126.Talentele ascunse

788 43 6
                                    


Berbec

Berbecul este o persoana dinamica si curajoasa. Adora provocarile si este intotdeauna pregatit de actiune. Nativul are initiativa si manevreaza perfect talentul oratoriei. Astfel, reuseste cu usurinta sa-i convinga pe cei din jur ca ideile sale merita toata atentia. De asemenea, Berbecul are simtul intuitiei foarte ascutit, de aceea cu greu poate fi indus in eroare. Rolul de lider i se potriveste foarte bine; cel mai mult ii place sa comande.

Taur

Nativul zodiei Taur este adeptul stabilitatii. Se gandeste intotdeauna de doua ori inainte sa actioneze, doearece are nevoie de siguranta si precizie. Nu suporta incertitudinile. Venus, planeta guvernatoare ii starneste interesul catre arta si frumos. Asadar, nativul poate avea multiple talente in acest domeniu. Creativitatea este punctul sau forte care-l recomanda pentru meserii cu valente artistice si practice.



Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt pesoane agile, cu o capacitate deosebita de comunicare. Stapanesc foarte bine talentul de a negocia, fiind perseverenti si buni ascultatori. Gemenii au o memorie excelenta si sunt dornici de cunoastere. Talentul orator si capacitatea de a invata rapid lucruri noi ii recomanda pentru meserii din domenii cat mai variate. Sunt in continua miscare, spontani si inventivi, avand o rezistenta fizica de invidiat.

Rac

Racul este sensibil, plin de fantezie si totodata, dornic de liniste. Are o fire pasnica si nu suporta competitiile, siguranta fiind extrem de importanta pentru el. Printre talentele sale se numara diplomatia, tenacitatea si ambitia. Timid la prima vedere, nativul stie foarte bine sa-si stabileasca prioritatile in viata. Imaginatia fara limite il recomanda pentru orice meserie din domeniul artei. Insa, acesta poate face cariera si in domeniul educatiei, al istoriei ori in relatii cu publicul.

Leu

Leul este o persoana ambitioasa si mandra, deosebit de increzatoare in propriile forte. Ii place sa iasa in evidenta si nu pierde nicio ocazie pentru a-si etala abilitatile. Poate fi actor, cantaret sau comediant; orice meserie care-l propulseaza in lumina reflectoarelor este potrivita pentru mandrul Leu. Acesta va fi de asemenea incantat sa ajunga la comanda. Leul stapaneste perfect si arta disimularii, care deseori il salveaza din situatii delicate.


Fecioara

Fecioara este recunoscuta pentru personalitatea critica si capacitatea analitica deosebita. Perseverenta si ancorata puternic in realitatea actioneaza intotdeauna dupa cum ii dicteaza ratiunea. Printre talentele ei deosebite se numara spiritul fin de observatie si rabdarea nemasurata. Din dorinta de a face totul perfect, Fecioara este atenta la fiecare detaliu si studiaza tmp indelungat deciziile importante. Ar putea face cariera in domeniul medicinei sau al tehnologiei.

Balanta

Balanta este o persoana rationala, echilibrata si comoda. Arta comunicarii este principalul sau talent care ii poate aduce multiple beneficii. Este o persoana gratioasa si rafinata, stie foarte bine cum sa se comporte in societate si se adapteaza cu usurinta schimbarilor. Simtul esteticului o poate ajuta in domeniile artistice si dipolmatia ii faciliteaza relatiile cu publicul. Balanta este o persoana idealista si visatoare, creativitatea fiind o alta aptitudine pe care o stapaneste cu succes.

Scorpion

Scorpionul este o persoana tenace, hotarata si misterioasa. Nu are foarte mare incredere in oameni si ii place sa-si studieze indeaproape interlocutorii. Este foarte curios, iubeste puterea si meseriile care-i permit sa exploreze domenii cat mai variate. Este o persoana manipulatoare cu o personalitate complexa; poate afla rapid secretele celorlalti, fara sa le impartaseasca nimic important in schimb. Ar putea lucra ca detectiv, magician, artist plastic sau psiholog.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana rabdatoare care iubeste aventura si distractia. Idealist convins, nu s-ar abate niciodata de la dreptate sau adevar, fiind calauzit de principii morale fundamentale. Are talentul de a-i binedispune pe ceilalti cu optimismul sau debordant. De asemenea, Sagetatorul este un bun mediator si un negociator iscusit. Ar putea lucra ca reporter, jurnalist, ghid turistic sau profesor universitar.

Capricorn

Capricornul este o persoana de incredere, perseverenta si organizata. Este un bun sfatuitor dar si un ascultator calm, gata sa intervina pentru a tempera vreun conflict. Nativul acorda o atentie sporita carierei si implicit telurilor sale. Isi cunoaste foarte bine limitele si merge intotdeauna la sigur. Toleranta este poate cel mai de pret talent al Capricornului. Acesta ar putea fi un bun matematician, architect sau inginer. De asemenea, ar putea ocupa functii care implica responsabilitati mari si lucru in echipa.

Varsator

Nativul zodiei Varsator este o persoana imprezvizibila cu o imaginatie bogata. Adora aventurile si experientele care-i permit sa dobandeasca tot mai multe cunostinte. Originalitatea, unul dintre principalele talente ale nativului ii confera acestuia distinctie si carisma. Il atrag profesiile care implica cercetare, creativitate si perfectionare.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt persoane visatoare si melancolice. Au un talent oratoric deosebit, de aceea sunt deosebit de apreciati in societate. Pe plan profesional exceleaza, fiind pasionati si dedicati carierei. Un mediu colectiv placut conteaza foarte mult pentru Pesti, deoarece au nevoie de sprijin si intelegere. Rabdarea si devotamentul sunt principalele talente ale nativilor. Ar putea fi buni psihologi, fotografi talentati, curatori de expozitii sau artisti consacrati.







Mai multe despre zodiiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang