63.Cum reactioneza zodiile cand sunt nervoase!:)))

987 62 9
                                    


Cum reactioneaza zodiile cand sunt nervoas

Berbec. L-ai supărat pe acest nativ? Poate ar fi cazul să cauţi cea mai adâncă peşteră şi să te retragi acolo. Serios, Berbecul este foarte răzbunător, iar dacă s-a întâmplat să-l superi, acesta va lua foc. Cel mai bine este să-l laşi pe acest nativ să se liniştească, apoi să te bagi din nou în seamă, foarte discret.

Taur. Dacă tot ai de gând să enervezi un Taur, asigură-te că nu are cu ce să arunce după tine. Chiar dacă nu ar vrea să te rănească, atunci când se enervează, acest nativ simte nevoia să te atace cu ceva. Îl poţi calma doar dacă îi ceri scuze şi vorbeşti serios atunci când spui asta.

Gemeni. Nu sunt violenţi din fire, însă şi ei au momentele lor de tensiune. Atunci vor începe să ţipe cât îi ţine gura, iar dacă vrei ca circul să se termine curând nu interveni, ci lasă-i să spune ce şi cât vor, după care spune-le că îţi pare rău pentru situaţia creată.

Rac. Prima este cu iertare. Cam pe acest principiu merge Racul, astfel că nu va fi capăt de lume dacă îi greşeşti o dată. Cu toate acestea, este genul de nativ care pune la suflet tot, până când se umple paharul. În acel moment se va transforma complet. Sarcina celui care l-a enervat este să facă multe lucruri drăguţe pentru Rac, asta până când va uita de ce este supărat pe persoana respectivă.

Leu. Nu degeaba animalele îl consideră regele lor. Atunci când este nervos, Leul va urla, va vorbi urât şi nu se va feri chiar să folosească forţa fizică în cazuri extreme. Dacă vezi că începe să se agite, lasă-l singur până se calmează, apoi revino cu scuze, căci te va ierta imediat.

Fecioară. Acest nativ are o stăpânire de sine destul de mare şi este posibil să nu îţi arate cât este de nervos. Singurul lucru care te poate duce cu gândul la faptul că e sup[rat este acela că nu va vorbi cu tine o perioadă, după care se va întoarce ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Balanță. Una dintre zodiile care se enervează greu este Balanţa. Aceasta preferă să evite certurile, chiar dacă este nervoasă pe cineva anume. Dacă se va întâmpla să-i dai talerele peste cap, este posibil să îi spună cu o foarte mare lejeritate că legătura voastră s-a terminat.

Scorpion. Spre deosebire de Fecioară, la Scorpion îţi dai seama din prima că este nervos, iar în acel moment este bine să o iei la sănătoasa. Fiind o zodie impulsivă, este indicat să te obişnuieşti repede cu acest caracter.

Săgetător. Acest nativ poate reacţiona în două moduri atunci când este nervos, ambele neplăcute. Fie poate ţipa, fie începe să te jignească şi va arunca cu argumente stupide. Cea mai simplă soluţie este să-l induci în eroare, aşa că fă-i repede un compliment şi va uita motivul supărării.

Capricorn. Decât să superi un Capricorn, mai bine... Vorbind serios, acesta va sta şi îţi va explica în 3 - 4 ore cât de greşit este comportamentul tău faţă de el, sentimentele sale, societate, divinitate şi câte altele... Aceasta este o tehnică specială a nativului Capricorn, prin care te va convinge să nu-l mai superi în veci.

Vărsător. Pentru început, Vărsătorul nervos va aştepta să te prezinţi cu scuzele de rigoare. Abia atunci va decide dacă va porni sau nu războiul împotriva ta. Cu greu te va ierta dacă nu îngenunchezi în faţa lui, iar dacă va vedea că nu ai de gând să te căieşti, va avea grijă să te pedepsească corespunzător.

Pești. Un alt nativ care reacţionează cel puţin ciudat la nervi este cel din zodia Peşti. După ce face pe victima, acesta va începe cu crizele de isterie şi va trece chiar la ameninţări. Spune-i că a fost totul o mare greşeală şi jură-i că nu se va mai întâmpla. Poate te va ierta...


Mai multe despre zodiiOnde as histórias ganham vida. Descobre agora