Twenty-three

2.6K 160 3
                                    

Reggeli készülődésnél nem tudom miért, de csinos akartam lenni. Egy szürke pulcsit, egy fehér szoknyát és egy fekete térdzoknit vettem fel. Hajam hullámokban esett a vállamra. Sminkem most kivételesen több volt mint szokott, kihúztam a szemem és még rúzst is raktam fel. Felkaptam a táskám és elindultam le.

Kezembe vettem egy almát és elköszöntem apától.

- Majd jövök, este várj csak. -adtam puszit az arcára. 

Ő még kómásan ült az asztalnál és olvasta a reggel hozott újságot. Bólintott miszerint elfogadta. Kimentem az ajtón és csak sétáltam. Gondoltam ma elmegyek egy kicsit sétálni, meg majd beülök valahová ebédelni.

Ide- oda sétáltam a városban, nagyon elfáradtam. Elmentem a megszokott kis parkomba és leültem egy padra. Csendben figyeltem ahogy az emberek sétálgatnak hol gyermekeikkel, hol szerelmükkel. Én meg mit csinálok, egyedül ülök.. mint egy krumpli. Gondolkodásomból a telefonom rángatott ki. Megint üzenetem jött.

Justin idegesítőseggfej Bieber: Cica, nagyon csinos vagy ma. Kinek öltöztél így ki? xxSzerelmed

Nem válaszoltam, csak megforgattam a szemem. Hány lánynak írhatta már ezt..

Justin idegesítőseggfej Bieber: Ne forgasd a szemed mert elfenekellek. 

Honnan a picsából tudja hogy forgattam a szemem?

Körbenéztem hátha itt van. Nem kellett sokat keresgélnem meg is láttam egy csapat rajongóval együtt. Gondoltam gyorsan lelépek mielőtt idejönne, de nem jött be a tervem. Amint észrevette hogy felállok a padról megindult felém, a csapat lány aki eddig körülötte volt érdeklődve figyelték minden mozdulatát. Mikor ideért hozzám megfogta a kezem.

- Hová sietsz Hercegnő? -kérdezte azzal a szívdöglesztő mosolyával.

- Haza. -rántottam ki a kezem az övéből.

Már indultam is volna el amikor valami villant előttem. Justin karon ragadott és elkezdett futva húzni engem is. Nem sokkal később a bokorból fotósok ugrottak ki és kezdtek el követni minket.

- Justin ő az új barátnőd? -kérdezte az egyik.

Jus nem válaszolt, csak mentünk tovább egy fekete autó felé. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kaptunk. Végre elértünk ehhez a nyamvadt autóhoz, azonnal beszálltam. Indította a motort és már mentünk is kifelé a városból. Pontosan fogalmam sincsen hová.

- Hová megyünk? -fordultam felé, amennyire csak engedte az övem.

- Kocsikázunk egy kicsit, mert amióta eljöttünk ez a fekete furgon követ minket. -nézett rám egy pillanatra, de már fordult is vissza a kormány felé.

- Hm, és ha leráztuk őket nem lehetne hogy simán hazadobsz? -kérdeztem tőle óvatosan.

- Nem, hozzám kell jönnöd megbeszélni a dolgokat, Scooter már felhívta apádat. Ő pedig belement hogy nálam legyél amíg lecsendesülnek a kedélyek. -kacsintott rám.

Ezt nem hiszem el..ennél jobb nem is lehetne. Komolyan összezárva leszek VELE?!!! Apa kérlek neee.

Az út további részében nem szóltunk egymáshoz. Nagyjából egy órát kocsikázhattunk mire végre lehagytuk a másik autót. Újabb 20 perc út és már ott is voltunk Bieber házánál. Vagyis palotájánál. 

Bent a ház eszméletlen, de komolyan. Sosem láttam ehhez foghatót. Jelenleg a kanapén ülök mert nagyon máshová nem akartam menni Jus nélkül, ő neki el kellett intéznie valamit így felrobogott az emeletre. 

Gondolom mikor végzett a dolgával megjelent a feje az ajtóban.

- Gyere. -szólt oda nekem mosolyogva.

Viszonoztam mosolyát és elindultam felé. Megfogta a kezem és ujjait rákulcsolta az enyémekre. Felmentünk az emeletre, majd gondolom a szobájába. Egy bazi nagy ágy volt bent, meg persze szanaszét alsógatyák. Fhuj, remélem nem kell nekem felszedni ezeket. 

Intett a fejével hogy üljek le az ágyára, engedelmeskedtem és lehuppantam a hatalmas fehér csodára. Szekrényéből elővett egy pólót, majd a fiókból egy tiszta boxert.

- Tessék, mivel lányos cuccaim nincsenek ezért csak ezzel tudok szolgálni. -röhögött fel.

- Köszi. - adtam puszit az arcára. 

Rendesen megdöbbent, láttam rajta.

- Öhm.. szóval hát ha akarsz akkor arra van a fürdő. Vagyis hát izé ott bent van törölköző. -dadogott össze vissza.

Elmosolyodtam hogy egy puszimtól ennyire aranyosan zavarba jött. Levakarhatatlan mosoly még akkor is az arcomon volt amikor az ő pólójában és alsógatyájában szaladtam lefelé a lépcsőn. A ruháknak annyira Justin illatuk van, mélyet szippantottam abból a tipikus illatából. Nem figyeltem és kihagytam egy lépcsőfokot aminek következtében elzakóztam volna, ha két erős kar nem kap el.

- Hé vigyázz Hercegnő. -nézett a szemembe. 

Rettentően közel voltunk, testünk összeért. Fejünk között talán ha volt egy ujjnyi hely, de csak talán. Elkaptam tekintetem az övétől és levezettem telt ajkaira, majd vissza. Láttam rajta hogy ő is hezitál, de nem kellett neki sok. Megszüntette a közöttünk fennmaradó kicsiny kis távolságot is és ajkaimra tapad.

Csókja meleg és finom, leírhatatlan érzés. Jóleső borzongás járta át a testem. Megharapta egy kicsit az alsó ajkam hogy bejutást nyerhessen nyelve. Örömmel megadtam neki, nyelveink őrült táncot jártak. Egyik kezét a derekamra vezette és görcsösen szorította mintha kicsúsznék a kezei közül, másik keze a tarkómon volt. 

Ujjaimat belevezettem a hajába és meghúztam egy kicsit, másik kezemmel a pólóját markolásztam ezzel még közelebb húzva őt. Lábamnál éreztem dudorodó erekcióját, aminek hatására belemosolyogtam a csókunkba. Levegő hiány miatt elváltunk egymástól majd se szó se beszéd nélkül felkapott és felcipelt az emeletre, lerakott az ágyra majd a fürdő felé vette az irányt. Hallottam ahogy engedi a vizet, később már az önkielégítés jeleit hallottam. Eléggé felizgathattam. Elállt a víz csobogása ő pedig vizes hajjal és a derekára csavart törölközővel jött ki. 

A látvány eléggé lesokkolt, beharaptam alsó ajkamat. Hihetetlenül szexi ez a gyerek. Láttam hogy elmosolyodik reakciómon. Szekrényéhez lép és kivesz egy alsónadrágot, majd leejti a maradék anyagot ami takarta őt. Így felfedve formás fenekét, de mielőtt sokáig stírölhettem volna rám szólt.

- Ne bámuld a seggem. -még így hogy háttal volt is tudom hogy most huncut mosoly van az arcán.

 És még milyen igazam volt, megfordult de immár boxerben, arcán pedig ténylegesen ott virított az a bizonyos mosoly. Befeküdt mellém az ágyba majd egy lágy csókot lehelt ajkaimra. 

- Jó éjt Hercegnőm. -ölelt át, én pedig mellkasára hajtottam a fejem. 

- Jó éjt Bieber. -köszöntem el én is.

Így aludtunk el, egymásba gabalyodva, összezavart érzésekkel.  



Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now