133+134+135.Zodiile si sexul.Animalul de companie.Zodiile parsive :O

806 39 4
                                    


Berbec

Cum ii place sa faca sex: ii place o partida rapida tip "quickie". Smulge-i hainele de pe el in momentul in care intra pe usa. "Te vreau acum" - este tot ce vrea sa auda de la tine!

Taur

Cum ii place sa faca sex: intr-un mod senzual. Taurul este un tip care pune pret pe aspectul vizual. Asaza-l pe canapea si incepe sa iti dai usor hainele jos, una cate una. Va aprecia un striptease de calitate din partea ta. Ai grija sa porti o lenjerie ultra sexy!

Gemeni

Cum ii place sa faca sex: vorbindu-i "murdar"! Ii place sa auda vorbe incitante: spune-i cat de mult il doresti, cat de tare iti place ceea ce iti face si unde ti-ar placea sa te atinga. 

Rac

Cum ii place sa faca sex: cu sensibilitate. Ii place sa simta o legatura spirituala cu persoana cu care face dragoste. Este important sa aiba sentimente pentru acea persoana, sa se simta apropiat de ea. Incearca pozitia lingurita: este intima si exact pe gustul lui.

Leu

Cum ii place sa faca sex: lent, cat mai lent...sa simta toate senzatiile. Ii place sa il tachinezi si sa ii oferi indicii sexuale, care sa il duca intr-un final in dormitor.

Fecioara

Cum ii place sa faca sex: ca la maraton. Ii place sa isi dedice mult timp acestei activitati si sa simta toate emotiile. Isi doreste ca o partida de sex sa dureze mult, sa fie insotita de muzica si de un preludiu pe masura.

Balanta

Cum ii place sa faca sex: sexul matinal. Trezeste-l cu un sex oral si ziua lui va fi minunata. Ii place sa il tachinezi, asa ca ofera-i putin cate putin ;)

Scorpion

Cum ii place sa faca sex: o partida lenta si romantica. Ii place sa faca pe seducatorul si sa se bucure de fiecare senzatie.

Sagetator

Cum ii place sa faca sex: ii place sexul spontan! In timp ce se uita la televizor, trage-l usor de maneca si du-l in dormitor. Faptul ca nu se astepta la asa ceva il va excita enorm.

Capricorn

Cum ii place sa faca sex: cu accesorii sexuale, care pot varia de la catuse la alimente. Toarna sos de ciocolata pe sfarcurile lui si apoi savureaza-l usor de pe el. Adora senzualitatea.

Varsator

Cum ii place sa faca sex: in stilul voyeurist. Ii place sa se uite la tine, sa iti admire corpul si zonele intime. Cum sa il exciti la maxim? Satisfacandu-te singura in fata lui.

Pesti

Cum ii place sa faca sex: avand in permanenta contact vizual. Uita-te in ochii lui cand atingi momentul maxim de placere. Ii place sa iti vada reactia si ce senzatii poate sa iti provoace.

Cam multe detalii.Urmatorul capitol,chelner!


Animalul de compania potrivit nativului in zodia.......................................

Animalul de companie potrivit nativilor din Berbec

Berbecii sunt plini de energie si adora aventurile, astfel ca pentru tine cel mai bun prieten necuvantator va fi un caine vioi, jucaus si simpatic. Un animalut plin de energie, care sa fie in acelasi ton cu pofta ta de viata este perfect pentru tine, daca esti nascuta in zodia Berbecului.

Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now