166.Zodiile si DEPRESIA

588 46 7
                                    


BERBEC
Berbecii sunt firi liniștite și evită cât se poate stările conflictuale care pot genera stări de depresie. Sunt adepții dialogului și a reconcilierii imediate, chiar dacă vor dori mereu să își impună punctul de vedere încercând să convingă interlocutorul cu argumente și atitudine pozitivă.



TAUR
Taurii pot cădea în orice moment în depresie atunci când le este rănit orgoliul. Taurii sunt firi foarte orgolioase și dăruitoare în același timp, acest lucru definind latura pasională a acestor nativi.

GEMENI
Gemenii cad aproape mereu în depresie atunci când nu sunt gâdilați, lăudați sau măcar ascultați. Au nevoie mereu de atenție și sunt persoane care visează cu ochii deschiși și strigând în gura mare dorințele lor.

RAC
Racul este semnul zodiacal cel mai predispus la stări depresive putând ajunge la situații extreme precum tendințele de refugiere în droguri, alcool sau chiar tendința de sinucidere.

LEU
La fel ca și Gemenii, Leii se deprimă în momentul în care nu li se spune cât sunt de frumoși și de inteligenți. Aceste semne zodiacale sunt totodată dependente de tehnologia modernă, iar lipsirea de telefonul mobil ori de Internet înseamnă o temniță pentru ei.

FECIOARĂ
Fecioarele se deprimă mai greu însă atunci când ajung în afundâtură greu pot fi scoși. Fecioarele sunt în general critice, nu doar cu cei din jur, ci și cu propria persoană, de multe ori desconsiderându-se și văzându-și defecte care nu există.

BALANȚĂ
Balanțele încearcă tot timpul să fie echilibrate și să stea departe de excese. Se deprimă greu și asta pentru că au suficientă energie pentru a-și dozifica sentimente pozitive de fiecare dată.

SCORPION
Scorpionii pot cădea în depresie atunci când se lovesc de un eșec profesional ori sentimental, însă durata stării de depresie este una scurtă. Scorpionul are capacitatea de a analiza de ce a ajuns în acea situație fapt pentru care găsește rapid o soluție.

SĂGETĂTOR
Săgetătorul caută confortul deși este o persoană călătoare și dornică mereu de aventuri. În momentul în care este lipsit de comoditate, poate intra în depresie.

CAPRICORN
Calmul și temperamentul lor împăciuitor îi ține departe pe capricorni de excese sentimentale. Pot ajunge în stări depresive în momentul în care pierd o ființă dragă.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii își schimbă stările de spirit ca și șosetele. Acum sunt foarte veseli iar peste cinci minute sunt cei mai triști oameni din lume. Cu toate acestea, aceștia au capacitatea de a visa mereu că va fi bine.

PEȘTI
Peștii își îneacă amarul căutând mereu să facă ceva. Nu le place să piardă vremea, fiind firi foarte active. În loc să-și plângă de milă aceștia preferă să construiască ceva sau să refacă un lucru doar pentru a avea ocupație.






  Ca tot este 166.La mine nu ma mira #rac. Voi?

Mai multe despre zodiiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن