*30* Hata

3.2K 229 182
                                    

Yavaşça ayağa kalktım ve kapıya yürüdüm, titreyen ellerimle kapıyı açıp odaya geçtim. David büyük ihtimalle yeni uyanmıştı ve şaşkın bir şekilde etrafa bakınıyordu ama beni görünce şaşkınlığı ikiye katlandı.

"Na... Natasha?" dedi "Burada ne arıyorsun?"

"Neler olduğunu hatırlıyor musun?" diye sordum.

Başını salladı "Hayır."

"Peki, Occlumency kullanıyor musun?"

"Yine hayır."

"Güzel," dedim "Ayağa kalk ve karşıma geç."

Kafası karışık bir şekilde ayağa kalktı, onun da üzerinde sadece kot pantolonu vardı. Pantolonum ve tişörtü yerdeydi, ayakkabılarımızla birlikte "Ne yapacaksın?" diye sordu.

"Olanları hatırlatacağım." dedim.

"Sen hatırlıyor musun?"

Onayladım "Anılara ulaştım. Şimdi, zihnine gireceğim ama sakın karşı koymaya çalışma yoksa senin canın yanar." dedim ve iki elimin de işaret parmağıyla orta parmağını birbirlerine yapıştırıp şakaklarına yerleştirdim. Kolayca zihnine süzülmüştüm.

Dün geceden kalan en son hatırladığı şeyi buldum, benimle birlikte gaza gelip sarhoş olmuştu. Sonrasındaki anılara ulaşmak için zihniyle biraz cebelleşmem gerekti ama sonunda onlara ulaştım ve olanları, televizyondan izler gibi izlemeye başladık.

İkimiz de körkütük sarhoştuk, yalpalayarak David'in odasına ilerliyorduk. Odaya girdiğimiz zaman ben, David'e sanki başka birisiymiş gibi bakıyordum. Çünkü sarhoş olmanın ve özlemin etkisiyle onu Sirius sanmaya başlamıştım. Merlin, çok utanç vericiydi.

Bir anda David'in dudaklarına yapışıyordum. David neye uğradığını şaşırıyordu ama o da alkolün etkisinden dolayı ne yaptığını bilmeden bana karşılık veriyordu. Sırtımı, duvara yaslıyordu ve öpüşmeye devam ediyorduk. Sirius'u bile bu kadar ateşli öptüğümü hatırlamıyordum.

Ben onun tişörtünü çıkartıyordum, o da benim gömleğimi çıkartıyordu ve yatağa doğru ilerlemeye başlıyorduk. Yatağa ulaştığımızda ilk ben uzanıyordum, ardından da David benim üzerime çıkıyordu ve öpüşmeye devam ediyorduk. Birkaç saniye sonra pantolonlar da yeri boyluyordu. Tam David, boynumu öpmeye başlıyordu ki aniden onu ittiriyordum ve yataktan aşağıya atlıyordum.

"Sen... Sirius değilsin!" diye bağırıyordum ve yerden gömleğimi kaptığım gibi kendimi banyoya kilitliyordum. Sonrasında ise gece boyunca orada ağlamıştım. David'in zihninden çıktım ve bir adım geriledim.

"Ben..." dedi ve bana baktı "Üzgünüm, Natasha. Ne diyeceğimi bilmiyorum."

"Ben de." dedim sessizce.

"Sana olan hislerim geçmişte kaldı, çok geçmişte kaldı. Seni sadece arkadaş olarak görüyorum ama neden o şekilde davrandığımı anlayamıyorum!" dedi ve ellerini, saçlarının arasından geçirdi "Lanet olsun, Iliyana'yı aldattım mı ben şimdi?"

"Evet." dedim, sessizce ağlamaya başlamıştım "Ve ben de Sirius'u aldattım."

"Seni o kadar sarhoş halde bulduğumda doğruca odana götürmeliydim. Ama çok içli bir şekilde ağlıyordun ve seni dinleyecek birine ihtiyacın vardı."

"Özlem nelere sebep oluyor." dedim ve hıçkırmaya başladım "Merlin, Sirius'u başka birisi ile nasıl karıştırdım?"

"Gel buraya," dedi David ve bana sarıldı. Başımı, çıplak göğsüne gömüp ağladım.

Insensitive ➳ Sirius BlackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin