190.Zodiile ca parinti

624 57 47
                                    

Numai fac concurs.Sunt dezamagita de voi(nu toti).Voi stiti numai sa faceti omul sa doreasca sa se sinucida!?!?!?!Ganditi inainte sa vorbiti,retardatelor(stiu ele cine sunt).Sterg cartea acum daca ma mai enervati o singura data.Eu nu injur,as putea,dar nu o fac;nu ma cobor la nivelul vostru,jite proaste.Ma intreb pentru cine mai continui cartea asta,daca voi ma considerati un om de rahat.Pentru unii merita sa continui,dar altii....Eu aveam incredere in voi,ca suntem o familie aici,o legiune...si voi?!Asta se intampla cand ai prea multa incredere in oameni.Fericirea strica caractere si oameni.La capitolul 200 se incheie cartea.

Berbec 

Sunt niste parinti afectuosi si ingeniosi,dar cam severi cand vine vorba de educatie.Incearca sa ii impuna copilului dorinta si dreptul de a fi independent.

Taur

Mamele sunt severe si ii pot rani pe micuti prin limbajul neadecvat,dar tatii sun foarte protectori.Mamele sunt prietene de nadejde.

Gemeni

Sunt mai mult prieteni decat parinti si nu ar trebui sa aiba mereu idei fixe care trebuie duse pana la capat.Sunt inventivi si jucausi cu odraslele lor.

Rac

Sunt cei mai protectori si posesivi parinti,dar trebuie sa ii lase spatiu copilului ca sa ma respire.Sunt cei mai buni prieteni pentru micutul/micuta lor,oferindu-le o educatie de invidiat.

Leu

Doresc prea mult respect din partea odraslei si pot fi foarte cinici si severi daca nu li se mangaie orgoliul.Sunt parinti buni,dar nu isi vor lasa niciodata copilul sa face ce vrea,ducand la un comportament urat din partea adolescentului.

Fecioara

Sunt blanzi cu copii lor si ii iubesc,dar le demonstreaza asta intr-un mod mai diferit.Se bazeaza mult pe educatia odraslei,invatandu-i sa-si exprime emotiile.

Balanta

Sunt calmi cu copii lor,dandu-le uneori prea multa liberate si incercand sa le ofere cele mai bune conditii de trai.Le place dreptatea,ceea ce ii va determina sa nu isi neindreptateasca odrasla.

Scorpion

Sunt fixisti si severi cu copii lor,crezand ca totul este spre binele lor.Nu le da nici libertatea de a alege,facand ei deciziile in locul lor,de aici rezultand un copil care va locui cu mama lui pana la 30 de ani,dar nu in toate cazurile,fiind catalogati nu drept cei mai buni parinti,dar tot ce fac este spre binele (puradelului :)) glumeam)odraslei.

Sagetator

Nu le place minciuna si nu ar suporta nsub nici o forma sa fie mintiti de proprii copii.Sunt jucausi si inventivi,fiin indragiti de copii lor.

Capricorn

Sunt niste parinti buni,dar inchisi in sine,ceea ce nu ii va prea ajuta in comunicarea cu cei mici.In rest,sunt parinti buni si protectori.

Varsator

Sunt parinti buni,dar nu ar trebui sa le dea odraslelor prea multa libertate.Sunt iubiti de copii lor si atunci cand au nevoie de un sfat,parintii Varsator le vor da unul.

Pesti

Isi iubesc mult copii si se implica in educatia lor cu moto-ul:"Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru copilul meu".Le fac toate placerile copiilor,dar uneori cand sunt intr-o pasa proasta pot fi violenti.


Capitol facut de mine.Ca eu sunt o hoata pentru voi,nu?

Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now