163.Zodiile colegi

677 39 7
                                    


Berbec

Berbec si Berbec

Cand se intalnesc doi nativi din zodia Berbecului, dinamismul este in floare. Relatia dintre cei doi este spontana, o adevarata provocare, ambii fiind firi competitive. Nici scanteile nu lipsesc. Atunci cand cei doi nu se inteleg, va fi nevoie de un extinctor pentru a aplana conflictul. Cei doi trebuie sa invete sa lucreze impreuna in loc sa se comporte de parca ar fi intr-o continua competitie. Avand in vedere ca Berbecului ii place ca lucrurile sa mearga tot timpul dupa bunul plac, cei doi vor trebui sa invete sa isi tina orgoliul in frau si sa ajunga la un compromis.

Berbec si Taur

Relatia dintre cei doi este bazata pe prietenie si ambitie. Intre Berbec si Taur ia nastere o relatie echilibrata, Berbecul fiind indraznet, iar Taurul precaut. Dintr-o astfel de colaborare, Berbecul va invata sa isi tempereze entuziasmul, iar Taurul va invata ca din cand in cand este in regula sa fii spontan, sa te aventurezi dincolo de limite. Colaborarea este benefica pentru amandoi, Berbecul aducand elemente de spontaneitate, pe cand Taurul este responsabil cu siguranta.

Berbec si Gemeni

Parteneriatul dintre un Berbec si un nativ din zodia Gemeni este domina de putere fizica si intelectuala. Relatia sta sub semnul optimismului si al dinamismului. Aceste doua zodii sunt mari amatoare de comunicare si se pricep de minune la acest lucru. Berbecul este inzestrat cu un simt al pionieratului, apreciat de catre colegul nascut in zodia Gemeni. Probleme pot aparea intre cei doi atunci cand Berbecul ia mult prea in serios firea schimbatoare a colegului, sau cand nativul din zodia Gemeni simte ca Berbecul abuzeaza de rolul de lider. Desi cei doi se inteleg de minune in general, faptul ca Berbecul pune pret mai mult pe experimentarea lucrurilor, iar Geamanul ar prefera mai degraba sa le discute amanuntit ar putea cauza unele neintelegeri.

Berbec si Rac

La locul de munca, Berbecul si Racul sunt doua firi opuse ce trag la aceeasi caruta. Berbecul este indraznet si vulcanic, pe cand Racul este sensibil. Berbecul s-ar putea sa-l copleseasca pe Rac cu o tornada de emotii puternice. Chiar daca Racului ii place sa analizeze lucrurile pe indelete in ceea ce priveste afacerile, o abordare putin mai alerta nu-l va supara, ba dimpotriva. Sensibilitatea Racului este posibil sa fie pe placul Berbecului, constient de asprimea si bruschetea propriei abordari. Pentru ca Racul si Berbecul sa se armonizeze, trebuie sa inteleaga ca sunt firi diferite si trebuie sa se concentreze pe telul comun, trecand cu vederea anumite inconveniente. In plus, Berbecul ar trebui sa tina cont de instinctele Racului, fapt ce l-ar putea ajuta sa evite luarea unor decizii pripite, in lipsa unor planuri bine gandite.

Berbec si Leu

Cand cei doi muncesc impreuna, ies scantei. Sunt pasionali si dinamici, iar relatia lor se bazeaza pe competitivitate. Se imping reciproc spre a realiza lucruri marete. Ambele zodii au caracter de lider, iar problemele apar cand cei doi isi lasa orgoliul sa preia conducerea. Pentru ca relatia lor sa functioneze, cei doi trebuie sa invete sa faca cu schimbul atunci cand vine vorba de dat si executat ordine. Parteneriatul lor este intotdeauna unul guvernat de pasiune. Ambele zodii beneficiaza de respectul celorlalti, benefic pentru ambii parteneri ar fi sa existe respect reciproc si in interiorul echipei. Cu putina intelegere si rabdare, Berbecul si Leul formeaza un duo invincibil.

Berbec si Fecioara

Cei doi vor avea impresia ca nu au nimic in comun si ca nu pot invata absolut nimic unul de la celalalt. Pentru a functiona, acest parteneriat are nevoie de o perioada de acomodare. Berbecul si Fecioara vin parca din lumi diferite. Berbecul este obraznic, indraznet si agresiv, intotdeauna nerabdator si impulsiv, pe cand Fecioara este concentrata pe detalii, tacuta, aproape timida si rabdatoare. Pentru a putea lucra impreuna, cei doi vor trebui sa priveasca dincolo de aparente. Initial, nu vor vedea la celalalt decat defectele, adica obraznicia Berbecului si fandoseala Fecioarei. De indata ce trec peste aceasta bariera, se vor complete reciproc. Berbecul o va invata pe Fecioara ce inseamna spontaneitatea. In schimb, ea ii va oferi Berbecului secretul rabdarii si al atentiei catre detaliu.

Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now