140.Cum saruta zodiile+Anunt!

667 39 5
                                    

:> :)) .Anuntul este mai jos!Citire placuta! Domamne ce scrie la mine! #rac. La voi? : ))

Berbec

Asertiv, puternic, energic... acestea sunt cele trei calificative principale ale modului în care sărută nativul din Berbec. Acesta este guvernat de Marte, iar planeta Marte se pricepe cel mai bine să încălzească tot ce este în jur.

Aşadar, berbecul sărută fermecător-impulsiv, am putea spune.

Taur

Lent, senzual şi solid ca o stâncă... poate de aceea relaţiile Taurilor durează mai mult decât ale celorlalte semne.

Mai mult, nativii din Taur au un simţ tactil extrem de dezvoltat, mâinile sale jucând un rol însemnat în timpul sărutului.

Gemeni

Când te săruţi cu un nativ din zodia Gemeni, întregul moment este altceva pentru că la el totul e interesant, plin de culoare, puternic, jucăuş, sexy.

Dar înainte de a săruta, cel născut sub semnul astral Gemeni îşi creează cadrul perfect: privirea, zâmbetul, gesturile, toate au un farmec aparte.

Rac

Un sărut oferit de semnul zodiacal Rac este moale, blând, tandru, cald. Tot Racul este cel care nu numai că oferă o importanţă deosebită sărutului, dar şi mişcării întregului trup, atingerii gâtului.

Unii spun că nativii din zodia Rac sunt cei cu care ai vrea să te săruţi continuu, că experienţa sărutului alături de ei ai vrea să dureze iar şi iar.

Leu

Sărutările unei persoane născute sub acest semn zodiacal au ceva foarte senzual (sexual), dar şi ceva foarte romantic.

Lei sunt sălbatici, nu au restricţii, se implică complet, scot sunete, se mângâie, pun totul într-un sărut.

Fecioară

Când sărută, Fecioarele sunt îngrijite, subtile, dar cu o imaginaţie bogată. Pentru nativii din semnul astral Fecioară, nimic, nici sărutul, nu este întâmplător.

Le place ca totul să fie rafinat, cu patos, cu siguranţă – urăsc neglijenţa sau timiditatea.

Astfel, deşi par extrem de corecţi în ceea ce fac, nativii din Fecioară îşi răsfaţă partenerii cu săruturi de-a dreptul vibrante.

Balanţă

Balanţa este un semn al iubirii, al comuniunii – ei sunt singurii care trăiesc pentru a-şi face fericiţii partenerii.

De aceea, dacă te săruţi cu un nativ din Balanţă e ca şi cum ai experimenta ceva incitant, pasional, romantic. Fiecare sărut va fi ca primul.

Scorpion

Aşa cum se ştie deja, Scorpionul este cel care guvernează casa sexualităţii. Prin urmare, el sărută cu patos, cu o energie sexuală debordantă, uneori uşor agresiv, carnal.

Adânc, puternic, sărutul unui Scorpion îţi va rămâne în minte pentru totdeauna.

Săgetător

Sărutul unui Săgetător este surprinzător, spontan, aventuros, exploziv. De asemenea, cei născuţi sub acest semn astral doresc mereu mai mult, mai aprins, mai devastator.

Un Săgetător e liber şi extravagant prin definiţie, iar felul lui de a fi se răsfrânge şi asupra modului în care iubeşte şi, implicit, sărută.

Capricorn

Rafinat, elegant, serios, sexy...

E foarte posibil ca cel născut sub semnul astral Capricorn să înceapă lucrurile cu mai mare dificultate decât ar face-o celelalte zodii, atitudine care se aplică şi în cazul unui sărut.

Însă, odată ce începe, nu-l mai poate opri nimeni pe nativul din Capricorn. El sărută cu inima şi cu mintea, dar cel mai mult cu sufletul, este o vorba care circulă despre Capricorni.

Vărsător

Imediat cum un Vărsător intră în starea de spirit propice, devine un amant desăvârşit. Sărutul celui născut sub acest semn astral poate fi uimitor, diferit de ceea ce pare acesta în exterior.

Umed, un pic murdar, sărutul unui Vărsător îţi ia respiraţia.

Peşti

Sărutul unui nativ din Peşti se potriveşte perfect stării de visare în care aceştia se află în cea mai mare parte a timpului.

Senzaţia pe care ţi-o transmite este una intimă, moale, profundă. Sărutul unui nativ din Peşti este de durată şi plin de iubire. De fapt, mulţi spun că este exact aşa cum trebuie să fie.


Am inceput o carte noua: Keep calm and go to sleep!

Este cu creepypasta.Rose o fata de 17 ani care il intalneste in padure pe Jeff the Killer de care se indragosteste.Pentru mai multe detalii  cititi primul capitol!Va rog,frumos.


Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now