191.Zodiile la munte

587 57 26
                                    


Berbec:

Vrea sa fie in centrul atentiei.Incearca sa faca un salt cu schiurile,dar esueaza,fiind ridicat de Rac si Pesti.

Taur:

Schiaza normal si destul de bine.Se duce in camera sa unde mananca si se uita la un film.

Gemeni:

Ii spune lui Pesti ca a vazut un urs in padure,apoi schiaza cu Balanta

Rac:

Schiaza o vreme,dupa ce il ajuta pe Berbec,apoi se duce sa vada un film cu Taur,adormind amandoi,fiind gasiti de Varsator,care insinua altceva.

Leu:

Isi aranjeaza parul,iar dupa 30 de minute se duce sa se dea cu snowboard-ul.

Fecioara:

Il invata pe Scorpion sa schieze si il critica pe Capricorn ca il impinge pe Scorpion in zapada.

Balanta:

Sta in varful unui deal si priveste la colegii sai,iar apoi striga in gura mare:PARTIE! si coboara cu o viteza mare de pe deal,dar Sagetator ii pune piedica si se face de ras.Urmeaza o bataie cu bulgari.

Scorpion:

Alearga dupa Capricorn,acesta sfarsind cu o cazatura in zapada,dar se ridica si se indreapta spre Capricorn,dandu-i un bulgare de gheta in cap.

Sagetator:

Se bate cu bulgari de zapada cu Balanta,la care intervine si Pesti,incercand sa ill linisteasca.

Capricorn:

Cade jos si se uita suparat la Scorpion,dupa care se duce in camera sa,adormind suparat.

Varsator:

Crede ca Rac si Taur au facut altceva decat sa vada un film si se duce spre gasca strigand ca Rac si Taur sunt impreuna.Rac se supara si pleaca in padure,urmat de Taur.

Pesti:

Se mira ca intr-o secunda s-a destramat gasca.ramanand doar el afara.Se duce trist in camera sa si se uita la T.V.


To be continued....


Capitol facut de mine. :D

Sper ca vi se potriveste.

Wow!acum am observat ca suntem locul 1 in umor.Nu pot sa cred.Va multumesc,mult!Adica,fara voi nu as fi ajuns aici.Multumesc ca imi sunteti alaturi si ma sustineti.Sunteti prietenii mei si sper ca stiti asta.In urma unui incident(stiti voi) mi-am pierdut cumpatul si am spus ca la capitolul 200 se incheie cartea,dar cu ajutorul unui comm va intreb pe voi:La ce capitol ati dori sa se incheie cartea?

Am fost facuta plagiatoare,recunoscand drepturile de autor,nu le-am copiat fara sa spun ale cui sunt.Majoritatea sunt luate de pe net,unele de pe tumblr,unele facute de mine si altele de la --OfficIuliaAndry--,dar recunoscand drepturile de autor,prietenele ei tabarand pe mine,de parca cu ele as avea ceva.Daca nu ai o gandire logica si esti prost din nastere asa vei ramane,un prost de om care se gandeste doar la el,un egoist cu un orgoliu infinit.Nu puteam face doar eu capitolele,am incercat sa ma documentez,gen:gandeste inainte sa vorbesti;asta am facut eu.Nu am scris ce voiam eu,am luat dupa niste criterii,caci asa puteam scrie 1000 de capitole pe zi,cu tot felul de prostii,ca altii.Ce pot sa mai spun?Nu sunt o copiatoare,daca voi credeti asta,nu-mi mai cititi cartea,atunci.Am vrut sa lamuresc mai bine lucrul asta si repet:AM RECUNOSCUT DREPTURILE DE AUTOR,nu am copiat spunand ca sunt facute de mine!!!

Multumesc celor care au ramas aici,pe parcurs cartii si care ma sustin in continuare. ;) :D :)

Sper sa ajungem sus,impreuna!

Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now