129.Ce barbat ti se potriveste in functie de zodie??

592 32 2
                                    


Balanta,Scorpion,Capricorn

Femeile nascute in aceste zodii au nevoie alaturi de ele de barbatii care stiu sa le faca sa se simta speciale, sa le arate in continuu cat de mult le iubesc si sa le ofere cadouri chiar si atunci cand nu este o ocazie speciala.

Chiar daca la prima vedere partenerii de viata al femeilor nascute in aceste zodii nu par foarte norocosi, acestia trebuie sa stie ca vor fi recompensati la adevarata lor valoare, asa ca ambele parti vor avea de castigat.  

Gemeni.Fecioara,Varsator


Pentru aceste zodii, femeile isi doresc barbati puternici si independenti, care sa le ofere libertate partenerelor de viata si sa stie cand sa le faca sa se simte speciale.

Este important ca barbatii sa fie realizati din punct de vedere financiar si sa inspire incredere, mai ales atunci cand vine vorba despre situatii extreme, dar in acelasi timp sa-si arate latura sentimentala in momentele cheie ale relatiei. 

Taur,Leu,Pesti

Barbatii potriviti pentru femeile care sunt nascute in aceste zodii trebuie sa fie echilibrati si sa puna familia pe primul loc, pentru a oferi stabilitate celor apropiati.

Daca ar avea de ales intre un barbat realizat din punct de vedere financiar, dar mai tot timpul pe drumuri si unul care face eforturi impresionante pentru a fi alaturi de cei dragi, femeile din aceasta categorie ar alege cu siguranta a doua categorie.

Berbec,Rac,Sagetator


Zodii sensibile si foarte romantice, femeile din aceste zodii sunt destul de indecise, asa ca barbatii care le sunt alaturi trebuie sa dea dovada de multa rabdare si echilibru, mai ales ca vor fi supusi la tot felul de provocari pe care nu se gandeau ca le vor trai.

Desi pare destul de dificil pentru barbati sa faca fata unei asemenea situatii, trebuie stiut ca femeile stiu sa se revanseze atunci cand este cazul. 


Mai multe despre zodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum