184.Costume de baie

496 42 7
                                    

BERBEC

Persoanele nascute in Zodia Berbec sunt influentate de Marte, iar aceasta planeta ii face sa aiba o personalitate intensa si pasionala. Tind sa fie oameni activi, atletici, care prefera culorile indraznete si stilurile sexy. Totusi, putini Berbeci ar sacrifica ideea de comfort, in favoarea modei. Lor le recomandam costume de baie din doua piese, in culori vii, cu un sutien cu paiete si bretele care se leaga in jurul gatului.

TAUR

Este o zodie de pamant, care tinde sa fie mai conservatoare in privinta modei, la fel ca cei nascuti sub semnul zodiacal Fecioara sau Capricorn. Persoanele nascute in Zodia Taur apreciaza totusi detaliile feminine si sexy, prezice . Lor li se potrivesc costumele de baie cu detalii din dantela. Aceste persoane sunt dominate de planeta Venus, astfel ca trebuie sa-si scoata in evidenta feminitatea. Pot opta pentru un costum de baie in culori vii sau pentru culoarea negra, clasica si mereu eleganta, cu bretele sau linii albe, contrastante.  

GEMENI

Tind sa prefere culorile vii, indraznete si modelele incarcate, orice element prin care iese in evidenta personalitatea lor energica si jucausa. Un costum de baie multicolor, cu sutien push-up si bretele care se leaga in jurul gatului, alaturi de un slip cu accesorii metalice in forma de cerc, ar fi ideal prezice horoscopul de moda.

RAC

Femeile nascute in Zodia Racului tind sa aleaga nuante de albastru, culori jucause, cochete si imbietoare. Acestora li s-ar potrivi un costum de baie cu imprimeuri albastre si sutien push-up in forma de triunghi. Dragute sunt si acele modele de decorate cu pestisori sau vietati marine, colorate in nuante de albastru, rosu si galben.

LEU

  Persoanelor nascute sub semnul zodiacal Leu le place sa fie tratate ca niste regine si sa fie admirate prezicehoroscopul de moda. Adora sa fie in centrul atentiei, invidiate pentru optiunile lor vestimentare superbe. Acum ca sunt populare costumele de baie cu imprimeu animal, femeile nascute in Zodia Leu isi pot alege un model mai deosebit, cu imprimeu leopard, zebra sau piele de sarpe.  

FECIOARA

  Persoanele nascute in aceasta zodie tind sa prefere un stil mai traditional, cum de altfel se intampla in cazul tuturor zodiilor de pamant. Fecioarele sunt cat se poate de feminine si de practice, fara sa renunte la elementele dragute. Pentru ele, este recomandat un costum de baie cochet si interesant, dar totodata sofisticat.  

BALANTA

Femeile din aceasta zodie au o fire romantica. Sunt considerate a fi foarte feminine, dragute, sociabile si extrovertite. Nu le deranjeaza sa fie in centrul atentiei. In ceea ce priveste nuantele, majoritatea femeilor Balanta prefera culorile stridente. Astfel, cel mai potrivit ar fi acele costume de baie de culori vii, cum ar fi rozul, cu imprimeuri florale si volanase.

SCORPION

Se poate spune ca monokini-ul a fost creat pentru femeia din Zodia Scorpion sugereaza horoscopul de moda. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt de obicei foarte sexy, provocatoare, adora culorile intense si hainele mulate, care scot in evidenta conturul frumos al corpului, cu detalii cochete. Monikini-ul combina modestia unui costum de baie intreg, cu senzualitatea celui din doua piese, prin taieturile care scot la iveala parti ale corpului care erau ascunse. Femeilor din Zodia Scorpion li se potriveste acest tip de , mai ales daca este "impodobit" cu dantela, sugereaza horoscopul de moda.

SAGETATOR

Sunt printre putinele persoane care poarta orice le place, indiferent daca este sau nu la moda. Din aceasta cauza, multi Sagetatori opteaza pentru stilul vintage sau boho-chic, care le da ocazia sa fie expresivi prin vestimentatie. Pe plaja, femeia Sagetator arata cel mai bine intr-un model de costum de baie in stil retro, care atrage privirile prin originalitatea sa.

CAPRICORN

Femeile din aceasta zodie tind sa fie cat mai practice, preferand stilurile traditionale si clasice, prezice horoscopul zodiacal. Lor li se potrivesc imprimeurile simple sau uni, fabricate dintr-un material scump, care le flateaza. Un sutien push-up simplu si un slip cu volanase sunt alegerea ideala pentru femeile din zodia Capricorn, capabila sa atraga priviri si prin simplitate.

VARSATOR

Aceasta zodie iubeste tot ce este neobinuit si surprinzator. Asa se face ca, de multe ori, Varsatorii socheaza prin vestimentatia lor sustine horoscopul de moda. Ei sunt primii care obsearva hainele noi, ciudate si indraznete, care vor atrage toate privirile. Nu se jeneaza sa poarte materiale metalice si culori stridente. Sunt ideale costumele de baie obscure, vintage. O alta optiune ar fi costumele facute din materiale deosebite, cu imprimeuri ciudate.

PESTI

Facand parte din grupul zodiilor de apa, Pestii au cea mai mare afinitate naturala pentru ocean si ape in general. Majoritatea femeilor nascute in aceasta zodie nu rateaza nicio ocazie sa mearga la mare, iar stilul lor vestimentar reflecta dragostea pentru ocean precizeaza horoscopul de moda. Asadar, cel mai bine li se potrivesc costumele de baie cu imprimeuri tematice: scoici, stele de mare, soare, plaja etc, cu un sutien care se leaga in fata si slip care se leaga in lateral.



Altceva no-i gasit sa postez,ma.Costume de baie,asa mai din timp :))

Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now