59.Vezi ce personalitate ai in functie de zodie

1K 58 3
                                    


Vezi ce personalitate ai in functie de zodie

Berbec

Berbecii sunt persoane creative, adaptabile si eficiente. De asemeni, pot fi si puternice si spontane (uneori din greseala). Sunt semne de foc, la fel ca si personalitatea lor; se enerveaza repede dar nu trebuie luate personal iesirile lui, deoarece asta ii este firea, pasionala.

Taur

Semnul zodiacal exprima, ca si animalul in sine, putere, rezistenta si dorinta. Incapatanati din fire, Taurul va sta si se va lupta pana-n panzele albe pentru ceea ce-si doresc cu adevarat. Dar este in regula, deoarece, sunt si iubitori, foarte intelegatori si emana foarte multa incredere, deci poti vorbi cu usurinta cu un nativ.

Gemeni

Flexibilitatea, echilibru si adaptabilitatea sunt cuvintele cheie pentru acest semn zodiacal. Trec usor peste obstacole si deseori cu un zambet in coltul gurii. Au tendinta de duplicitate, de a fi schimbatori, din cauza naturii lor. Dar sunt si persoane generoase, cu o imaginatie bogata si foarte afective.

Rac

Racii adora viata de familie si intrebuintarile casnice. Sunt traditionalisti si adora sa ramana in aria lor de confort. Luna ii guverneaza, deci, adeseori vor fi predispusi la schimbari de dispozitie. Sunt loiali, flexibili si prieteni foarte buni.

Leu

Semnul acesta este despre extensie, putere si exuberanta. Sunteti lideri innascuti si este posibil ca mai mereu sa nu ascultati de absolut nimeni din jur. Analizati mult prea mult tot ce se intampla, sunteti intuitiv si curajos. Nu va impartasiti gandurile cu usurinta.

Fecioara

Fecioara este o fire pasionata care va vorbi cu usurinta cu cei din jur despre orice subiect vor dori sa abordeze acestea. Sunteti intuitiva si aveti o memorie foarte buna, cu un simt analitic dezvoltat. Sunteti nerabdator si nu acceptati prea multe partenerului.

Balanta

Va caracterizeaza echilibru, dreptatea, unanimitatea si stabilitatea. Va inconjurati cu armonie si frumusete dar cateodata duceti lucrurile la extrem ajungand la ceea ce se numeste nerezonabil si nesanatos. Sunteti intelegatoare, iubitoare si uneori iesiti si invingatoare.

Scorpion

Scorpionul este des neinteles. Personalitatea intepata si controlul excesiv dezarmeaza pe oricine si ii face sa se indeparteze. Sunt secretosi si au puterea de a tine in sine tot ce-i macina pentru a nu cumva cineva sa-i atace, stiindu-le slabiciunile.

Sagetator

El este filozoful zodiilor. Are abilitatea de a se concentra doar asupra lucrurilor importante in viata, uneori mult prea intensiv. Nu sunt rabdatori si asteapta rezultatea imediate. Nu accepta esecul.

Capricorn

Sunt foarte inteligenti si aplica tot ce stiu in viata de zi cu zi pentru a-si mentine stabilitatea financiara si sociala. Sunt buni organizatori si perfectionisti, vrand sa aiba mereu viata in ordine. Sunt critici innascuti si nu le pasa, de multe ori pe cine lovesc in drumul lor.

Varsator

Sunt simpli si-si asuma tot ceea ce fac, ducandu-si la bun sfarsit toate planurile, uneori prin cai neortodoxe. Sunt onesti, loiali si foarte inteligenti. Se automotiveaza si incearca mereu sa faca acest lucru si cu cei din jur.

Pesti

Detin o vasta gama de cunostinte dar nu mereu o si fac cunoscuta tuturor. Sunt onesti, altruisti si persoane in care poti avea incredere. Pot fi, uneori, exagerat de protectori si mult prea creduli. In sfarsit, Pestii, lupta cu ardoare impotriva bolilor si reusesc deoarece sunt firi extrem de determinate.


Mai multe despre zodiiWhere stories live. Discover now