*18* Broken

4.9K 285 187
                                    

Sabah kalktığımda Bella ve Cissy yine beni kaldırmadan kahvaltıya inmişlerdi. Söylenerek kalktım, yüzümü yıkadıktan sonra üstümdekilerden kurtuldum. Altıma mor bir dar pantolon giydim, tam üstüme siyah bir sweatshirt giyiyordum ki kapıdan gelen bir sesle kapıya döndüm. Ve kapıya dönemle sweatshirtü giyip elime bir yastık alıp çığırmam bir oldu.

"ÇIK DIŞARI SENİ SAPIK!!!" diye çığırarak yastıkla Sirius'u kovalamaya başladım. Nasıl Ortak Salon'a girdi ve kızlar yatakhanesine çıkan merdivenleri tırmandı inanın aklıma almıyor.

Elimdeki yastıkla kafasına vuruyordum ama bu beni tatmin etmeyince üstüne atladım ama yine merdivenleri hesaba katmamıştım. Ve Bella ile düştüğümüz zamanki gibi oldu, altta kalan bendim. NİYE HEP BEN?!

Nefes nefes Sirius ile birbirimize bakıyorduk, Ortak Salon'dakiler de şaşkın bir şekilde bize bakıyordu. Çaktırmadan Sirius'u süzdüm. Üstünde beyaz bir sweatshirt ve lacivert bir kot vardı. Saçları büyük ihtimalle yeni uyandığı için dağınıktı. Merlin, bu haliyle bile nefesimi kesebiliyordu. Aklıma, ondan özür dilemem gerektiği geldi ama şu anda olmazdı. O yüzden klasik tavrımı takındım.

"İn üstümden!" diye cırladım ve tüm gücümle Sirius'u ittirdim ama yerinden bile oynamadı "Yuh be kaç kilosun sen?"

Cevap vermek yerine üstümden kalktı. Birkaç saniye içinde ikimiz de ayaktaydık. Sirius, yerdeki pofuduk bir şeyi alıp suratıma fırlattı "Bunun nasıl olup da Gryffindor Kulesi'ne girdiğini açıkla bakalım." dedi.

Suratıma yapışan şeyin Fluffy olduğunu anlamam uzun sürmedi. Onu alıp omzuma koydum "Ben Fluf'ı Gryffindor Kulesi'ne falan göndermedim. En son dün, yatakhane odama gelsin diye bırakmıştım." dedim "Ah, demek o zaman sizin kuleye gitmiş."

"Sabah yine üstümdeydi!" diye çıkıştı Sirius.

"Senin sümüklerini yemeyi sevmesi benim mi suçum?" dedim. Sirius öfkeli bir şekilde Ortak Salon'dan çıktıktan sonra içeridekilere döndüm "Hangi parşömen beyinli ahmak bunu içeri aldı?"

Birinci sınıflardan bir çocuk ürkekçe öne çıktı "Girişe tekme atıp duruyordu. Ben de birisi parolayı unuttu sanıp açtım."

İç geçirdim "Aferin," dedim ve başka kimseyle konuşmadan Büyük Salon'a gittim ama az önce olanların dedikodusu benden daha önce ulaşmıştı. Bella ve Cissy'nin arasına oturduğumda ikisi de beni soru yağmuruna tuttu.

"Nasıl içeri girmiş?"

"Niye bizim odaya geldi ki?"

"Hangi geri zekalı onu içeri almış?"

"Kuzenimizin seninle ne sorunu var?"

"Birinci sınıflardan teki içeri almış. Fluffy, Gryffindor Kulesi'ne girip uyurken Sirius'un sümüklerini yediği için beni bulmaya gelmiş. Benimle ne sorunu olduğunu ise ben de daha çözemedim." diye cevapladım.

Bella iç geçirdi ve bir şey söylemeden omletini yemeye devam etti. Bende her zamanki gibi krep yiyordum. Cissy ise Lucius ile konuşuyordu. Tabağında da mis gibi hiç dokunulmamış ve üstüne çikolata dökülmüş krep vardı. Kendiminkini bitirince Cissy'nin tabağındaki krebi almaya kalktım ama elbette beni fark etti.

"Tasha ne yaptığını sorabilir miyim?" dedi Cissy, tek kaşını kaldırarak.

"Şimdi ben üşeniyorum bir krep daha alıp üstüne çikolata dökmeye. O yüzden seninkini alayım dedim. Hem hiç yememişsin. Hadi ver onu bana." dedim ve cici kız gülümsemesi takındım. Cissy kahkaha atıp krebini, benim tabağıma koydu. On saniyede hepsini yedim, suratımdaki çikolatayı temizledim ve bana sanki az önce krep yerine Crabbe yemişim gibi bakan Lucius'a döndüm "Ne oldu, yüzümde hala çikolata mı var?"

Insensitive ➳ Sirius BlackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin