58.Vacanta ideala in functie de zodie

1.1K 68 5
                                    

Vacanţa ideală în funcţie de zodie

Berbec

Nativii zodiei Berbec se relaxează în stare activă - ei îşi găsesc liniştea mergând în excursii prin munţi, descoperind trasee noi, monumente deosebite, sporturi noi.

Aşadar, vacanţa ideală pentru un Berbec trebuie să fie uşor agitată şi plină de entuziasm, de preferat oriunde pot descoperi ceva nou, autentic, inedit, spectaculos, adrenalină: scufundări la mare, în parcuri acvatice, zbor cu paraşuta. Orice îi face ca la sfârşitul zilei să cadă laţi de oboseală.


Taur

Pentru Tauri vacanţa perfectă este cea care le garantează confort şi linişte. Departe de orice fel de zgomot, într-o cabană în mijlocul sălbăticiei, un Taur s-ar simţi liber şi fericit.

De asemenea, ei pot dormi la soare câte o zi întreagă, fără să se plictisească, bucurându-se de plăcerea momentului. Taurii adoră senzaţia de soare pe pielea lor, în timp se savurează un cocktail dulce.

Foarte importantă este şi mâncarea pentru Tauri, în vacanţe trebuie să mănânce cele mai bune mâncăruri.


Gemeni

Nativii din Gemeni pun mult mai mult accent pe companie decât pe destinaţie atunci când vine vorba de vacanţe. Adoră să meargă în vacanţe cu grupuri mari de oameni veseli, spontani, de neobosit.

La mare sau la munte, în jurul unui grătar sau pe terasa unei case de vacanţă, pe o barcă, într-un oraş interesant, Gemenii se vor simţi minunat dacă sunt înconjuraţi de oameni minunaţi.

Cei mai mulţi dintre aceşti nativi sunt hiperactivi în vacanţe, au nevoie permanentă de schimbări care să-i stimuleze.


Rac

Cea mai relaxantă vacanţă pentru cel născut în zodia Rac este cea petrecută alături de membrii familiei sau plecările în locuri romantice, autentice: cabane pe lângă lacuri (unde să poată auzi dimineaţa susurul apei) case pe plajă, pe barcă sau pe vapor.

Oriunde duci un Rac în vacanţă, trebuie să te asiguri că se simte confortabil, că au sentimentul de intimitate şi de acasă.

Asta nu înseamnă că ei nu ştiu să aprecieze un hotel modern minimalist, doar că se vor bucura mai mult de căldura unei cabane cu mobilier antic şi cu o grădină mare cu flori şi vegetaţie. Racii adoră să trăiască istoria!

Însă, mai e încă ceva - mâncarea decretează, într-un final, dacă vacanţa Racilor este sau nu perfectă. Dar nici aici lucrurile nu sunt întâmplătoare, adoră să meargă la piaţă de unde să achiziţioneze produse specifice zonei, apoi se relaxează gătind o masă copioasă unde îşi va lăsa o parte din suflet.


Leu

Nativii din Leu iubesc vacanţele extravagante, luxoase. Se spune că îi defineşte Riviera Franceză sau Las Vegas!

Iubesc locurile cu stil, evenimentele cu fast, fiind un mare iubitor de glamour. Simt nevoia să fie în mijlocul evenimentelor, printre celebrităţi, oameni bogaţi, şampanie, mâncăruri fine.

O vacanţă pe un iaht, petreceri pe insule exclusiviste sau, dacă nu au posibilităţi, petreceri târzii la mare sau într-un restaurant la munte. Adoră vacanţele cu jocuri şi cu o companie veselă, printre care să se numere mulţi copii.

Mai multe despre zodiiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin