142.Top 4 zodii care se nasc pentru a-i servi pe altii

577 29 13
                                    


Top 4 zodii care se nasc pentru a-i servi pe altii

LOCUL 4: PESTI

Nativul nascut in zodia Pesti se dedica trup si suflet celorlalti. Pentru ca ii place sa fie inconjurat de oameni si ii este frica sa nu ramana singur, acesta este in stare de orice ca sa nu isi piarda prieteniile.

Persoana nascuta in aceasta zodie isi ofera amicitia in mod neconditionat si sufera teribil de tare daca nu primeste macar pe jumatate din atentia pe care acesta o acorda.


LOCUL 3: RAC

Om muncitor ca Racul mai rar gasesti. Acesta vrea sa performeze in tot ceea ce face, dar nu iese din cuvantul superiorilor.

Mai mult, isi priveste cu mult respect seful si, chiar daca il mustruluieste des, ia aspectele pozitive din asta. Racul considera ca are mereu de invatat lucruri noi fapt pentru care se pune la dispozitia tuturor. Este sincer, sensibil si foarte silitor cand vine vorba de binele comunitatii.

LOCUL 2: SAGETATOR

Inima rebela a Sagetatorului ascunde un mare secret: adora sa stea la dispozitia persoanei iubite, cea care ii comanda absolut fiecare pas in viata.

In mod normal, Sagetatorul se plange din orice si reactioneaza turbulent cu persoanele care nu se afla in raza intimitatii sale.

Cu partenerul de viata lucrurile stau cu totul diferit. I se pune pe tava si ii permite sa ia orice decizie in legatura cu cuplul sau cu propria persoana.

LOCUL 1: FECIOARA

Cea mai servila dintre zodii este Fecioara. Se spune ca acest nativ sufera de sindromul Stockholm, si anume, oricat de mult rau i-ai face ea se va intoarce la tine gata sa stearga cu buretele toate animozitatile.

Fecioara se impune atunci cand considera ca se intrece masura si este foarte vocala daca este nevoie. Este atat de buna la suflet incat acum te ocareste si peste 5 minute te va imbratisa.

In concluzie, acestea sunt cele 4 zodii dispuse sa stea oricand la dispozitia ta. Ti le doresti in preajma?



Mai multe despre zodiiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن