115.Cum te imbraci

743 34 1
                                    


Cum te îmbraci

Berbec

Fiind un semn de foc, un Berbec se simte cel mai bine atunci cand este imbracat in uniforma sau in haine cu o croiala stylish si realizate din materiale cat mai groase. Culoarea specifica acestui semn zodical este rosul puternic dar si toate nuantele care deriva din rosu, de la violet pana la maroniu-roscat. Berbecul prefera stilul modern si adopta imediat tendintele fiecarui sezon. Palariile trebuie sa faca neaparat parte din garderoba unui Berbec modern. Fiind o persoana activa, un Berbec se va imbraca modern dar si practic in acelasi timp. Cei mai bine imbracati sefi sunt cu siguranta nascuti in zodia Berbecului. Daca vorbim despre parfumuri, un Berbec va alege intotdeauna unul puternic, care va fi imediat remarcat.

TAUR

Taurul este un romantic incurabil si este asociat cu semnele de Pamant. Este o persoana foarte muncitoare si uneori nu are timp sa renunte la hainele de munca. Fiind unul dintre cele mai artistice semne zodiacale, Taurul face de cele mai multe ori alegeri vestimentare extravagante si iubeste hainele pe care le poate achizitiona la preturi exorbitante. Chiar insista ca partenerul sa poate haine in aceleasi culori ca si ea pentru a forma o pereche stylish. Ii placesa aiba o garderoba cat mai colorata dar culorile care avantajeaza un Taur sunt verde, albastru marin si crem. Desi in majoritatea cazurilor Taurii au o statura impozanta, sunt atrasi de accesorii mici si delicate precum o brosa din dantela sau un lant subtire din aur.

GEMENI

Un nativ Gemeni este sedus de haine si de tot ceea ce inseamna moda. Culoarea pe care o adora este argintiul dar si hainele in culorile galben sau portocaliu sunt pe placul unui Gemeni. Se stie ca Gemenii sunt persoane sociabile si sunt inconjurati de multi prieteni. Iar acest lucru se regaseste si in vestimentatie. Un nativ Gemeni se va imbraca cat mai diferit de cei din jur pentru ca in acest fel sa iasa in evidenta. Va alege ceva ciudat si cu siguranta incomod numai pentru a se asigura ca toti cei din jur il vor admira pentru simtul estetic. Daca ar fi sa aleaga un accesoriu care ii defineste atunci nativul Gemeni ar opta pentru manusi. Si ar arata grozav purtand numai manusi!

RAC

Un nativ Rac va arata extraordinar in galben pal, albastru marin sau portocaliu. Din nefericire culoare verde este cea care le aduce Racilor mult noroc asa ca nu trebuie sa o ocoleasca. O nativa Rac va arata foarte bine daca isi va scoate in evidenta sanii asa ca trebuie sa aleaga, cat mai des, haine decoltate. Singura problema este ca uneori exagereaza si dintr-o diva se transforma intr-o vampa prea sexy. De asemenea trebuie sa aiba mai mult curaj atunci cand isi alege hainele. Insa, cel mai negativ aspect este ca Racul nu este niciodata selectiv. Are dulapurile pline cu haine, de la fuste mini pana la pantaloni evazati si sacouri demodate.
LEU

Leul este unul dintre cele mai generoase semne zodiacale si este dispus oricand sa daruiasca haine, bijuterii su parfumuri. Nativul Leu adora sa fie vazut in public si sa fie in centrul atentiei.Daca si-a cumparat haine noi atunci trebuie sa spuna tuturor despre noua achizitie. Culorile care avantajeaza un nativ Leu sunt auriu, rosu, portocaliu si galben pal. De fiecare data cand poarta haine in aceste culori toti ochii vor fi atintiti asupra Leului. Ii plac tinutele extravagante si accesoriile opulente. O nativa Leu va arata minunat intr-o rochie cu imprimeu floral mare, o rochie aurie decoltata sau o jacheta portocalie purtata in combinatie cu jeansi. Parfumul preferat este cu siguranta Chanel.

FECIOARA

Fecioara este un semn de Pamant iar acest lucru inseamna ca preferintele in materie de culori sunt toate nuante de albastru, maro si bej. Datorita atentiei pe care o acorda fiecarui detaliu, oFecioara va fi mereu imbracata impecabil. Ii place look-ul clasic dar nu se da in laturi de la o rochie superba de seara care sa ii puna in valoare formele generoase. Insa de multe ori o Fecioara incearca sa combine mai multe stiluri iar rezulatatul este dezastruos. Cheia succesului este exercitiul: incearca multe combinatii si cere, in caz extrem, sfatul unui expert.

BALANTA

Nativul Balanta este un romantic nerrealist si se indragosteste de ideea de a fi indragostit. Poate din acest motiv isi alege si haine care sa ii aminteasca de acele veri romantice pe care le-a trait alaturi de o persoana speciala. Culorile care avantajeaza o Balanta sunt verde si albastru.Balanta adora tot ceea ce straluceste precum soarele intr-o zi torida de vara. Ii plac aceesoriile stralucitoarre si opulente si poate cheltui pe un colier mai mult decat pe o tinuta completa. De altfel o Balanta isi cheltuieste o buna parte din bani pe haine si accesorii. Toate hainele sunt pe gustul unei Balante. Cu o singura conditie: sa fie cat mai scumpe!

SCORPION

Scorpionilor le place sa fie invaluiti in mister. Le plac hainele in nuante inchise pentru ca le pastreaza aura de mister. O nativa Scorpion adora se imbrace sexy pentru ca stie ca in acest fel va atrage atentia tuturor barbatilor din jurul ei. Culorile care avantajeaza un nativ Scorpion sunt verde-albastrui si rosu. Hainele sexy pe care le poarta un Scorpion ori de cate ori are ocazia (ceea ce inseamna aproape zilnic) sunt cele care domina in garderoba. Un nativ Scorpion stie cum sa aleaga accesoriile iar pantofii cu toc inalt sunt preferatii sai.

SAGETATOR

Unui nativ Sagetator ii place sa poarte haine care sa exprime personalitatea sa calda, prietenoasa si sociabila. Ii place sa se imbrace fara pretentii si cat mai putin ostentativ. Culorile care il avantajeaza pe un nativ Sagetator sunt indigo si visiniu. Desi nu ii place sa arate ostentativ, Sagetatorul prefera hainele de calitate si pentru unele ocazii ii place sa isi aleaga cele mai sofisticate tinute numai pentru a impresiona. Un nativ Sagetator se mandreste ca este intelectual si atunci este foarte posibil sa il vezi purtand ochelari chiar si atunci cand nu are nevoie. Pentru Sagetatori ochelaii sunt must-have. Insa obiectul vestimentar care nu le lipseste niciodata din garderoba este o pereche de jeansi care sa le puna in valoare formele.

CAPRICORN

O persoana practica, nativul Capricorn prefera hainele pe care sa le poata purta mult timp dupa ce le-a achizitionat. Nu este genul de presoana care sa se imbrace pentru a ii impresiona pe cei din jur si sa nu te mire daca ii vei vedea purtand haine care s-au demodat de cativa ani. Poate ca are nevoie si de ceva indrumare pentru a reveni, din punct de vedere fashion, la realitate. Culorile care avantajeaza un nativ Capricorn sunt mov, maro si negru, prin urmare este foarte posibil sa il vezi purtand haine in nuante cat mai inchise.Singurul viciu al unui Capricorn il constituie bijuteriile. Nu conteaza pretul atata timp cat stie ca va fi invidiat pentru bijuteriile pe care le poarta!

VARSATOR

Un singur lucru este sigur atunci cand un Varsator isi cumpara haine: alegerile lui vor fi o surpriza pentru toata lumea! Ii place sa riste chiar daca, de multe ori, face si greseli. Nativul Varsator este dual: intr-o clipa iti va spune ca moda inseamna o risipa de bani iar in urmatoarea isi va da toti banii pe care ii are asupra lui pentru a-si cumpara toate hainele pe care le vede. Culoarea care il avantajeaza este violetul. Nativii Varsatori adora tot ceea ce este diferit si deosebit. Ii place sa socheze. La o petrecere il vei recunoaste cu usurinta pentru ca va purta cea mai ciudata combinatie vestimentara posibila. Adevarul este ca Varsatorul este fie un lider in domeniul fashion fie complet rupt de realitate!

PESTI

Unul dintre cele mai mari defecte ale Pestilor este ca se descurajeaza rapid atunci cand cineva ii critica pentru felul in care arata sau cum se imbraca. Pestii sunt artisti si nativii acestei zodii sunt unii dintre cei mai bine imbracati oameni. Insa, nativii Pesti sunt de obicei cei carese ghideaza dupa regulile modei si nu inovatori si acest lucru ii costa uneori. De obicei se informeaza cu privire la tendintele sezonului, ce culori se poarta si care este cel mai hot trend in materie de accesorii. Ii place sa se imbrace in culori contrastante - poate si datorita dualitatii semnului zodiacal. Culorile care avantajeaza un nativ Pesti sunt violet, albastru si verde-albastrui. Perlele ii poarta noroc nativului Pesti asa ca, daca vrei sa il impresionezi, acesta este cadoul ideal.


Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now