*26* Yeşil Işık

3.7K 251 251
                                    

Değişiklik olsun diye bu sefer bu kısımı başa yazayım dedim :D

Evet, Teog'dan önce bölüm gelmez dediğimi biliyorum ama derste çok sıkılıp defterime bütün bölümü yazmıştım. Bugün de vakit bulup temize çektim. Ve dayanamayıp paylaştım.

Kısa ama gayet sağlam bir bölüm oldu bence, benim çok hoşuma gitti ama sizden aynı tepki gelir mi bilemiyorum *spoilers, bölümü okuyun görürsünüz sjdhsj*

Sınır 40 oy 50 yorum

Diğer bölümün ve bu bölümün sınırı geçilince bir sonraki bölüm gelecek :)

Instagram linkim: https://www.instagram.com/begumuysal_/?hl=tr  Ama daha Slytherin forması ile fotoğrafımı paylaşmadım çünkü sonradan sipariş ettiğim bir iki şey hala gelmedi :/

Şimdiden kisses :*



Potterların Londra'daki evindeydik ve akşam yemeği yiyorduk. Remus, Rose ve Evans da bizimle birlikteydi, Sirius'u saymaya gerek bile duymuyorum çünkü artık bizimle yaşadığını biliyorsunuz. James ile Sirius'un arasında oturuyordum. Dayım, Remus ile sohbet ederken Evans da Dorea'nın anlattığı bir şeye gülüyordu. Gözüm, duvarda asılı duran takvime kaydı. 14 Temmuz 1977.

Herkes çok mutluydu. Fazla mutlu.

Ve her şey çok normaldi. Gerçek olamayacak kadar normal.

Kötü bir şeyler yaklaşıyordu, hissediyordum.

Korku dolu bakışlarla herkesi süzüyor, etrafa bakıyordum ama anlaşılan yaklaşmakta olan kötülüğü sezen bir tek ben vardım. O anda Sirius elimi tutup kulağıma fısıldadı "Korkma, Charlus ikimizi öğrenince kızmayacak."

"Korktuğum şey o değil ki," diye fısıldayarak cevap verdim.

"Neymiş o zaman seni bu kadar korkutan şey?" dedi ve düşünüyormuş gibi yaptı "Dur tahmin edeyim, Dorea'nın birlikte uyumamıza izin vermeyebileceği ihtimali, değil mi?" demesiyle ona masanın altından tekme attım.

"Parşömen beyinlinin tekisin," diye söylendim, o ise ulurcasına gülüyordu. Fakat aniden kanımın donmasına neden olan bir ses kafamın içinde yankılanmaya başladı.

Natasha

Silkelendim. Hayır, o burada değildi. Aramızdaki kan bağını kullanıp beni korkutmaya çalışıyordu. Ama ona bu zevki tattırmamalıydım. Beni korkutabildiğini bilmemeliydi.

Derken çok tiz ve kulak tırmalayan bir ses evi doldurdu.

Dorea ile Charlus hemen ayağa fırladılar, asalarına sarılıp bahçeye çıktılar. Biz ise neler olduğundan bir haber camdan dışarıya bakıyorduk. Ama bakmamız gereken yere bakmadığımızı fark edip birden camın önündeki herkesi kenara fırlattım ve camın önüne geçip yukarıya baktım.

Dört siyah duman bize doğru geliyordu.

"Ölüm Yiyenler burada!" diye çığırdı Evans bana fırsat vermeden. James'in beti benzi atmıştı, asasını aldığı gibi dışarı çıkmak için hamle yaptı ama kapı bir türlü açılmıyordu. Küfrederek kapıya tekme attı.

"Kilit büyüsü yapmışlar. Ve eminim ki Alohomora ile açılmayandandır."

Sirius emin olmak için Alohomora'yı denedi ama boşunaydı. James ile kapıyı kırmaya çalışıyorduk, uğraşlarımız başarısız kalınca camları kırmaya çalıştık ama hepsi büyü ile güçlendirilmişti. Elimizden hiçbir şey gelmeden öylece olan biteni izliyorduk. Aslında ikiye karşı dört çok iyi idare ediyorlardı, ikisini çoktan sersemletmişlerdi bile.

Insensitive ➳ Sirius BlackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin