131+132.Cat de frumos esti si Ce personaj horror esti

798 40 17
                                    


Berbec (21 martie - 20 aprilie)Femeile din zodia berbec nu şochează prin frumuseţea senzaţională, ci mai mult prin atitudinea deosebită. O femeie berbec captivează prin felul său de a fi şi atrage în mod deosebit prin farmecul său personal, aşa cum face şi talentata actriţă Reese Witherspoon.


Taur (21 aprilie - 21 mai)Femeile din zodia taur se numără printre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Sunt delicate, cele mai multe având o înălţime peste media şi sunt întotdeauna foarte atente cu imaginea lor. Actriţa Jessica Alba este exemplul perfect în acest sens.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)Reprezentantele acestei zodii se pricep de minune să atragă atenţia. Şi nu o fac neapărat prin frumuseţea extraodinară, ci mai mult prin sex-appeal. Un exemplu este celebra actriţă Marilyn Monroe.


Rac (22 iunie - 21 iulie)Foarte sensibile, dar şi foarte frumoase, nativele din rac pot fi numite pe bună dreptate cele mai feminine reprezentante ale zodiacului. Actriţa Isabelle Adjani, o reprezentantă a acestei zodii, a fost declarată cea mai frumoasă actriţă din lume, la începutul acestui an, de către publicaţia Los Angeles Times Magazine.

())) Nu cred!)


Leu (22 iulie - 22 august)Leoaicele nu sunt înzestrate cu o frumuseţe răpitoare, dar ştiu extrem de bine să se pună în valoare, astfel încât pot eclipsa fără efort femei mult mai frumoase. Chiar şi la vârste ceva mai înaintate pot arăta extraordinar, ceea ce le atrage admiraţia tuturor, aşa cum se întâmplă şi în cazul Madonnei.


Fecioară (23 august – 22 septembrie)Gusturile rafinate ale fecioarelor şi delicateţea caracteristică reuşesc să scoată în evidenţă frumuseţea nativă. Pentru că sunt firi practice, nu sunt dispuse să petreacă ore în şir în faţa oglinzii, ceea ce face ca frumuseţea lor să fie cât se poate de naturală. Celebra Sophia Loren este una dintre aceste native.


Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)Fără îndoială, balanţele sunt cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Partea cea mai interesantă este că cele mai multe nu sunt conştiente de frumuseţea lor. Monica Bellucci, reprezentanta acestei zodii, este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)Nativele din scorpion sunt frumoase, dar mai presus de toate sunt extrem de sexy. Reuşesc să se facă remarcate prin sexualitatea care pluteşte în aer, de fiecare dată când îşi fac apariţia. Cu toate că este trecută de 40 de ani, Demi Moore este în continuare foarte sexy.Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)Senzualitatea săgetătoarelor este extraordinară. Actriţa Scarlett Johansson este exemplul perfect în acest sens. Printre punctele lor forte în materie de frumuseţe se numără corpul atletic, datorat în special multelor ore de activitate fizică, pe care o practică din pură plăcere.


Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)Nativele din capricorn demonstrează că femeile frumoase sunt şi foarte inteligente. Printre cele mai frumoase reprezentante ale acestei zodii se numără Vanessa Paradis şi Kate Moss.


Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)Femeile din zodia vărsătorului sunt extrem de frumoase, iar pe deasupra au un şarm aparte, care îi cucereşte pe toţi cei din jur. Jennifer Aniston şi Natalie Imbruglia sunt două frumoase reprezentante ale acestei zodii.

Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now