd beszélni vele, hogy ha megtudja kije vagyok, hogy nem e akar ideköltözni. Egyedül nekem nagy és magányos ez a ház. Letettem a tálat hogy a kutyám nyugodtan ebédelhessen. Telefonomat megkeresve rendeltem kettő pizzát. Hawaiisat, tudom hogy Luke is azt szereti, amikor megtudtam hogy van egy testvérem nagyjából mindent megakartam róla tudni és Bill apám barátja nyomozóként dolgozik szóval nem volt nehéz dolgom.

Elindultam hogy közöljem a bátyámmal hogy én elindulok letusolni. A nappaliban találtam meg a kanapén ücsörögve.

- Azt hittem körbenézel. -ültem le vele szembe.

- Az engedélyed nélkül nem. - mérte végig az arcomat.

- Értem, hát körbenézhetsz, én elmegyek tusolni és átöltözök. Nem sokára itt a pizza a konyhapulton van pénz majd fizesd ki. -mondtam el a feladatát,meg sem várva mit reagál futottam is fel a szobámba. 

Szekrényemből kikapva egy tiszta fehérneműt, egy lenge adidas pólót és melegítőt indultam el a fürdőbe. Tegnapi nap után jólesett egy a fürdés. Kb félóráig áztattam magamat, hajat is mostam. Kiszálltam és jól megtörölköztem. Felöltöztem a hajamat meg megszárítottam. Azt hiszem be kéne festetnem. Jó lenne már egy stílus váltás, majd elcsalom magammal Emi-t. Nagyjából egy órára hagytam magára a bátyám, de hát kellett már a fürdés. Luke már biztos megette a pizzáját, szóval ehetek egyedül. Azért hajt a kíváncsiság hogy megtudjam miről szeretne beszélni. 

Szökdécselve mentem le a konyhába, Luke ott ült a két doboz pizzával. Hozzá se nyúlt a sajátjához.

- Együnk, az egyik a tied. -vettem el a saját pizzám. Ő meg a másikat. Miután befejeztük töltöttem mindkettőnknek innit és poharakkal a kezünkben mentünk be a nappaliba. 

- Szóval miről kéne beszélnünk? -ültem le az egyik fotelbe.

- Tudom hogy a testvérem vagy, csak azt nem értem miért nem mondják el a szüleink. Kedvellek Jenn és mindig is szerettem volna egy kisebb tesót, és így utólag örülök hogy te vagy az és nem holmi beképzelt lányka. -nézett mélyen a szemembe.

Ledöbbentem. Megszólalni sem tudtam. Egyetlen hang sem akart kijönni a torkomból. Honnan tudja?!

- Szóval hogy honnan tudom?! -mintha tudná mire gondolok.. -onnan hogy mielőtt jöttél mondták hogy megfog látogatni a mostohatestvérem, s mivel már régebb óta tudom hogy a világon vagy ezért gondoltam csak te lehetsz az akiért ki kell mennem a reptérre. Mikor megláttalak azt hittem hogy utálni fogsz meg ilyenek, nem hittem volna hogy valaha is testvéri viszony lenne közöttünk. De én nagyon szeretném ha úgy viselkednénk, szeretnélek húginak hívni és megvédeni a csalódástól a fiúktól és minden bajtól. - mondta el egy szuszra úgy, hogy közben nagyjából levegőt sem vett.

Ezeket a dolgokat átgondolva igaza van, azért jöttem hogy megismerhessem, nem azért hogy titkolózzak és hazudjak neki.

- Én is nagyon szeretnélek bátyónak hívni  és idegesíteni téged mint a normális testvérek, hiszen ezért jöttem. -röhögtem a képébe. Ekkor már ő is röhögött. 

Dolgok megbeszélése után meleg ölelésbe vont. Ez olyan védelmező ölelés volt. Örülök hogy nem nekem kellett elmondani és hogy jó viszony is lehet közöttünk.

- Shawn és közted mi a helyzet? -húzogatta a szemöldökét.

- Semmi sincsen, vagyis nem tudom. Igazából bonyolult a helyzet, és félek hogy csalódnék benne. Volt már barátom és tudom milyen az ha megcsalnak, és abból kiindulva hogy engem úgy megcsókolt hogy ott volt neki a volt barátnője... velem is ugyan így megtehetné és nem szeretnék csalódni. -pár könnycsepp már utat tört magának, de hamar meggátoltam a többinek az előtörését. 

Luke letörölte a lefolyó könnyeimet és nyugtatóan megölelt, közben simogatva a hátam.

- Ismerem Shawn-t pici kora óta és nem szokott így viselkedni lánnyal mint veled. Sok barátnőjével láttam mit művel de veled más... gondoskodó, védelmező és szerető is egyben. Akkor látszott hogy lesz valami köztetek amikor másodszor találkoztatok nálunk. Ahogy rádnéz... adj neki egy esélyt és ha megbánt akkor én rúgom szét a seggét.-nézett mélyen a szemembe.

- Hát rendben. Adok neki. De nem hiszem hogy kelleni is fog neki... - mondtam kicsit lehangoltan, hiszen nem is biztos hogy bármi olyan dolgot tervez velem.

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now