116.De cine ai nevoie?

723 45 0
                                    


De cine ai nevoie?

Berbec

Ești puternică, sigură pe tine, inteligentă, iar de cele mai multe ori ai impresia că le știi pe toate. Problema ta cea mai mare este că simți că nimeni nu te înțelege, așa că nevoia ta cea mai mare este de cineva care să te asculte.

Taur

Te simți vulnerabilă în multe momente, dar foarte greu vorbești despre sentimentele tale. Ai nevoie de cineva care să îți câștige încrederea și să îl lași să îți fie alături. Nu este corect să treci singură prin clipele grele.

Gemeni

Ai un simț al umorului extraordinar, iar oamenii caută compania ta, tocmai pentru că îi faci să se simtă bine. Problema este că nimeni nu se gândește să te distreze și pe tine. Ai nevoie de cineva care să te facă să râzi.

Rac

Ai grijă de toată lumea și întotdeauna îi întrebi pe ceilalți dacă se simt bine sau dacă au nevoie de ajutor. Oricât de puternică te-ai simți, ai, însă, nevoie de cineva care să aibă grijă de tine.

Leu

Farmecul tău este evident pentru toată lumea, de aceea admiratorii roiesc în jurul tău. Tu, însă, nu cauți atenție, ci iubire și ai nevoie de cineva dispus să o facă.

Fecioară

Ești corectă și foarte disciplinată, dar ai impresia că ceilalți duc lipsă de aceste trăsături. Ai nevoie să te simți respectată, să simți că principiile tale sunt demne de urmat.

Balanta

Ești prietenoasă, diplomată și foarte atentă la nevoile celor din jur, iar ceilalți au impresia că tu ai răspunsul la toate. Chiar dacă nu vorbești de sentimentele tale, simți, uneori, nevoia să ai lângă tine pe cineva care să te înțeleagă.

Scorpion

Pari destul de agresivă și de rece, însă adevărul este că nimeni nu are mai multă nevoie de îndrumare ca tine. Problema este că nu te lași influențată de oricine. Ai nevoie de cineva care să te inspire.

Săgetător

Pofta ta de viață nu poate fi întrecută de nimeni, așa că nu e de mirare că deseori te trezești singură, când ai cel mai mare chef de distracție. Din această cauză ai nevoie de cineva care să îți fie alături la petreceri.

Capricorn

Ești o fire rece, îi ții pe ceilalți la distanță, dar ai nevoie de cineva care să treacă peste zidul ridicat de tine. Odată ce se va întâmpla asta, îți va fi foarte ușor să te deschizi.

Vărsător

Ești o persoană puternică, dar uneori ai o nesiguranță care te face să eziți în luare unei decizii. Ai nevoie de cineva care să îți fie alături în fiecare clipă și să te ajute să capeți mai multă încredere în tine.

Pești

Simți că nimeni nu te înțelege. Ai un mod aparte de a vedea viața, iar lucrurile ți s-ar părea mai ușoare dacă ai avea lângă tine pe cineva care să te consoleze.


Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now